Dog.bg Форуми : Басет

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Басет

#1 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 July 2004 - 03:28 PM

Най-яката порода е басета!Защо ли?Зашото няма по добродушно същество от това куче,защото има смешен и нестандартен вид и защото е много привързано към стопаните си.Аз съм Ели и може да се каже,че аз и моето семейство сме притежавани от една такава душа...
Толкова харесвам породата,че реших да й посветя сайт.За всички фенове ето един адрес,който може да им хареса-BG Басет. А ето го и Друпи !
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#2 Потребителят е офлайн   dogman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2004 - 08:34 PM

Друпи е много готин. Откъде идва името му ? Умен поглед има. Може ли да тича бързо ? Интересно ми е. Разкажи за него, какво обича да хапва, как се държи навън, в къщи, дружелюбен ли е ? Рядка порода е басета, радвам се че ще говорим за нея.

#3 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2004 - 10:24 PM

Droopy си идва от анимационния герой ако ти е познат-с тъжен поглед и червен перчем(има го и като детектив с племенника му).Друпи е наистина Оскар от Драгалевци.Там баща ми го намери.По-късно се свързахме със стопаните му и те ни позволиха да го задържим и вече си е наш от 2 години.Този месец на 5-ти стана на 4 години.
Друпи е много капризен на тема храна.Суха храна забрави да яде-менюто е от пилешки шийки със зеле или риба цаца.Басетът е по принцип мудна порода но нашия е sporty тип.Тича поцял ден след котките в квартала и хората му се смеят.Това е най-важното.Хората го обичт и той тях.Много обича да го галят и въобще да му обръщат внимание.
Целта ми със сайта е точно да популяризирам породата и вече съм се свързала с доста хора,които имат куче и си търсят куче и това много ме радва :-)
Не е защото си е мой ама да си призная Друпи е най-красивият басет,който съм виждала!!;-)
Ето една много весела рисунка,която направих.(Освен басетите ме влече и рисуването)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#4 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 26 July 2004 - 12:17 AM

Привет, Ели !
Рисунката е хубава. Пробвала ли си да го рисуваш с масло, в смисъл направила ли си му маслен портрет или у вас всичко е с негови портрети ? А сайта е хубав, наистина е единствения сайт за породата. Надявам се тук с Друпи да намерите много нови приятели - вече имате един в повече. Имаш линк към BG Baset в описанието на басетхаунд, както и форум и фотогалерия за породата. Ще се радвам, ако изпратиш снимки - в момента все още оправяме доста неща, сайта е на две седмици, така че снимките можеш да ги пратиш и на dogbg@abv.bg. Покрай Друпи се запалих и успях да намеря доста неща за породата, ще се опитам да кача резултати от изложби и снимки на победителите, надявам се да ви е интересно. Ще те помоля - форумът е твой, качвай по малки снимки и използвай фотогалериите. А тази снимка на басет ми хареса Mr. Jeffries

#5 Потребителят е офлайн   kalis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2004 - 10:35 AM

Eли и Друпи ! Това е Чанук и неговата фотогария, дано ви хареса Чанук

#6 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2004 - 01:07 PM

Цитат

Покрай Друпи се запалих и успях да намеря доста неща за породата, ще се опитам да кача резултати от изложби и снимки на победителите, надявам се да ви е интересно.

Pobediteli......po-skoro pobeditel....v BG ot proletta na izlojbi se qvqva samo edno kuche ot tazi poroda - Noisy di Jakomo!

#7 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2004 - 01:42 PM

Мерси много на webmaster-ите на dog.bg!!От край време чакам този сайт да се появи на бял свят и много се радвам,че вече го има.Пълен е с информация за всичките породи(ясно защо толкова време като пишех dog.bg ми се появяваше един клатещ се пингвин с надпис Comming soon).Поздрави!!!
С удоволствие ще се възползвам.Имам цял куп снимки на Друпи в нас :-)
Хмм за масло още не съм мислила.Даже по-скоро съм към анимацията,а не рисуването.
User's Signature

#8 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 July 2004 - 02:22 PM

Nori, резултатите на са от изложбите в България, а на The Basset Hound Club UK за 2004 г. Изложбата е проведена на 21/03/04, с доста богат снимков материал и има доста за превод.

#9 Потребителят е офлайн   kalis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2004 - 12:02 AM

Оскар от Драгалевци ... -:)) А може би той е намерил баща ти, а не той него ? И моето куче гони котки, само че само ги гони - в къщи си има котка и не зная защо си мисли, че всички котки искат да си играят с него. Обаче веднъж сгащи един котарак в ъгъла между два гаража и котката взе че му скочи и така го надраска, че после го промивах с риванол и сега си е взел поука - само ги гони и ги лае. Иначе и той е любвеовилен и дава всичко, само да го чешеш по корема ... умира от удоволствие. А Друпи има ли си приятелка ? Малки друпчета ? Май няма много като него или поне не съм виждал - снимам кучата из парковете на София и ако бях снимал басет, щях да помня. Кое е любимото място за разходка на Друпи и на теб ?

