Самоед
Публикувано: 25 August 2005 - 09:11 PM
София ул. Дунав №7
събират се всеки четвъртък от 18 и30ч. / без август до колкото ми е известно /
ето и уеб - сайт: Северни кучета
Публикувано: 05 September 2005 - 01:58 AM
Ето снимка на Кевин от днешната разохдка !
Прикачени файлове
-
SC_0020.jpg (22.3K)
Брой сваляния: 355
Публикувано: 05 September 2005 - 03:23 PM
Публикувано: 05 September 2005 - 11:44 PM
и фотографа си го бива ;)

JulyVell Siberians
Публикувано: 13 September 2005 - 11:11 AM
Публикувано: 13 September 2005 - 11:27 AM
Цитат
ЧЕСТИТО на вълшебния принц от мен и кака му Сара-рожденничката! w) w)
Да е жив,здрав и все така красив и мил! b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 29 September 2005 - 12:57 PM
От два месеца си имам Мини Пинчер - Майлс и тъй като все по-трудно ми става да го оставям сам в къщи (много ми е мъчно s) ) решихме да му вземем приятел.:) Та...се замислих на първо място за самоед. Първоначално не исках голямо куче, затова и взехме Майлс, че живеем в апартамент и сещате се не е като да си има двор в който да играе на воля, но сега си мисля че ако се разхожда достатъчно и като ще си има приятелче в къщи може и да не му е толкова трудно.
Въпросите ми към вас са според вас ще се харесат ли с Майлс - тои няма 4 месеца още и на каква приблизителна цена мога да си намеря мъник ?
Благодаря ви много w)
Публикувано: 29 September 2005 - 01:14 PM
За покупка на самоед - в момента има кученца в развъдник Лавиня Алпи, бебета, женски. Има и малки в Македония, има и в Русе, можете да прегледате обявите на сайта. За цени трудно бих говорил, но не се ориентирайте от цената, а от родословието. Ако имате желание и възможност, заповядайте в клуб Северни кучета, кафето на ул. Дунав, събираме се там и си говорим за кучетата от 5 породна група, към която се числи и самоеда. Винаги сте добре дошли, а аз от своя страна бих ви помогнал с каквото мога, за да има любимата ми порода още един представител по изложбените рингове. super best
Публикувано: 29 September 2005 - 01:26 PM
Прегледах обявите и смятам да се обадя да попитам. Аз искам да е момченце, че да нямат проблеми по време на разгонването с Майлс.:)
Много благодаря и за поканата, ще дойда скоро пък дано наистна клуба се сдобие с още един красавец. w)
Приятен ден.:)
Публикувано: 29 September 2005 - 01:43 PM
Ама не мога да се сдържа и да не ви пусна снимка на Макс...

На снимката е на почти осем месеца. И съвсем не е в целия си блясък защото допреди секунда са се гонили с Таря в едни локви.
И понеже аз съвсем не съм фотограф, а Макс въобще не обича да позира и все бяга надалеч, съм ползвала увеличение s).
Ето и още една по-добре фокусирана

Публикувано: 29 September 2005 - 02:18 PM
Като я засека пак на разходка ще я поразпитам и ще поискам със закъснение разрешение за снимките.
Публикувано: 30 September 2005 - 08:35 AM
Ние обичаме ските и със сигурност поне за семица в годината ще можем да го водим, но през другото време?
Какво бихте ни посъветвали? Не искам да правим грешки, защото от цялата тази работа малкия ще е най-нещастен.:(