Публикувано: 05 July 2006 - 12:21 PM
Здравейте и благодаря за отговорите.Застудя и ние сме добре.Сега на 14 Елза ще стане на 1годинка.Още се скубе но много е оредяла милата като смъкна пуха отдолу.Искам да ви питам относно храненето.Из форума съм прочела почти всичко,но.Взех Елза на 2.5месеца.Хранех я с Нутра Нугетс първо в кисело мляко.Като попорасна малко направо.Сутрин през ден извара с варено яйце,давах рибка.месо варени.От2,3 месеца изведнъж ми отказа гранулите.Как ли не я молих,сменях ги с какви ли не.Сега харесва само Роял Канин за едри породи аз им викам кюфтета ,но с молене изяжда 2,3 на ден те нали са по-големи.Киснала съм гранули в кисело мляко,бульон и месце сложа,не и не.Цял ден стой гладна и това е.Сега си готвим и така ядем.Обича много чер дроб,взема свинско,пилешко,сваря смеся и варен ориз.Ядем мляко,обича обикновени бисквити,умира за кашкавал,риба,но гранули не.Как да я накарам да прояде.Това е най добрата храна за нея.Да четох да остане 2,3дена гладна,докато ще не ще прояде.Чесно жал ми е.Иначе се чувства добре,жизнена,енергична.