Публикувано: 02 September 2011 - 09:28 PM
Аз съм потребител в този форум, който си открила, Мърфи. Там хората правят същите отбори като нас, само че сделката е, че им се връща рефералната заработка, а при нас ще иде за животни.
Там ако им видиш секцията скамнали програми - ми пълна е. Както казах, цъкането в скамове е част от играта. 90% са скам. Там съм се включвала в няколко програми, всичките скамнаха, сега съм само в една.
Преди да помоля приятели да направим малко отборче цъках поне два месеца, а после с тези хора цъкахме още 3. Следя сайтовете, знам за какво става дума.
Значи за наемането на реферали: в повечето сайтове ако нямаш ъпгрейд (от това зависи колко ти е реф-клика и цената на рентрефа) рефералите не се изплащат, т.е са на загуба. Пробвала съм го. Наетите реферали не са като вас - да кликат по 5 реклами всеки ден, ако докараш някой до 2 викаш ура, а половината изобщо не кликат. Зависи от сайта, де. В повечето сайтове това не са истински хора, а ботове, които са настроени да кликат така, че едва-едва да се изплащат и то при ъпгрейд.
В Bux-matrix е абсурд да се изплатят при тази цена. При моя ъпгрейд са по-евтини, наела съм 10 да видя какво ще се получи за месец и ще ви кажа.
В Incrase от един момент нататък всички ще трябва да наемате реферали. Но първо като достигнете сумата за теглене ще се ъпгрейднете, като ще осигурим паричките за това, и тогава.
В EZ също имаме наети, като мине малко време ще ви кажа каква е хавата с тях - печели ли се или се губи.
Щото не забравяйте, че те се наемат за месец, после пак плащаш, ако искаш да ги задържиш.
По принцип не е лесно да изкараш пари, не съществуват пари, които хвъркат, за да ги лапнем.
Има смисъл да се направят още програми. Както ви казах, аз мога да се занимавам максимум с още 2 и скоро ще заменим 3-те цента с друго, но съм от хората, които имат нужда да обмислят и не ми се метка навсякъде.
Така че, ако имате желание, правете и вие, само да ги обсъждаме, защото си има неща, за които се знае, че не стават.