Цитат
За нас са такива - от 3 дни си имаме самоедчето Монтгомъри /чието име нещо се обърка и сега е Mister Snowy - Господин Снежко super best
Името си дойде с падането на снега преди няколко дни - денят, когато го взехме в къщи! Сигурно няма нужда да описвам каква е радостта ни!!!
Много здраве, радост и любов ви желая!!!
w)
Колко съм щастлив, че ви виждам ! Здравейте, ще се радвам да говорим за Мистър Снежко w) и за неговия самоедски род. В темата малко по назад ще видите негови снимки като бебе, там са четиримата юнаци заедно. Снежко е най едрия и най големия, лесно ще го познаете. Той се е родил първи, надявам се да стане страхотно куче и се радвам, че е случил на добри стопани като вас. Надявам се като поотраснат малките, да си направим една самоедска среща и да ги запознаем всички. Ще бъде страхонто за мен и за Кевин да ги видим, те са ни като деца и за малкото време, когато бях при тях и ги виждах, се влюбих в тях и сега някакси ми липсват ..
Бебетатат самоед са като малки ангелчета. Едни бели, тичат насам натам и винаги търсят да бъдат близо до харата. Ще видите и ще разберете, че това е наистина уникална порода, с толкова достойнство и доброта в нея, че ... няма като тях такива бели чудеса. Самоед са кучета, които носят щастие на дома, в който живеят.
Да нагушкате Мистър Снежко от мен ! И ако имате каквито и да е въпроси - питайте, ще се радвам да бъда полезен и да ви отговарям за всичко, което зная за породата.

Вход

Горе
Цитиране +