- (16 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Басет
Публикувано: 25 July 2004 - 03:28 PM
Толкова харесвам породата,че реших да й посветя сайт.За всички фенове ето един адрес,който може да им хареса-BG Басет. А ето го и Друпи !
Публикувано: 25 July 2004 - 10:24 PM
Друпи е много капризен на тема храна.Суха храна забрави да яде-менюто е от пилешки шийки със зеле или риба цаца.Басетът е по принцип мудна порода но нашия е sporty тип.Тича поцял ден след котките в квартала и хората му се смеят.Това е най-важното.Хората го обичт и той тях.Много обича да го галят и въобще да му обръщат внимание.
Целта ми със сайта е точно да популяризирам породата и вече съм се свързала с доста хора,които имат куче и си търсят куче и това много ме радва :-)
Не е защото си е мой ама да си призная Друпи е най-красивият басет,който съм виждала!!;-)
Ето една много весела рисунка,която направих.(Освен басетите ме влече и рисуването)
Публикувано: 26 July 2004 - 12:17 AM
Рисунката е хубава. Пробвала ли си да го рисуваш с масло, в смисъл направила ли си му маслен портрет или у вас всичко е с негови портрети ? А сайта е хубав, наистина е единствения сайт за породата. Надявам се тук с Друпи да намерите много нови приятели - вече имате един в повече. Имаш линк към BG Baset в описанието на басетхаунд, както и форум и фотогалерия за породата. Ще се радвам, ако изпратиш снимки - в момента все още оправяме доста неща, сайта е на две седмици, така че снимките можеш да ги пратиш и на dogbg@abv.bg. Покрай Друпи се запалих и успях да намеря доста неща за породата, ще се опитам да кача резултати от изложби и снимки на победителите, надявам се да ви е интересно. Ще те помоля - форумът е твой, качвай по малки снимки и използвай фотогалериите. А тази снимка на басет ми хареса Mr. Jeffries
Публикувано: 26 July 2004 - 01:07 PM
Цитат
Pobediteli......po-skoro pobeditel....v BG ot proletta na izlojbi se qvqva samo edno kuche ot tazi poroda - Noisy di Jakomo!
Публикувано: 26 July 2004 - 01:42 PM
С удоволствие ще се възползвам.Имам цял куп снимки на Друпи в нас :-)
Хмм за масло още не съм мислила.Даже по-скоро съм към анимацията,а не рисуването.
Публикувано: 27 July 2004 - 12:02 AM
Публикувано: 27 July 2004 - 10:10 AM
От сайта му намерих много симпатична женска.При първата среща нещата вървяха добре(за първи път), но симпатягата още няма опит....Ще му дам още един шанс и ако не стане ще намеря друг мъжки за нея.
Друпи много обича да го чешат по корем.Абе обича да го чешат навсякъде-под ушите, по врата, по корема.Ако можеше по цял ден щеше да седи да го чеше някой-голям лиглъо си е ;-)
Любимото място за разходка на Друпи е кучешкият парк след НДК. Там като никой не му обръща внимание застава на едно място и почва да лае..Ама то едно лаене-басово, силно и продължително като вой!!Всички хора го гледат и му се смеят :-D
Публикувано: 29 July 2004 - 10:56 AM
А аз 2 пъти пращам писмо със снимки на Друпи и две негови приятелки ама имам чувството,че и последния път не сте го получили.Незнам защо.???Сега пратих още веднъж същото писмо.Дано да стане.
Публикувано: 29 July 2004 - 08:22 PM
Прикачени файлове
-
TheBassetHoundClubOpenShowwithphotos1.pdf (1.75MB)
Брой сваляния: 2196
Публикувано: 29 July 2004 - 08:29 PM
Публикувано: 29 July 2004 - 09:22 PM
6te namerq edna kotka 6te q puhna v kletka i 6te q skriq v hrast.Posle 6te subera basetite i 6te vidim dali 6te nadu6at ne6to..HA HA HA!(maitap be-ne bih maltretirala kotka)Edinstvenoto,koeto pravim v ku6ti,za da testvame darbite mu za nadu6vane e slednoto-igraem si dulgo s negova igra4ka
-igra4kata stava mokra ot sliunka :-P
-zatvarqm Droopy v edna staq
-pravq puteka ot mirizma s podgiznalata igra4ka :-P i q skrivam nqkude
-puskam Droopy i mu kazvam "Tursi" i toi v pove4eto slu4ai du6i to4no po putekata i si namira igra4kata ;-)
Po sleda toi moje da hodi dokato ne nameri izto4nika mnogo e naiven i tova ponqkoga me drazni,za6toto durpa vuv vsqka posoka,za da prosledi ne6to.Pove4e me slu6a kato e pusnat,no puk me e strah da ne trugne sled kotka!Takiva sa ne6tata pri men.
#16 Guest_North face_*
Публикувано: 30 July 2004 - 04:52 PM
Цитат
Цитат
Pobediteli......po-skoro pobeditel....v BG ot proletta na izlojbi se qvqva samo edno kuche ot tazi poroda - Noisy di Jakomo!
E tova ne znachi che e nai hubaviq baset nali? Prosto nqmanikakva konkurenciq po izlojbite
Mislq si che Droopy moje seriozno dapritesni Noizy v vzimaneto i na nagradi.:-)))))
Публикувано: 30 July 2004 - 05:56 PM
Vie ste ot Vabank kennel,nali?Da ne ste slu4aino Ilian?Imam edin vapros otnosno Noisy.Gledah edno predavane po Nova i vidqh Noisy do vode6tata,tq li be6e??
- (16 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »