Dog.bg Форуми : Самоед

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (162 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Самоед

#1581 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 07 March 2007 - 10:00 PM

Цитат

Нищо не е станало разбира се само дето даваш трибуна за черен PR
което досега не беше в твой стил. Мненията на някакви Наташки не ме вълнуват особено при условие че са тенденционни . Знам че TZARA не е съвършенното куче и нямам и нигога не съм имала такива претенции. Градиш добро име за българската кинология. Как. Като с нескрито удоволствие цитираш че коментарите за нашите неродословни кучета са убииствени. Като стана въпрос за убииствени нашия развъдник има НУЛЕВА смъртност а при теб смъртността е близо 50 процента но това явно не те притеснява особено важното е тези които оживеят да имат повечко козина.
Не забравяй че Tzara сме я купили за домошен любимец и нямаме амбиции в тази посока
ходим на изложби за купона тръгнахме случайно и имаме минимални успехи което все пак ни радва.А между другото TZARA може да тегли по 4 гуми наведнъж без тренировки и е на осем години .

Какви са тези думи, които говорите ? Как не ви е срам поне малко ? Светла и Ася се бориха за кученцата като луди, трите бебета са починали в ръцете им. Родиха се, когато тръгнах за Полша и даже като се обаждах от там, не ми казаха, за да не ме разстройват. Нямам развъдник, малките са на развъдник Славена фон Брандорф, а аз си ги обичам, защото са кръв на моята кръв. За каква козина говорите въобще и какво общо има това ? Какво общо имат бебетата с вашето куче ? Какво ?

Повярвай - нито зная за какво сте купили вашето куче, нито ме интересува. Това е ваша работа. Няма нескрито удоволствие - беше неприятно да прочета, че български самоеди бяха коментирани по този начин. Само че вместо да отидете да обясните там, вие се нахвърляте върху мен, кучето ми и малките. За мен говорете каквото искате, казано честно, не ме интересува, но тях НЕ ЗАКАЧАЙТЕ !

По повод "наташките" - или както там искате ги наричайте, те имат отлични кучета. В момента най добрата кръв в Европа е при тях, развъждат и работят. Правят нещо за породата, което заслужава уважение. Вървят напред. Това е, ако ви интересува породата, но при вас това явно е на заден план.

Не се срамувам, че имам хубаво куче и отлично поколение. Напротив - гордея се. Пожелавам ви го и на вас !

#1582 Потребителят е офлайн   Wyvern Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2007 - 10:02 PM

Цитат

А между другото TZARA може да тегли по 4 гуми наведнъж без тренировки и е на осем години .

Хахаха е това изказване е върха. Трябва да сте много горди от факта. Не знам колко разбирате от кучета и не ме интересува но от тренировки определено нищо не рабирате.
User's Signature

In Life only Death is certain.

#1583 Потребителят е офлайн   PATRICIA-ALBA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2007 - 10:58 PM

Dog.bg. аз също не се срамувам, че имам такова куче, но явно ти всячески се стремиш дори и с чужди цитати да ми вмениш и на мен и на всички в този форум, че нямам място по изложбените рингове с такъв екземпляр като Цара. Не на мен, а на теб как не ти е неудобно да занимаваш всички с твоите лични чувства и неудобства , които ще изпиташ? , там някъде си.......!Не съм обидила с нищо твоя Кевин, кръвта на твоята кръв - поколението на твоето куче и Лора - тяхната майка. Пръв ти започна. Какво искаш от мен и респективно от моето куче? Непонятен си! С какво работиш за развитието на българската кинология, в частност за породата самоед - с едно поколение ли? Може би ти си провокирал по някакъв начин тези коментари за бели швейцарски овчарки и т.н.! Мен породата също ме интересува, не по малко от теб, но нека да бъдем и по-скромни! Нали!

p.s.и моите кучета не коментирай чрез трети лица

#1584 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 08 March 2007 - 12:34 AM

PATRICIA-ALBA,
по отношение на коментарите в руския форум се обърнете към тях, ето тук.
Нямам нищо общо, решавайте си проблемите с тях, не с мен. Ако имам да ви казвам нещо, ще ви го кажа, не се притеснявам.

#1585 Потребителят е офлайн   PATRICIA-ALBA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 10:24 AM

Дог, ти не спиш бе човек. Забраняваш ми да комантирам неща които ти си публикувал в форума! Не е коректно. И не ме препращай непрекъснато към твоите приятелки, с които доста хора те видяха на изложбата. Това че ти "ГРАДИШ ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ" и определяш коя е "НАЙ ДОБРАТА КРЪВ В ЕВРОПА (твоята)" граничи със самохвалство, та ти имаш куче едва от 18 месеца и доскоро не беше член на "БКК Северни кучета"
учавстваше в изложбите "промоционално". Познавам кинолози които са на по 70 год. и никога няма да направят такива изказвания. Не сме публикували нито едно описание на Кевин от наши приятели "специалисти" а можем. Напротив съдействахме на едно момиче да купи последното ти куче Майкъл и сме очаровани от кучето и от посрещането и отношението на стопанката Ася и нейното семейство към нас за разлика от теб задето отказа категорично да покажеш бащата на Майки на новата стопанка след като тя и детето и те умоляваха. Пишеш и че не се срамуваш от Кевин защо тогава не го доведе на изложбата дори и да не участва (първия САС за годината) а се РАЗХОЖДАШ С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ ? Или не е в добра форма.

И не забравяй като радетел на породата че в България има и други кучета които заслужават добри думи: Рино,(най-титулованото мъжко куче в България до сега) Алтай, Гранд, Клиф и др. не си казал една дума за тях. big_duel

#1586 Потребителят е офлайн   Bager Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 10:52 AM

CAC София , 04.03.2007 год.

Прикачени файлове

#1587 Потребителят е офлайн   Bager Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 10:53 AM

Прикачени файлове

#1588 Потребителят е офлайн   Bager Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 11:00 AM

Прикачени файлове

#1589 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 March 2007 - 11:10 AM

Off-topic:
PATRICIA-ALBA,
На мен ми е трудно да разбера какво целите. Коментари на ваше куче от страна на dog.bg не видях, нито коментари на вашата личност. Единствено видях огорчение от това, което се е случило в някакъв руски форум.
Затова пък от ваша страна изобилстват подмятания.
Тъй като по разбираеми причини dog.bg няма да предприеме никакви действия в тази тема, ако личностните проблеми продължат, ще се наложи действия да предприема аз.
Да разбирам ли, че предпочитате да бъде изтрита всякаква връзка към коментарите в руския форум, все едно такива не е имало?
Тук многократно е имало реакция на коментари из руски форуми, да не ви казвам какви легенди за други кучета от други породи, съдии и участници и изобщо за нашите изложби е имало по руските форуми. Това е давало възможност на засегнатите да се защитят в съответния форум. Случвало ми се е вкл. руски участник в наша изложба, където сме се конкурирали, да изпише 2 страници с абсолютни съчинения в специализиран форум за породата. Е, по-зле за мен щеше да бъде ако не знаех за това.

#1590 Потребителят е офлайн   slavena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 11:42 AM

Цитат

Нищо не е станало разбира се само дето даваш трибуна за черен PR

Като стана въпрос за убииствени нашия развъдник има НУЛЕВА смъртност а при теб смъртността е близо 50 процента но това явно не те притеснява особено важното е тези които оживеят да имат повечко козина.

Patrizia-Alba!

Тук вече премина границата на добрия тон.

Никъде не прочетох комертар за TZARA. Затова не разбирам реакцията ти?

От снимките в самоедския форум и аз мога да кажа, че кучетата са без козина, а някои от тях нямат породни глави и няма да си кривя душата. Но не мога да коментирам качества по снимки.

С един макар и най-качествен самоед порода не се прави и лично мое мнение е, че ВСИЧКИ хора, които обичат самоед имат място на изложбите! По ред причини.

Не смятам, че с този диалог с нещо подпомагате породата.

#1591 Потребителят е офлайн   Макси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 01:19 PM

Имала съм две кучета досега - без родословие и без да ходя по изложби, така че не съм имала допир с този свят. Сега, като чета последните постове във форума получавам уплах. Ясно е, че за всеки неговото куче е най-хубаво, но не мога да разбера защо са тези нападки един към друг - толкова ли не може да се води нормален разговор. А за коментарите в руския сайт - така или иначе за руснаците почти винаги тяхното е най-добро. Тоя коментар, че малките са тяхна кръв е показателен, ама пък не споменават, че баба / дядо са внесени у тях от чужбина. Така че, ами хубави са си кучетата, нали са си наши. А като не съм доволна от оценката, а пък аз така или иначе не съм, нищо че не разбирам, ще ходя на следваща изложба с надеждата съдията да обясни и да понатрупам и личен опит, а не само теория от четене. a)

#1592 Потребителят е офлайн   Mister Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 01:27 PM

Абсолютно съм съгласна! Любимите ни същества трябва да ни сплотят, грижите, тревогите, радостта покрай отглеждането и успехите... а не да ни разединяват!
Нали затова сме тук! Заради тях! Не е заради нас самите... Поне при мен е така!

#1593 Потребителят е офлайн   Feia Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 02:11 PM

[I]Честит 8 март!

Нека всички днес бъдем със самоедските усмивки на нашите родословни или не любими същества!

Нека днес запазим добрия тон в името на тази прекрасна порода!

Нека покажем,че това прекрасно куче може да ни сплоти и наистина да бъдем една прекрасна "глутница"!

Ние не сме еднакви..и кучетата ни не са...нека просто да се радваме,че ги имаме, знам как всички тъжихте когато Спайк го нямаше и тогава на никой не му пукаше дали е красив или чистокръвен,дали е печелил изложби...защото това нямаше значение, а всеки един от вас си представи как би се чувствал ,ако неговото куче го няма!!!

Поздрави и прекрасен ден!

#1594 Потребителят е офлайн   PATRICIA-ALBA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 02:37 PM

С малко закъснение : - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ И НА ВСИЧКИ КУЧИЦИ. Желая Ви от сърце много здраве, щастие и любов. Фея ти си права, родословни или не , нека обичаме нашите любимци повече и да им се радваме, че ги имаме. Всеки един ден с тях ни дарява с много обич и признателност.

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!

#1595 Потребителят е офлайн   slavena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 02:39 PM

Цитат

Ние не сме еднакви..и кучетата ни не са...нека просто да се радваме,че ги имаме, знам как всички тъжихте когато Спайк го нямаше и тогава на никой не му пукаше дали е красив или чистокръвен,дали е печелил изложби...защото това нямаше значение, а всеки един от вас си представи как би се чувствал ,ако неговото куче го няма!!!

Поздрави и прекрасен ден!

Да така е и за мен! bravoS

Честит празник на всички дами! BEER

и нека винаги до нас да има весела суматоха! и самоедски усмивки! w)

#1596 Потребителят е офлайн   Mister Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 02:47 PM

Честит празник!!! Много усмивки и радост!!!

Прикачени файлове

#1597 Потребителят е офлайн   briz bein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 03:35 PM

Честит празник!
Бъдете здрави и много обичани.

Прикачени файлове

#1598 Потребителят е офлайн   sekulski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 07:26 PM

Честит 8-ми Март на всички.Ето една снимка на Борнео.

Прикачени файлове

#1599 Потребителят е офлайн   PATRICIA-ALBA Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 09:31 PM

Мама TZARA поздравява всички свои женски кученца: Андромеда, Алабастър, Амазонка, Бохемия (АЛБА), Боляра (Джени), Бейлиз и Бризейда по случай празника и обеща да ви хване пиле за вечеря.

Поздрави и на всички кучици.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  JUJ.jpg (136.15K)
    Брой сваляния: 51

#1600 Потребителят е офлайн   briz bein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2007 - 09:40 PM

Събрахме се родата l)
sekulski, отдавна не си се появявал, как е Борнео?
Ето една снимчица и от нас w)

Прикачени файлове

• (162 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема