Цитат
Аз имам много и в момента. Ще добавям. Утре ще ми кажат колко тежи малкия, а и след това ще го теглим и него и другите, за които ще зная къде са на определени периоди от време. Ще засичаме колко растат, как наддават. Искам да направя някаква статистика - колко и в кой месец най много порастват, въобще да обобщя самия растеж, за да направя някаква преценка за себе си кога и колко храна да се дава, трябва ли да се подсилва нещо и защо и кога. Кевин ми е първото куче от породата, което имам. Той си има стена в къщи, отбелязвал съм го колко е порасвал на 6 и на 9 месеца, на година и сега, като стана на две години.
Допълнително ми е интересно как и кои черти са прехвърлени, да видя малките на кого ще приличат, как ще се развият в бъдеще. Не зная какво ще се получи, аз не съм специалист, а това са бебетата, които виждам за първи път - Кевин дойде по голям, на три месеца и нещо. Прогнозирам някои неща, не зная дали ще се получат и до колко. Да са живи и здрави и да носят радост на хората, другото лесно 1super

Вход

Горе
Цитиране +