Самоед
Публикувано: 09 April 2006 - 10:59 PM
Има горе и телефон и поща, що не четеш bl) l) l)
Иначе снимка и тату-няма, това е целият пост.
п.п. Ама съм лоша....! l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 April 2006 - 11:00 PM
Публикувано: 09 April 2006 - 11:02 PM
Цитат
Има горе и телефон и поща, що не четеш bl) l) l)
Иначе снимка и тату-няма, това е целият пост.
п.п. Ама съм лоша....! l)
bash Ще се обяда да питам утре и ще пиша .. чак хубавец .. чудовище е този, ей ... за малко да влезе в едно блато днес, пълно с застояла вода, добре, че повода е дълъг, иначе не зная как щях да го пера и каква белина да слагам b)
Публикувано: 09 April 2006 - 11:07 PM
Цитат
Преставяш ли си от какво удовоствие си го лишил само!
Щеше да е едно кално, смрадливо чудовище, а ти щеше да го прегръщаш, колкото и да мирише! cheers

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 April 2006 - 02:40 PM
Цитат
Цитат
Говорих по телефона ...
Странна ситуация. Преди няколко дни човека си познава кучето на улицата. Вижда го и се хвърля към него, с него е била една жена, тя започва да крещи, прибира кучето, викат полиция, за съжаление следователя казва, че нищо не може да се направи - мъжът няма документ за собственост, кучецето няма тату номер, нито чип .... води се следствие в момента, човека е в очакване, думите му са - детето се разболя откак кучето го няма.
Кучето е откраднато по време на разходка, докато се е разхождало, близо на около 20 метра от човека. Спира една кола, един човек е излезнал от нея и докато господина е викал, видял само как колата се отдалечава, всичко това е станало надвечер, преди около месец и половина.
Публикувано: 11 April 2006 - 07:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Говорих по телефона ...
Странна ситуация. Преди няколко дни човека си познава кучето на улицата. Вижда го и се хвърля към него, с него е била една жена, тя започва да крещи, прибира кучето, викат полиция, за съжаление следователя казва, че нищо не може да се направи - мъжът няма документ за собственост, кучецето няма тату номер, нито чип .... води се следствие в момента, човека е в очакване, думите му са - детето се разболя откак кучето го няма.
Кучето е откраднато по време на разходка, докато се е разхождало, близо на около 20 метра от човека. Спира една кола, един човек е излезнал от нея и докато господина е викал, видял само как колата се отдалечава, всичко това е станало надвечер, преди около месец и половина.
d) Здрасти,ние също сме се сблъсквали с този човек ,горкия като видя Роби и си помисли че е неговото самоедче само че нашето е момченце,много му се радва и се надявам човека да си намери неговата снежинка ще му стискам палци.
Публикувано: 12 April 2006 - 08:45 PM
Публикувано: 13 April 2006 - 09:49 AM
Дано човека да си намери кученцето ...
Публикувано: 17 April 2006 - 08:09 PM
Питах хората за самоеда, който живее на покрива като Карлсон.Той е мъжки, на три години, има родословие.Собственика е зает бизнесмен наистина и няма намерение да ходи по изложби.Иначе днес самоеда беше изкъпан и сресан и познай... b) дойде много хубава женска самоедка отдалече, че и с преспиване... w) w) l)
Няма лошо, щом се обичат младите...
Ами това е.
Поздрави! cheers

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 18 April 2006 - 07:19 PM
Как сте вие ? Малкия расте ли ? Ще се радвам да го видя пак, хайде в Стара Загора ! 1super
Публикувано: 18 April 2006 - 08:41 PM
Торнадо расте наистина видимо, изпълнява 4-5 команди, мисля че е добре за чау на тази възраст.
В Стара Загора обезателно ще дойда, все пак е само на 60км. а ще има и съдия от Сърбия за нашата група.Не съм се записал още, но срока е до 28.04, мисля че ще успея b)
Поздрави!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 25 April 2006 - 12:58 PM
Според мен цената зависи от твърде много неща, но най вече от виждането на човек какво и защо иска и дали може да го оцени. В случея, ако купувате куче с родословие, вие плащате и за кръв, и за труд. Кръв, защото в повечето случаи кръвта е от една определена линия, която вие харесвате примерно. Тя е гаранция, че вашето куче ще прилича на предците си, че е възможно той да пръхвърли хубави породни белези на свойте поколения. Труд, защото вашето куче ще бъде резултат от дългогодишен труд на селекционери, хора, влюбени в породата, които с години са развивали и са се стремели да достигнат своя идеал за самоед. Въпрос на виждане е дали може да се оцени това и доколко е ценно - тук всичко зависи от виждането на самия купувач. Допълнително цената зависи и от вида на връзката, от самите кучета от които са бебетата. Комплекс от фактори, които трябва да бъде оценен. Нормално е в случея развъдчика да иска максимално висока цена, нормално е вие да търсите компромис. Там, където се срещнат интересите ви, може да се говори за приемлива цена. Проблема е, че много развъдчици не продават на всеки, а в някои от известните развъдници има записани чакащи за след година, като връзките се обевяват предварително.
Така че цената ... зависи и не е една и съща. Водещи са вашите възможности и желание, както и мотивация какво точно искате и защо го искате.
В крайна сметка, имайки куче от породата самоед, вие ще имате прекрасено куче, игриво, радостено, който ще направи вашия живот малко по щастлив и разнообразен. Това е самоед - див, красив, с собствено мнение, но пък омагьосващ с северния си характер. b)
Публикувано: 26 April 2006 - 06:26 PM
Прикачени файлове
-
Ch._Funny_Fabric_Whopee_Wedidit.jpg (40.37K)
Брой сваляния: 74
Публикувано: 27 April 2006 - 11:27 AM
BISS AM CH Moonlighter's Grandstander, ROMC, ROMP, ROMX,
AM CH Magic Mist's Crescent Moon, AM CH Shadow-Wood's The Candyman
AM CH Southern Mist's Frisky Freska CD, по майка американска и финландска кръв, но прадядото е моя любимец Karazoe Snow Trapper, негова снимка има по горе в темата. 1super
Funny Fabric, Финлания са едни от водещите развъдници, кучета, които на мен лично ми допадат като тип и визия - Funny Fabric
Публикувано: 05 May 2006 - 12:15 AM
Прикачени файлове
-
Igor_Knjaz1.jpg (66.73K)
Брой сваляния: 73