Цитат
Биха втората ваксина против гъбички, но поне още седмица разходк ана повод и без къпане ... вече искам да си го изкъпя super
Иначе обикалям и гледам и се чудя как да му направя количка. Защото нещо не успявам да изразходвам енертията му .. голям дивак.
Иначе в къщи е като котка .. гальовен, спокоен, не дивее. Но само подуши ли, че излиза навън и .. super
Ами ходихме на доктор и доктора каза,че е микроспория взехме лекарства (кремче и едно разтворче) и се лекуваме на Роб вече почти минава,но ме е страх за Лиса че може да го прихване,нали знаеш че микроспорията е доста упорита и има момент в който почти си мислиш че си победил а тя отново се появява,но аз съм страшен инат.
Иначе са супер,растът с часове ще станат поне според моето мнение много хубави,страшно игриви са и вече незнам коя нощ поред не спя както трябва ,но какво да се прави,изядоха повечето чехли ,а толкова кокали съм им взел че мога да спонсорирам някой магазин или хотел за кучета r) И ние сме без къпане вече от втора седмица първо заради ваксините ,а сега и тая болест.
Вие какъв гребен точно исползвате с Кевин.
ЕЕЕ все пак е празник днес drink

Вход

Горе
Цитиране +