Цитат
b) Да докладвам какво се случи през последните 2-3 дни. Значи... нещо много странно... Направо още не мога да го "вдена". Когато е сам и сме навън - всичко е спокойно, стои си кротко в коридорите, дъвче си кокалчетата или спи. Може да ни няма и 4-5 часа - никакъв проблем. Когато обаче има някой в къщи и той си е затворил през деня вратата /защото спи през деня - синът ми s) / и го оставим уж сам в коридора- тогава се скъсва да лае и да плаче. Явно усеща присъствието на сина ми в другата стая, но не иска да е сам... Не знам - нямам обяснение все още. bl)
Със спането вечер е същата странна работа - той спи в коридора и е спокоен, ако моята врата на стаята е леко отворена. Тогава - не влиза в стаята, или най-многото да влезе веднъж, да се завърти, да се убеди, че всичко е ок и си излиза в коридора. Ако обаче реша да си затворя вратата - тогава ще я изкърти! - драска, лае, плаче... bl)
А иначе - вчера хапнахме и рибка. bravoS
Купихме електронен кантар и сега мога да кажа колко тежи: 3,700 кг Не знам това дали е много или малко. Но вече ще мога да го следя b)