Цитат
b) Колко познато ! Щом хвърчи козина навсякъде, хвърля дългия косъм - скоро ще свърши. Изкъпи го, среши го и докато решеш - сешоар. Ще се учудиш колко козина ще падне b)
Сега е момента да подхраниш косъма с витамини за козина, ще се отрази добре.
За изчезването - самоед имат страхотно чубство за ориентация. Почти бях сигурен, че ако никой не го е прибрал, някак си ще успее да намери пътя към дома. За съжаление ... любопитството, желание да опознаят околния свят е причина да не бъдат кучета, които стоят плътно до стопанина си, а искат да видят всичко. Често съм се учудвал как пуснат, Кевин отива право там, където примерно преди няколко дни е намерил нещо. Когато караме колело примерно, обикновенно пием вода от едно място - там има вода за бездомните кучета. Онзи ден както си играеше в парка, хоп - изчезна, аз след него, той право там - пи вода и се върна. Веднъж на връщане от парка се отколча от повода и го изгубих между блоковете, бях луднал, единствения начин бе да са върна и да се обадя по телефона на приятели, които да дойдат и да покрием по голям периметър на търсене. Той стоеше пред вратата на блока и чакаше. b)
Хубаво е, че се е привързал повече към вас. Знае вече къде му е дома 1super

Вход

Горе
Цитиране +