Цитат
което досега не беше в твой стил. Мненията на някакви Наташки не ме вълнуват особено при условие че са тенденционни . Знам че TZARA не е съвършенното куче и нямам и нигога не съм имала такива претенции. Градиш добро име за българската кинология. Как. Като с нескрито удоволствие цитираш че коментарите за нашите неродословни кучета са убииствени. Като стана въпрос за убииствени нашия развъдник има НУЛЕВА смъртност а при теб смъртността е близо 50 процента но това явно не те притеснява особено важното е тези които оживеят да имат повечко козина.
Не забравяй че Tzara сме я купили за домошен любимец и нямаме амбиции в тази посока
ходим на изложби за купона тръгнахме случайно и имаме минимални успехи което все пак ни радва.А между другото TZARA може да тегли по 4 гуми наведнъж без тренировки и е на осем години .
Какви са тези думи, които говорите ? Как не ви е срам поне малко ? Светла и Ася се бориха за кученцата като луди, трите бебета са починали в ръцете им. Родиха се, когато тръгнах за Полша и даже като се обаждах от там, не ми казаха, за да не ме разстройват. Нямам развъдник, малките са на развъдник Славена фон Брандорф, а аз си ги обичам, защото са кръв на моята кръв. За каква козина говорите въобще и какво общо има това ? Какво общо имат бебетата с вашето куче ? Какво ?
Повярвай - нито зная за какво сте купили вашето куче, нито ме интересува. Това е ваша работа. Няма нескрито удоволствие - беше неприятно да прочета, че български самоеди бяха коментирани по този начин. Само че вместо да отидете да обясните там, вие се нахвърляте върху мен, кучето ми и малките. За мен говорете каквото искате, казано честно, не ме интересува, но тях НЕ ЗАКАЧАЙТЕ !
По повод "наташките" - или както там искате ги наричайте, те имат отлични кучета. В момента най добрата кръв в Европа е при тях, развъждат и работят. Правят нещо за породата, което заслужава уважение. Вървят напред. Това е, ако ви интересува породата, но при вас това явно е на заден план.
Не се срамувам, че имам хубаво куче и отлично поколение. Напротив - гордея се. Пожелавам ви го и на вас !