Радвам се че си видяла съвета ми за Анимал Рескю те са страхотни и се радвам че се отзоваха толкова бързо...следя темата непрекъснато и тук и на страницата на АРС и научих за заминаването на Белинда!!!СУПЕЕЕЕЕР!!:))Знаех си аз че това добро момиче ще има късмет....само че аз останах с впечетление че тя си има вече осиновители в Холандия които само чакат да мине карантиния период и да я приберат...странно може и аз да не съм разбрала. valo много съм щаслива предполагам че ти поддържаш връзка с АРС или с пансиона в Холандия???Моля те ако ти изпратят снимки на милушка-белушка от Холандия да ги постнеш и ни дръж в течение дали е осиновена:))))
Аз съм Белинда, а това е моето писмо на надеждата! Белинда търси някой, който да сбъдне най-съкровената й мечта!
Публикувано: 23 November 2011 - 04:35 PM
Мили приятели, пиша ви, за да ви кажа новината: Белиндичка вече е осиновена в Холандия!:) Ще има около две седмици на напасване, доколкото разбрах. В момента, в който разбера, че всичко е вече съвсем окончателно - ще пиша пак.
Стискайте й палци това да е нейният си човек и да я обича безкрайно много, защото тя наистина го заслужава!!!
Слагам и няколко снимчици.
Искам също да благодаря на всички вас, които бяхте до мен, физически, морално от разстояние и ме подкрепихте в това пътуване към надеждата за по-добър живот за едно от най-добрите същества, които познавам! Благодаря на всички, които ми помогнахте със съвети, с действия и на всички, които продължавате да ми помагате! Безценни сте, наистина!!!!! Благодаря на АРС, без чието съдействие нищо от това, което се случи нямаше да е възможно!
Благодаря ви, хора! Продължавайте да помагате все така - има смисъл, повярвайте ми!!!!
Действително, много съм развълнувана от новината за осиновяването, но наистина: Обичам ви, всичките! И ще помагам доколкото и както мога и аз на нуждаещите се душици, защото още много страдалчета имат нужда от това!
Стискайте й палци това да е нейният си човек и да я обича безкрайно много, защото тя наистина го заслужава!!!
Слагам и няколко снимчици.
Искам също да благодаря на всички вас, които бяхте до мен, физически, морално от разстояние и ме подкрепихте в това пътуване към надеждата за по-добър живот за едно от най-добрите същества, които познавам! Благодаря на всички, които ми помогнахте със съвети, с действия и на всички, които продължавате да ми помагате! Безценни сте, наистина!!!!! Благодаря на АРС, без чието съдействие нищо от това, което се случи нямаше да е възможно!
Благодаря ви, хора! Продължавайте да помагате все така - има смисъл, повярвайте ми!!!!
Действително, много съм развълнувана от новината за осиновяването, но наистина: Обичам ви, всичките! И ще помагам доколкото и както мога и аз на нуждаещите се душици, защото още много страдалчета имат нужда от това!
Публикувано: 24 November 2011 - 10:40 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.