Басет
Публикувано: 20 August 2005 - 07:36 PM
Цитат
ei ne se zanasqte sas mene a mi kajite ot kade d asi kypq edin basset .. bez znachenie ot cenata
Хаха-никой не се занася с тебе-това си е истината- ако искаш истински БАСЕТ ХАУНД трябва мноооого да чакаш ако се появи нещо с родословие от клуба.Иначе ако наистина парите не те притесняват мога да ти предложа да си вземеш европейски басет- препоръчително чешки или скандинавски- за мене са най-хубавите. r)
Публикувано: 18 September 2005 - 09:46 PM
Много яка снимка r) Аз тези сладури не можах да ги видя от близо за съжаление s)
Публикувано: 19 September 2005 - 09:13 AM
Цитат
Аз тези сладури не можах да ги видя от близо за съжаление
Сложна работа- и без това бяха "заети" с техните изпълнения..Не ги е срам..После Друпи спа един час като заклан и пак започна да скимти и да ми надува главата a) cl)
Публикувано: 26 October 2005 - 10:09 PM
И тъй, приемаме аплодисменти bravo
Считано от 23-ти октомври нашата сладка Noisy di Jackomo стана първият в света български басет, завоювал шампионски титли на ТРИ държави. Това чудо невиждано се случи на международната изложба в Скопие - Македония.
Нойзи на САСIВ Скопие
---
По този повод Нойзи си пожелава още някой български басет да се появи по изложби и да отсрами породата.
Считано от 23-ти октомври нашата сладка Noisy di Jackomo стана първият в света български басет, завоювал шампионски титли на ТРИ държави. Това чудо невиждано се случи на международната изложба в Скопие - Македония.
Нойзи на САСIВ Скопие
---
По този повод Нойзи си пожелава още някой български басет да се появи по изложби и да отсрами породата.

Публикувано: 27 October 2005 - 10:06 AM
Боже какви ц*ци е отвъртялааа r) l) Но така по-прилича на басет от колкото със спортното прибрано коремче... l)
ПОЗДРАВИ НАЙ-СЪРДЕЧНИ ЗА ВАБАНК ОТ МЕН И ДРУ!
Мене ми се ще Дру да го заведа просто за оценка на някоя изложба ама кога ше стане тва ше видим...
ПОЗДРАВИ НАЙ-СЪРДЕЧНИ ЗА ВАБАНК ОТ МЕН И ДРУ!
Цитат
Мене ми се ще Дру да го заведа просто за оценка на някоя изложба ама кога ше стане тва ше видим...
Публикувано: 27 October 2005 - 10:27 AM
Честито на Нойзи и от мен bravo victoryVVV cheers
Сега остава и тези ц*** както казва Ели да се вкарат в употреба l) и да има малки Нойзита oo
Сега остава и тези ц*** както казва Ели да се вкарат в употреба l) и да има малки Нойзита oo
Публикувано: 01 December 2005 - 02:22 AM
b) d)
Прикачени файлове
-
DSC_0541.jpg (20.64K)
Брой сваляния: 134
Публикувано: 05 December 2005 - 08:37 PM
ООоо разкошно куче bl) w)
Аз да ви кажа малко новини от клуба - значи имаме нов председател- много стар член на клуба, аз също ще помагам със сайта ми-чакам този човек да се свърже с мен и много бих искала да направя галерия на клубните кучета в сайта ми и освен това в дъската за съобщения ще слагам инфо за срещи изложби и тн. b)
Освен това от известно време вече чакам стопаните на Рудолф(брата на Друпи) да се свържат с мен и да ги събера двамата да си се покачулят там..предполагам l) l) l) l)
Аз да ви кажа малко новини от клуба - значи имаме нов председател- много стар член на клуба, аз също ще помагам със сайта ми-чакам този човек да се свърже с мен и много бих искала да направя галерия на клубните кучета в сайта ми и освен това в дъската за съобщения ще слагам инфо за срещи изложби и тн. b)
Освен това от известно време вече чакам стопаните на Рудолф(брата на Друпи) да се свържат с мен и да ги събера двамата да си се покачулят там..предполагам l) l) l) l)