Самоед
Публикувано: 11 August 2008 - 03:09 PM
Утре взимама моята принцеса!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Не мога да опиша какво изпитвам сега! Сърцето ми ще се пръсне! Времето не минава, а искам вече да е при мен! Пожелайте ми успех, защото колкото нямам търпение, толкова ме е и страх как ще се справя! Много се надявам всичко да е наред и да няма проблеми!
Ще се пръсна от нетърпение! Точно последните часове са най-трудни и най-бавно се влачат! :samoubiec:
Ще се пръсна от нетърпение! Точно последните часове са най-трудни и най-бавно се влачат! :samoubiec:
Публикувано: 27 August 2008 - 10:42 PM
Цитат
Оле като ти гледам дребосъка и си спомням колко малка беше Изи. Направо е невероятно как растът с дни и часове!
П.с. А името му не е ли от една игра? Може и да бъркам, но май има една такава, поне на телефони съм я виждала. ;D
П.с. А името му не е ли от една игра? Може и да бъркам, но май има една такава, поне на телефони съм я виждала. ;D
Взе ли си самоедчето? То ли е Изи? Сложи снимки на бебока, ако е така. :P
Някой да знае нещо за новите стопани на Арис от развъдник "СноуСиси" ? :( Мисля, че е в Кърджали, но не съм напълно убедена.... :-

Публикувано: 28 August 2008 - 12:33 AM
Цитат
Оле като ти гледам дребосъка и си спомням колко малка беше Изи. Направо е невероятно как растът с дни и часове!
Публикувано: 28 August 2008 - 06:18 AM
Кучето от снимките не е Изи . То е Beowolv the King of Esciman Sam . Пада се полубратче на Балди . То е много красиво . Изи пък е племенница на Балди . ;D Поздрави за Смаки и дулитъл че взеха тези прекрасни животни :->)
Публикувано: 28 August 2008 - 08:06 PM
Да, взех си го и малката сладурана се казва Грейслин-Изабела Лавиня Алпи или просто Изи. Ще сложа нейни снимки скоро, обещавам. А за стопаните аз лично не знам нищо, но ми е познато т.е. може да съм го срещала във форума за самоедите. Ако искаш провери. http://samoyedbg.goo...m.net/forum-f1/
Публикувано: 04 September 2008 - 12:02 PM
А кои са тези бебета, че не разбрах?

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 04 September 2008 - 11:38 PM
Сигурно е така. Не се и съмнявам. От кои родители са?

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!