Здравейте на всички в този подфорум,
Искам първо да благодаря на Ирена за прекрасното бебче, което успях да си взема от нея и за което обещавам да се грижа с голяма любов. Не съм писал до сега във вашата секция, тъй като до много скоро исках да си взема куче от друга порода, но след 2 годишно "ходене по мъките" един ден бях на гости във Велико Търново при родителите ми и видях един невероятен самоед и така нещо в мен трепна и много малко след този случай благодарение на добрите развъдници в България и по конкретно на Lavinja Alpi вече си имам бебе самоед. Казваме се Зевс, така ни е кръстила "мама", а пък ние много си харесваме името и си го задържаме хехе. На 3 и 1/2м сме. Мислех си, че ще сме много стресирани от преместването, тъй като сме заедно от вчера, но ние сме много палави, игриви, от време на време мързеливи и макар до сега да не бяхме излизали навън от вчера квартала много ни харесва и сме просто във възторг, че може да се поразходим. А да не казвам пък, че хората от квартала са дваж във възторг от нас, едва успяваме да минем 2 метра без някой да се спре да ни закача, пък и ние не оставаме назад. За съжаление тази сутрин на сутрешната разходка щяхме да бъдем изядени от уличните кучета и много се изплашихме и хоп в прегръдките на "татко" и разходката приключи, че после пък аз щях да бъда изяден за да го пазя хахахаха. Малко съм се видял в чудо с разходките, защото в нашия квартал си имаме мнооооооого бездомни кучета и всички територии са маркирани и запазени от тях. Та довечера ще тръгваме малко по разходки по планините и по отдалечените паркове, че то и в къщи не се издържа хехе. Нощеска почти не спахме къде от вълнение от новото място, къде от многото неизчерпана енергия и целодневното предремване от скука. Малко се притеснявам, че днес ми е първия работен ден и ще се наложи да се ходи на бачкане и как ли бебе ще понесе целодневното ми отсъствие, но се надявам телевизора да го забавлява малко или много в моето отсъствие и да не сме прегризали вратата до моето завръщане хахахах. Ще се радвам да се запозная и с всички вас от тази секция, които живеете в София и да участвам във вашите сбирки. Обещавам да метнем и някоя друга снимка, но сега ще закъснеем за работа, а е криза и да не останем да се гледаме вкъщи заради лошите чичковци шефове хахаха. Весел и усмихнат ден на всички.