Самоед
Публикувано: 28 May 2006 - 10:33 AM
Мънинка
My Webpage
и тук вече по - голяма
My Webpage
Бая ми е бясничка, само имаме проблем с изхождането, как да я науча да се изхожда вън, като я изкарам си свършва работата, ама и в къщии oleeee. А вече е почти на два месеца
Публикувано: 28 May 2006 - 10:36 AM
Иначе Белла е прекрасна w)
Публикувано: 03 June 2006 - 06:59 PM
Публикувано: 05 June 2006 - 12:25 PM
Ако някой иска да има пораснало куче от тази порода, моля, пишете ми. Опитвам се да намеря дом за едно изстрадало куче самоед. Горкия, прехвърлян между различни собственици, бил е вързан доста време на синжир, била му е опадала козинката около шията. В момента е добре и е възстановен, но там, където е, хората няма как да продължат да го гледат и му търсим дом.
Публикувано: 08 June 2006 - 06:08 PM
и опада долният слой на козината и се появаяват някакви петна и и опада козината (най-често на гърба) водих я на доктор и ми каза че има нещо като пърхот или нещо от сорта та ми изписа някакво лекарство което въобще не помага и въпроса ми е кажете вие нещо по-добро ако сте имали същия проблем защото не мога да я гледам такава направо ми се реве. worthy
Публикувано: 08 June 2006 - 08:13 PM
Имах същия проблем и най вероятно това е микроспория.Давам телефон за контакт на ветиринарния лекар който ми помогна
0887489987-Д-р Шумков.Успех. Обожавам самоедите но за съжаление моята Уайт Ванеса Джулия почина и още не мога да се примиря.Научих че се търси дом на самоед но за съжаление много пътувам и нямам възможност да го взема.иначе нямаше да се замисля и за минута и щеше да живее в прекрасни условия обграден с много любов.Ще се радвам да науча нещо повече за него и дали вече има добри стопани.С уважение.Ваня Тодорова
Публикувано: 13 June 2006 - 08:50 AM
Публикувано: 13 June 2006 - 11:09 AM
Цитат
Да, друго е ...
За козината - нормално е в този сезон да става смяна на козината. Реши я по често, ползвай витамини - IRISHCAL или бирена мая, помагат за възстановяване и хубав косъм. Иначе - да, пада на фъндъци, като минеш с гребена и събираш топки b)
Публикувано: 15 June 2006 - 12:08 PM
Цитат
Ако някой иска да има пораснало куче от тази порода, моля, пишете ми. Опитвам се да намеря дом за едно изстрадало куче самоед. Горкия, прехвърлян между различни собственици, бил е вързан доста време на синжир, била му е опадала козинката около шията. В момента е добре и е възстановен, но там, където е, хората няма как да продължат да го гледат и му търсим дом.
Здравей dog, познавам хора, които с удоволствие биха се грижили за този самоед, те бяха прибрали моя Макс, когато се беше загубил и сега искат да си вземат куче от тази порода. Имат и дете на 5 години. Този самоед колко е годишен? Имат условия, желание и възможности да се грижат за такова куче, пък и детето ще му е много добро другарче.
Публикувано: 16 June 2006 - 04:19 PM
Първо да се извиня за едноседмичното мълчание, но вълненията бяха много. След малък период на отпускане и адаптация Рони вече се чувства абсолютен господар на зеления двор. Имахме доста проблеми при разресването и все още не сме постигнали максималния резултат, но с постоянство и упоритост ще се справим.
Той е едно от най-прекрасните същества, които някога съм имала щастието да срещна. Изключително интелигентен, предан и гальовен. Мисля, че си допаднахме ;) За първи път от смъртта на Игор, като че ли пак живея истински... Благодаря ти АндрониРони (нашето кодово име;), благодаря и на вас за това, че толкова обичате и уважавате тази изключителна порода на бели приятели!
Прикачени файлове
-
post_29_1150467542.jpg (41.63K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 16 June 2006 - 04:52 PM
Цитат
Първо да се извиня за едноседмичното мълчание, но вълненията бяха много. След малък период на отпускане и адаптация Рони вече се чувства абсолютен господар на зеления двор. Имахме доста проблеми при разресването и все още не сме постигнали максималния резултат, но с постоянство и упоритост ще се справим.
Той е едно от най-прекрасните същества, които някога съм имала щастието да срещна. Изключително интелигентен, предан и гальовен. Мисля, че си допаднахме ;) За първи път от смъртта на Игор, като че ли пак живея истински... Благодаря ти АндрониРони (нашето кодово име;), благодаря и на вас за това, че толкова обичате и уважавате тази изключителна порода на бели приятели!
shmetia Поздрави от мен и от аляските братовчеди - Финве и Фрея.
Какви са тези хубави новини, а ние не знаем.
Не мога да повярвам и да ви се нарадвам. w) w) w)
Ще чакаме един дълъг разказ какво се случи
Много целувки

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 16 June 2006 - 04:58 PM
Поздрави и честитки за щастливото ново приятелство от нас със Роня (и други белчовци носят това чудесно име r) ), която се забавлява с дъждовното време и не пропуска да се повъргаля в калта за наша голяма радост...
Прикачени файлове
-
ronq_bombonq.JPG (22.96K)
Брой сваляния: 81
Публикувано: 16 June 2006 - 05:30 PM
Цитат
Поздрави и честитки за щастливото ново приятелство от нас със Роня (и други белчовци носят това чудесно име r) ), която се забавлява с дъждовното време и не пропуска да се повъргаля в калта за наша голяма радост...
е чак пък измъчен.... cl) b) Три години го гледахме изоставен у нас и стопаните му не си го искаха и една стотинка не сме взели за него но той просто не можеше да играе с хъскита и жевееше с една ГЯК....и въобще от доста време насам се мъчихме да устроим Рони някъде на спокойстие,че тия нашите лудетини му взимаха душата l) и у нас сме много доволни,че shmetia го взе сигурна съм,че ще си донесът взаимна радост w)
п.п. това е синът на Рони,който отново е у нас.....надявам се скоро и той да си намери стопани
малко измъчено самоече l)
Прикачени файлове
-
samoyed.jpg (40.55K)
Брой сваляния: 74