Самоед
Публикувано: 02 March 2007 - 08:30 PM
ето една снимка на Съби,яд ме е че онази жена не се е грижела за козината му и той не е като другите самоеди-красив, а също така му търсим дама много ще се радвам да си имаме по още едно самоедче! ;)
Прикачени файлове
-
post_29_1172860221.jpg (27.47K)
Брой сваляния: 63

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 March 2007 - 09:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1172862162.jpg (48.84K)
Брой сваляния: 69

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 March 2007 - 10:41 PM

Публикувано: 02 March 2007 - 11:19 PM
Следя форума и макар и да ми е трудно да пиша, все пак се включвам.
БРАВО, радвам се за Спайк, с нетърпение очаквах момента,в който ще се чуе : Да намерихме го, безкрайно съм щастлива от това, обичайте го, радвайте му се , за съжаление чак когато човек загуби някой, чак тогава разбира какво е означавал за него! Нека от тук на татък чуваме само хубави и весели неща а вас и Спайк. bravoS
Публикувано: 02 March 2007 - 11:25 PM
Публикувано: 02 March 2007 - 11:25 PM
И да знаете, обичта и разбиране е разни неща.

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 02 March 2007 - 11:28 PM
Една красива снимка от Стокголм
Прикачени файлове
-
bok1_20295_std_1_.jpg (40.08K)
Брой сваляния: 65

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 02 March 2007 - 11:45 PM
Не съм искал да обидя детето, зная, че то обича своето куче. Само че никой не го е научил да се грижи за него. Това куче има нужда не само да се храни и разхожда в двора, а и нужда от елементарна хигиена. Радвам се, че сте го спасили, но то освен да се храни, има нужда да бъде изкъпано, сресано, да изглежда добре.
Вие сте тази, която трябва да научи детето на това, че освен да имаш, трябва и да се грижиш за това, което имаш, още повече, че това е живо същество.
Кученцето е ваше, вие избирате как да го гледате. Но не мога да не се възмущавам, когато видя което и да е куче в подобен вид. То е мръсно, сплъстено, не е докосвано от месеци най малко. Искате да ме уверите, че давате на детето да го гали в това състояние ? Колко по хубаво би се почубствало детето, ако види любимото си куче в прекрасен вид ? Дайте му тази радост, от вас зависи.
Ако имате нужда от помощ, ще ви помогна да го приведем в прекрасен вид. Не се притеснявам да дойда и да ви помогна да го изкъпем и оправим.
Публикувано: 03 March 2007 - 12:33 AM
Публикувано: 03 March 2007 - 01:06 AM

In Life only Death is certain.
Публикувано: 03 March 2007 - 08:46 AM
victoryVVV
А за Рамона... ще ми е мъчно, ако това мило дете спре да влиза тук. Това е начинът да научи много неща и тук е мястото да попита за всичко, което я вълнува, притеснява, да сподели радостта си, тревогата си. Никой не се е родил научен!
Аз си мисля, че принципно с ресането сможе би в 90 % се осигурява красивата козина. Не е толкова до къпане /освен ако не е голям мърльо l) /
Мистър Сноуи още не е къпан, а утре се стягаме за изложба. Но се напудрихме вчера със сух шампоан и сега е като снежинка. super best
Но всекидневното ни ресане е поне 45 мин. дневно.
А, между другото, сега забелязах, че вече сме на 4 месеца bravoS
Публикувано: 03 March 2007 - 09:58 AM
Искам да ви кажа,че днес беше най-усмихнатото ранно събуждане,което някога съм имала защото по принцип обичам да се поспивам...
Надявам се утре да срешна някои от вас и УСПЕХ на участниците!
Публикувано: 03 March 2007 - 12:01 PM
И аз ви желая УСПЕХ super best

Публикувано: 03 March 2007 - 01:51 PM
Нацелувай го от нас с Джена!
п.п.Ако някой от форума не е съгласен с мен, кажете вашето мнение. И на мен ще ми е от полза.
Публикувано: 03 March 2007 - 01:56 PM
Поздрави на всички самоедчета, и утре ще се оглеждам за вас 1super
bravoS bravoS bravoS bravoS
Публикувано: 03 March 2007 - 03:40 PM
Да така е ,но когато е кално и мокро нали се сещате какво ще стне в апартамента докато чакам да изсъхне oleeee След всяка разходка мием най-малко лапите.Само с вода -това не вреди,после подсушаваме с хавлия и готово!Моята "маймуна" вече си е изработила навика ,като се приберем да ходи направо в банята,че каквато е досада -постоянно се вре(в момента даже ми пречи да пиша),не искам да си мисля,ако е кална! l)
Жалко,че няма да мога да видя утрешната изложба(това мойто ненормално работно време)!!! a)
Успех на тези ,които ходят!!!!!