Черен Руски Териер
Публикувано: 11 October 2006 - 10:12 PM
И аз чакам снимки за я видя красавицата.
Публикувано: 12 October 2006 - 09:00 AM
Тази нощ беше послушна. В 5 часа само се изпишка и изака. Като я изведох на разходка беше уплашена и малко скимтя, но ще опознае района и ще се оправи всичко.
Как да я приуча къде да спи? Ляга на земята, а ние и направихме удобно и топло легълце. Притеснява ме, че колкото и да е уплътнено пак става течение. Да не вземе да се разболее? Слагах я няколко пъти на нейното легло, но тя слиза и пак отива да легне на пода.
На разходката нито се изпишка, нито нищо. Само се дърпаше да се прибира. Като прекрачи прага и заразмахва доволно опашка. Вчера почти си изяде храната, но сутринта дори не ги помириса. Аз по съвет на Иван я изчаках 20 минути и и вдигнах паничката. Дано поне на обяд да хапне.
Дали не направих грешка, че не и се скарах като се изпишка? Тя вчера бее толкова шокирана, че ми беше жал да и се карам. От днес вече няма да правя изключения за белите. Много е умна. Тръгна да яде завивката на леглото докато го оправях сутринта и като казах "НЕ!" веднага пусна и отиде да ръфа мокета cl) След още няколко не-та се заигра с една плюшена играчка и така.
Публикувано: 12 October 2006 - 09:05 AM
Цитат
Тази нощ беше послушна. В 5 часа само се изпишка и изака. Като я изведох на разходка беше уплашена и малко скимтя, но ще опознае района и ще се оправи всичко.
Как да я приуча къде да спи? Ляга на земята, а ние и направихме удобно и топло легълце. Притеснява ме, че колкото и да е уплътнено пак става течение. Да не вземе да се разболее? Слагах я няколко пъти на нейното легло, но тя слиза и пак отива да легне на пода.
На разходката нито се изпишка, нито нищо. Само се дърпаше да се прибира. Като прекрачи прага и заразмахва доволно опашка. Вчера почти си изяде храната, но сутринта дори не ги помириса. Аз по съвет на Иван я изчаках 20 минути и и вдигнах паничката. Дано поне на обяд да хапне.
Дали не направих грешка, че не и се скарах като се изпишка? Тя вчера бее толкова шокирана, че ми беше жал да и се карам. От днес вече няма да правя изключения за белите. Много е умна. Тръгна да яде завивката на леглото докато го оправях сутринта и като казах "НЕ!" веднага пусна и отиде да ръфа мокета cl) След още няколко не-та се заигра с една плюшена играчка и така.
От завивката на мокета а? l)
Еми така ще е малките са по непослушни понякога.
Иначе честито.Да пуснеш снимки да я видим b)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 12 October 2006 - 09:34 AM
Публикувано: 12 October 2006 - 09:48 AM
Иначе: ЧЕСТИТА ДА Е, УРА ЗА ОТБОРА! victoryVVV

Публикувано: 12 October 2006 - 10:03 AM
Забравих да попитам Иван и за това ще се възползвам от вас: на колко месеца започват да се разгонват женските? Мъжът ми ми разказва, че на неговия ризен е слагал гащи с превръзка когато си е била вкъщи. Сигурно може и памперс да им се слага l) Това беше майтап! Стана ми смешна картинката куче с памперс!
Публикувано: 12 October 2006 - 12:53 PM
Цитат
Малката има две ваксини,живяла е съвместно с големи кучета които излизат ежедневно на разходка в необезопасен район,мисля че за нея сега е изключително важно да приеме "новия свят",знам че има риск - не ми се мисли затова, - консултирал съм се и с ветеринаря поставил ваксините.
Диана,
Каране за пишканото и акането само ако я хванеш в момента на извършването - караш се и носиш на определното за целта място или директно навън - наблюдавай я - скоро ще започнеш да разбираш кога какво се кани да прави,постави вестниците така както говорихме!Не и спестявай емоциите си - покажи и ,че ти е неприятно да и чистиш мизериите и че ти е приятно да си върши нещата навън.
Тая пикла ще я чакаме да се разгони най-рано към края на февруари.Едни бебешки боксерки с дупка за опашката решават проблема вкъщи.
Успех Лола и Диана,и въобще на цялото ви семейство!
Публикувано: 12 October 2006 - 01:28 PM
Лола може да стане "жена" на рождения ден на дъщеря ми /28.02/. Ще имаме двоен празник l)
Публикувано: 13 October 2006 - 09:02 AM
http://www.bgphoto.n...8&AlbumId=70318
Още и е мъчно за мама и братчетата и сестричетата, но зазпочва да се отпуска по малко. Препоръчайте ми ветеринар, който да е близо до Люлин, но да му имате и доверие. Четох форума на ветеринарите, но не видях никой на близо!
Публикувано: 21 October 2006 - 09:53 AM
Защо така ни замира темата? Никой не иска да говори за любимеца си!
Поздрави от мен и Лола!
Публикувано: 21 October 2006 - 11:15 AM
Клубна изложба на ЧРТ имаше на 23-ти септември. На 18-ти и 19-ти ноември са си редовни "всепородни" изложби, други клубове си организират специалки на тях...
Ще бъдем... ние. И Паша (на 18-ти). За други ЧРТ-та засега не знам.

Публикувано: 21 October 2006 - 12:07 PM
Публикувано: 22 October 2006 - 09:14 PM
Да ви разкажа за днешните ни подвизи. Имаме вила на 3-4км от Божурище. Там чичо ми си гледа някакво куче /не е породисто, но ще стане едричко/ на 3 месеца. Лола по едно време искаше да се качи на една ябълка, за да я остави на мира. 3 часа се гониха, хапаха, подскчаха b) На края нашата маймуна от черна стана сива. Цялата в кал w) В банята не и хареса много, а сушенето си беше цяло изпитание. Изяде си днес цялата дажба, че и за още плаче, ама няма. Сега мята кучана и се чуди кой да захапе за кракът. Той Кросс като ни е дошъл на гости с Ара ни е сменил кучето. Нашето куче беше едно уплашено, а вече втори ден яде и лае и само се закача. Днес се заигра и с един джак ръсел териер.
Утре ще разказвам повече, че вече е време за спане!