- (24 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Въпроси относно PTC
Публикувано: 11 August 2011 - 03:55 PM
Ако някой друг се чувства като мен - обяснявам просто:
Регистрирате се. (Важно е това: 3. Когато се регистрирате задължително проверявайте в полето "referred by" дали пише reana. )
Пoсле намирате къде пише ADS, цъкате и виждате страницата с реклами. Отваряте ги една по една. Не може всички накуп. Има таймер, който отчита секундите. Четете форума докато свърши

На някои страници като цъкнете на линка директно се отваря страницата, на други се появява една червена точка - цъкате на нея.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 August 2011 - 04:07 PM
Звучи сложно, но е много лесно. Само човек докато се регистрира и нацъка първият път малко се чуди и мае.
При регистрацията най-често задаваният въпрос е Какво да пиша на AlertPay и PayPal адрес. Писала съм в точка 6 на инструкциите, но пак - това по принцип засега не е важно, те не проверяват тези адреси. Ако имате акаунт в пейпал примерно, пишете този адрес. Ако нямате - пишете основния си мейл адрес.
Публикувано: 11 August 2011 - 04:30 PM
Публикувано: 12 August 2011 - 01:00 AM

Публикувано: 12 August 2011 - 10:54 PM
На други пък след изтичане на секундите, най-горе виждате две картинки с цифри. Във втората картинка трябва да цъкнете върху цифрата от първата.
На други трябва да изпишете цифрата.
Бе - лесно е!

ezclikz.com и 3centbux.com - bushkata

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 18 August 2011 - 06:00 PM

Публикувано: 19 August 2011 - 01:30 PM
mil_, в 19 August 2011 - 10:41 AM, написа:

Засега сме слаба ракия - max 10 човека в сайт.

Ееее тази информация е супер разочароваща направо...
Аз от няколко дни ми се искаше да разбера колко всъщност е нараснал списъка, но си мислех, че поради ангажименти Бушката или Мил(нямам точна представа кой нанася имената там в централната тема), просто не са успяли да допълнят новорегистрираните, а то ...
Хайде народе говорим за нещо което, докато си пиете втората глътка сутрешно кафе и всичко е ок.Нищо не се изисква, само малко постоянност, максимум 5 минутки на ден и желание!!Аз която съм просто извънземен некомпетентен случай по отношение регистрационна и въобще компютърна компетентност

В общи линии, доколкото направих груба сметка са необходими само 250-300 човека, това при положение, че всеки се регистрира само в един сайт), за да започне да се усеща нещо и да се прави нещо малко по качествено.В конкретната ситуация за съжаление, ако няма количество е почти невъзможно да се постигне качество.

Давам си сметка, че наистина понякога съм много наивна...Заклевам се, че си въобразявах, че за ден ще се попълнят всички места(при положение, че толкова хиляди потребители има този форум!!)А и бях убедена, че дори и други да не вземат присърце тази възможност, която все пак е наистина гениална

Аз лично помолих познати, но сега си давам сметка, че така фамозния отговор 'Да няма проблем' е било хей така за цвят на разговора..Както и да е...Нищо поне съм щастлива, че в този случай има вариант да се проконтролират нещата и дадени обещания.

p.s...Не подценявайте тази възможност...Колкото и малко и незначително да ви се струва всичко, ако се замислите с всеобща организираност и почти никакви усилия може да се постигне много...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 19 August 2011 - 05:01 PM
Стискам палци да се увеличат желаещите, които без да правят нищо да допринасят с нещо за ситуацията и най вече да се спомогне за невинни душички поставени в критични ситуации...

Допълнение...Добре сега видях, че има около 300 преглеждания темата, значи може и да е въпрос на реклама...
Само аз съм способна да си ги забъркам сама такива едни...

Е да ама сега след не знам си кое замисляне, все пак от 300 прегледа, както и да ги смяташ, все не правят по около 10 -ина човеци на сайт...
Това мнение е редактирано от grigo009: 19 August 2011 - 05:38 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 19 August 2011 - 10:20 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 19 August 2011 - 10:54 PM
Публикувано: 19 August 2011 - 11:39 PM

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 20 August 2011 - 11:23 AM
Регистрирала си се, засега си кликнала 4 реклами в Incrasebux и вече си изкарала пари,

desi79, ти имаш 8 клика в bux-matrix.
- (24 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »