Басет
Публикувано: 06 December 2005 - 10:18 AM
Публикувано: 06 December 2005 - 08:04 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 10:47 PM
Дано привлечените нови хора вършат НЯКАКВА работа, бих казала аз r) Че...
--
Между другото, на Варненските изложби, до където разходихме Нойзи с нас, че да не стои самичка вкъщи, май си намерихме първия клиент за бъдещите бебета... още един и - дай Боже! - отиваме да се женим напролет w)
Божее-ей, искам малки басетчета dribble

Публикувано: 07 December 2005 - 06:56 PM
Цитат
Ааааа успех!а аз колко искаааам angelpik super best
Цитат
Да определено l)
Публикувано: 07 December 2005 - 10:25 PM
d)
Публикувано: 31 December 2005 - 01:01 PM
(снимката е ужасна като качество - имам само телефон, но иначе са много готини):

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 January 2006 - 01:33 PM
Цитат
Той, той b)
Не съм предполагала, че подобно куче може да скапе от игри 4 други и да моли за още, докато те лежат и дъх не могат да си поемат! l)
Да не говорим колко "висок" става всъщност, когато се подпре на избрания от него шкаф и се изправи на задни лапи, за да види какво там мирише така добре! b)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 04 January 2006 - 01:59 PM
Публикувано: 04 January 2006 - 03:39 PM
Аз все разправям и все никой не ми вярва, че Нойзи фърчи по цял ден с глутницата хъскита и вечер продължава да дивее из къщи... и грам не им отстъпва на хъсовете, а сега нали си има и домашен бриар за упражнения нощно време.... angelpik
Басетът е едно ВИСОКО куче d) На 90% от другите няма да им хрумне да се изправят на задни крачета, за да надникнат там, където не им стигат муците по принцип. Глупавата бриарка само зирка изпод вежди какво има на масата. Дотам й стърчи носът (2 см. над плота) Нойзи се самообслужва, за нейно голямо изумление... w)

Публикувано: 04 January 2006 - 04:55 PM
Цитат
Доста подходяща дума!
Да го издам ли, как на Нова година се обърнах за секунда и като се обърнах - Хектор беше с 4 крака на масата, с нос забит в салатата с яйцата. Вярно е, че масата е ниска, ама... l)

Публикувано: 04 January 2006 - 05:37 PM
Цитат
Друпи веднуж изяде ТРИ пици на парче! l) l) Спомням си как бях измряла от глад и баща ми донесе яденето и го качи в горния апартамент-аз бях долу при баба ми...Като се качих веднага дотърчах в кухнята ама беше прекалено късно- гледам го ТОЯ с неговия невинен поглед тип нищо-не-съм-направил и корема му като гайда се издул..В началото го гледах като вълк защото бях наистина гладна ама после като го видях как се сви и се снижи и ме напуши един смях.... l) l) l)
Същност стратегията му беше , че точно както адашката казва-възползва се от дължината си, не от височината....Хванал се с предните лапи за кръглите дръжки на чекмеджетата на масата(!) и издърпал едно по едно парченцата прясна топла пица r)