Има поне десет теми, както и за другите изброени неща.
Помощ !!! 8 месечна старонемска овчарка
Публикувано: 30 August 2011 - 11:52 PM
Благодаря ви за менията,но аз кокали на моята ще давам на старото ми куче давах кокали всякакви и почина на 14 години от старост не от друго затова мисля че проблем няма !!! За храната разбрах !!!! какво мислите за движението на кучето развитието на гръден кош,мускули,глава и врат ??? Всичките със тичане развиват ли се аз я карам доста да тича ии си я разкарвам доста редовно на 9 месеца е от кога да започна така по-здраво да я карам да тича ? Мога ли да я карам да дърпа гума или друг не токова тежак предмет за да може да потегли ?
Публикувано: 05 September 2011 - 08:45 PM
А мога ли да попитам защо са ти всички тези глупости?Куче ли искаш или робокоп?Ако е второто сбъркал си.Кучето ти все още расте и се развива не е нужно да го претоварваш с такива ''упражнения''Колкото до коклите пак казвам НОК имат чувствителен стомах аз не бих рискувала с моите две.Евентуално ако толкооова много държиш на кокали можеш да вземеш телешки много добре сварени.
Публикувано: 06 September 2011 - 01:00 AM
Arolski9111, в 05 September 2011 - 09:13 PM, написа:
Не бързай с товаренето. НОК - са кучета уязвими от дисплазия и ако я претоварваш след време може да има проблеми.
Изчакай я да порасне а през това време работи върху послушанието.
Изчакай я да порасне а през това време работи върху послушанието.
На разходката днес я изморих доста преска1ахме разни неща играхме дори СЪС ПРЪЧКА КОЕТО СИ Е НАПРАВО ЗА ПОЧЕРПКА !!!! Седнах около 30 мин хем аз да си почина хем тя и почнах да мисля и като се замислиш логично е че наистина трябва да я изчакам да се развие да направи гърди глава врат.Ще я чакам но Ръкав трябва да направя защото при игра ме хапе мнго осилно че чак синки ми прави...... добра идея е нали вместо да хапе голата ми ръка да гризе ръкава ? А също мисля че ще пази смисъл ще се научи преди 2-3 месец когато някой влеезе в къщи тя отиваше в клетката сега седи дебне и не мърда човека трябваше да мине до нея а тя не мърда мисля че след 2-3 месеца ще започне да пази !!! Една супер треньорка добра и общителна точно като Асен Аролски ми каза че някъде към 10-тия месец трябва правя повече разходки ако мога да я карам да плува да годни някои неща и така.И според нея към година и 2-3 месеца ще започне да пази !

Вход

Горе
Цитиране +