Самоед
Публикувано: 01 October 2005 - 03:11 PM
Чакаме повече новини за предстанявето d)

JulyVell Siberians
Публикувано: 01 October 2005 - 04:02 PM
Публикувано: 03 October 2005 - 11:01 AM
Публикувано: 09 October 2005 - 06:05 PM
Прикачени файлове
-
SC_0013.jpg (15.45K)
Брой сваляния: 310
Публикувано: 09 October 2005 - 06:06 PM
Прикачени файлове
-
SC_0015.jpg (14.29K)
Брой сваляния: 301
Публикувано: 09 October 2005 - 09:23 PM
В интерес на истината тегленето помага за доброто развитие ... поне така си мисля аз. Натоварва предните и задните крайници равномерно, това е най добрата тренировка за него след 10 месец ... посъветваха ме за мускули в момента да тича бързо, а по късно, след 11 - 12 месец вече чистото теглене. Затова засега му помагам с педалите, идеята е движение, а не чисто теглене с максимално напрягане.
Публикувано: 09 October 2005 - 09:45 PM
Цитат
В интерес на истината тегленето помага за доброто развитие ... поне така си мисля аз. Натоварва предните и задните крайници равномерно, това е най добрата тренировка за него след 10 месец ... посъветваха ме за мускули в момента да тича бързо, а по късно, след 11 - 12 месец вече чистото теглене. Затова засега му помагам с педалите, идеята е движение, а не чисто теглене с максимално напрягане.
Е,безотговорен...ми той е още много малък - играе му се....,но изглежда много горд на снимките,сякаш усеща,че ти си зад него и той те "движи"!
Нали знаеш,че Кеви ми е слабост от бебе w) ...затова си мисля,че мога да му "разчитам" изражението ouu (не ми се смей много,моля!)...така го виждам.
Като говориш за вродено..,знаеш ли мисля,че тегленето,факта че нещо "движи",дърпа,може и да е вродено,а умението (техниката) за това,да се налага да се учи.Аз твърдо вярвам,че някой специфични характеристики на различните породи СА вродени (ловно куче=силни ловни инстинкти,пудел=лесна дресура за триксове...кучета за охрана,овчарки.....списъка е безкраен.Очевидно и да искам не бих могла да вържа Сара да ме тегли с колело l) l) l) ).
Така че повтарям-СТРАХОТНИ сте!!!
Има време-ще го научиш как да тегли без да се разсейва,ще свикне,че това е "работа" и ще бъде перфектен! victory Сигурна съм!!!!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 11 October 2005 - 03:59 PM
Публикувано: 11 October 2005 - 04:42 PM
Цитат
Аз взех нагръдник на Макс и още малко като захладнее мисля да го карам да тегли по равното, или на малък наклон, а после и на горе по баира... Мисля, че би трябвало да му се отрази на гръдния кош? Нали не е късно да разширим гръдната обиколка? На година и 5 месеца сме.
Публикувано: 11 October 2005 - 04:49 PM
Публикувано: 12 October 2005 - 04:40 PM
Най общо взето се различават по големината, главата и предназначението. Главата на хъскито е елегантна, по малка, на маламута е мощна и голяма. Ушите също - на маламута са настрани, на хъскито са нагоре. Както казах - маламута е по мощен, по голям, той е "товарния кон" при северните породи, склонен да тегли доста по тежки товари. Хъскито е като "арабски кон" - бързо и издръжливо. Май това е според мен ... не зная, не съм експерт l) Ама питай, каквото мога ще отговарям !
Публикувано: 20 October 2005 - 10:43 PM