Молба за съдействие и помощ
Публикувано: 07 August 2011 - 03:13 PM
както Ви обещах на етапи ще разказвам за всички кучета и котета, които живеят при нас.
Продължавам с двамата малки булонкоподобни Франки ( черния ) е намерен преди три години зимата на една спирка в Костинброд.
Прибрахме го, оказа се че е доста възрастен почти без зъби, много е умен и възпитан, разбира се с котки и кучета, не е кастриран.Той беше осиновен от едно семейство с деца. Казаха, че е свикнал бързо, но след два -три месеца ни го върнаха с обяснението, че повече не могат да се грижат за него.По време на престоя си там Франки е бил воден на подстрижки и на обстоен преглед, оказало се е, че има лек чернодробен проблем, но лечение не му правено.
Биба ( бялата ) е намерена тази зима пред едно квартално магазинче подритвана от няколко хлапета.Беше толкова премръзнала и мръсна, като я сложихме да си легне не мръдна до сутринта, а след това чак третото къпане показа чисто белият и цвят. Биба също не е в първа младост, като диша сякаш грухти много е сладка.Тя също не е кастрирана, бяхме говорили за кастрация, но в момента лекарите са в почивка, а и трябва да я прегледат с това тежко дишане да не стане някоя беля с упойката.
И двамата имат създадени навици, ако се извеждат редовно няма да направят никаква беля.
Публикувано: 07 August 2011 - 03:22 PM
Публикувано: 07 August 2011 - 03:40 PM
Публикувано: 07 August 2011 - 03:53 PM
Чу се ужасен трясък кучето изпищя и избяга към полето, опитах се да я настигна, но не успях.Три дена я нямаше, докато една сутрин виждам едни черни уши измежду тръните в полето изглеждаше ето така( ще видите на първите снимки ).Лапичката и направо висеше скъсани сухожилия, сами разбирате трябваше да я прибера само докато се пооправи, но после сърце не ми даде да я върна на улицата, тя не е от кучетата, които могат да оцелеят навън.Много е добра, игрива, толкова е гальовна, разбира се с всички кучета и с котките. Тя е на около две години, кастрирана е и обезпаразитена
Публикувано: 07 August 2011 - 04:19 PM
http://www.zoomagazi.../start-from-20/
Ние купуваме храпа от тук, доставката е безплатна при поръчка над 50 лв за цялата страна! Вижте дали ще Ви е удобно, аз плащам с банков превод след доставка!
Публикувано: 07 August 2011 - 09:14 PM

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 12 August 2011 - 10:35 PM
МНОГО БЛАГОДАРЯ за помощта която ни оказвате.
Моля да ме извините, ако понякога се забавям с отговорите, то е единствено, защото когато съм на работа денят ми е зает от 7:30 до 23:00 ч.Съвсем скоро ще пусна снимки и на малко мацурани, за да се порадвате и на тях.
Публикувано: 16 August 2011 - 10:17 PM
още веднъж искам да благодаря на всички, които ни помагат.
Получих паричките от Милена, нямате представа колко на време ни дойде тази помощ.
Купихме храна Киара за кучетата и за котките и килограм и половина Роял Канин Уринари за Пешко, останаха почти 40 лв и с тях ще купим още два чувала за кучета.Пускам бележките, дано се вижда добре, защото снимам с телефон.
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ОТ НАС И ОТ НАШИТЕ И ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ
Публикувано: 31 August 2011 - 06:42 PM
благодаря на всички които ни помагат. Всеки който има мъничко време може да прочете за трудното положение в което се оказаха нашите приятели( 17 кучета и 30 котки ) в темата Молба за съдействие и помощ.А сега искам да Ви покажа отново Котана, котката със счупен гръбнак, която гледаме с памперси, вижте само колко щастливо и доволно си подремва след като се е разходила на двора.
Публикувано: 31 August 2011 - 07:16 PM
Публикувано: 06 September 2011 - 02:09 PM