#10 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2004 - 10:10 AM

Xe xe.Друпи също е имал неприатности с ноктите на котките...Все още има малък белег над носа но това ще се оправи скоро.
От сайта му намерих много симпатична женска.При първата среща нещата вървяха добре(за първи път), но симпатягата още няма опит....Ще му дам още един шанс и ако не стане ще намеря друг мъжки за нея.
Друпи много обича да го чешат по корем.Абе обича да го чешат навсякъде-под ушите, по врата, по корема.Ако можеше по цял ден щеше да седи да го чеше някой-голям лиглъо си е ;-)
Любимото място за разходка на Друпи е кучешкият парк след НДК. Там като никой не му обръща внимание застава на едно място и почва да лае..Ама то едно лаене-басово, силно и продължително като вой!!Всички хора го гледат и му се смеят :-D
User's Signature

#11 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2004 - 10:01 AM

Привет, Ели и Друпи !
Изпратих ви поща с резултати и снимки от изложбата на Basethaund ckub UK. Дали сте я получили ?

#12 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2004 - 10:56 AM

Не не съм.
А аз 2 пъти пращам писмо със снимки на Друпи и две негови приятелки ама имам чувството,че и последния път не сте го получили.Незнам защо.???Сега пратих още веднъж същото писмо.Дано да стане.
User's Signature

#13 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2004 - 08:22 PM

Ели, снимките са получени и вече са в фотогалерия Басетхаунд. Единствено третата снимка, Рипли в кола има някакъв проблем, когато я прехвърлям в jpg. Друпи си има много приятелки, надявам се да намерим и още като тях. Ще се опитам да ти пратя файла с изложбите наново, предположих че не е стигнал до теб. А къде се запозна Друпи с Сандра и Рипли ? Когато са заедно играят ли ? В смисъл, чубстват ли се глутница ? А той защитава ли ги ? Друпи гони ли топки ? Питам, интересно ми е. А дали си го учила да ходи по следа или това му е вродено ?

Прикачени файлове

#14 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 July 2004 - 08:29 PM

Ели, на горния ми постинг съм прикачил файла с резултатите от изложбата The Basset Hound Club Open Show, UK, проведена на 21.03.2004 год. Много инфо и снимки за породата. Предполагам, че ще ти хареса не само на теб, а и на всички, които обичат тази невероятна порода.

#15 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2004 - 09:22 PM

Mersi mnogo za linka kum UK sustezanieto.TOVA sa ku4eta na nivo.Kolkoto do Sandra i Ripli-poznavame se pootdelno s tqh.Horata na Sandra iskaha ku4enca,oba4e Sandra si e na godini ve4e i sa samo priqteli.Ripli e na6ata nadejda.Tazi zima mu davam o6te edin 6ans na Droopy i ako pak se izloji 6te im namerq drug DOSTOEN mujki za Ripli.Silno se nadqvam da stane!!!Stiskaite palci!S Ripli se zapoznahme ot saita mi.Ina4e i s Sandra i s Ripli mnogo si igraqt.
6te namerq edna kotka 6te q puhna v kletka i 6te q skriq v hrast.Posle 6te subera basetite i 6te vidim dali 6te nadu6at ne6to..HA HA HA!(maitap be-ne bih maltretirala kotka)Edinstvenoto,koeto pravim v ku6ti,za da testvame darbite mu za nadu6vane e slednoto-igraem si dulgo s negova igra4ka
-igra4kata stava mokra ot sliunka :-P
-zatvarqm Droopy v edna staq
-pravq puteka ot mirizma s podgiznalata igra4ka :-P i q skrivam nqkude
-puskam Droopy i mu kazvam "Tursi" i toi v pove4eto slu4ai du6i to4no po putekata i si namira igra4kata ;-)
Po sleda toi moje da hodi dokato ne nameri izto4nika mnogo e naiven i tova ponqkoga me drazni,za6toto durpa vuv vsqka posoka,za da prosledi ne6to.Pove4e me slu6a kato e pusnat,no puk me e strah da ne trugne sled kotka!Takiva sa ne6tata pri men.
User's Signature

#16 Guest_North face_*

• Група: Гости

Публикувано: 30 July 2004 - 04:52 PM

Цитат

Цитат

Покрай Друпи се запалих и успях да намеря доста неща за породата, ще се опитам да кача резултати от изложби и снимки на победителите, надявам се да ви е интересно.

Pobediteli......po-skoro pobeditel....v BG ot proletta na izlojbi se qvqva samo edno kuche ot tazi poroda - Noisy di Jakomo!

E tova ne znachi che e nai hubaviq baset nali? Prosto nqmanikakva konkurenciq po izlojbite
Mislq si che Droopy moje seriozno dapritesni Noizy v vzimaneto i na nagradi.:-)))))

#17 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2004 - 05:56 PM

AAA!Potrivame lapi ve4e!Kaji samo kade 6te ima sustezanie i sme tam!:-D
Vie ste ot Vabank kennel,nali?Da ne ste slu4aino Ilian?Imam edin vapros otnosno Noisy.Gledah edno predavane po Nova i vidqh Noisy do vode6tata,tq li be6e??
User's Signature

#18 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2004 - 06:05 PM

E ne sam kazala che Noisy e nai kachestveniq baset na zemqta,no e fakt che tq e edinstveniq pobeditel ne porodata v BG!A i mislq che shte e mnogo po-interesno ako konkurenciqta tam e poveche - po-interesno e :-)

#19 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2004 - 08:46 PM

nori absolutno si prava 4e 6te stane po-veselo.az ne o4akvam ot Droopy da pobedi,no sigurno e zabavno!!!
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   nori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2004 - 10:45 PM

Цитат

nori absolutno si prava 4e 6te stane po-veselo.az ne o4akvam ot Droopy da pobedi,no sigurno e zabavno!!!

Ako Droopy ima rodoslovie dobre ste doshli na nqkoq izlojba!A i da nqma,pak elate :-)))

• (16 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни