Клубна Були изложба 2012
Публикувано: 08 May 2012 - 05:08 PM

Днес ходих до университета и в едната градинка са сложили тези два булла. Ако има възможност да ги вземем за декорация на изложбата или нещо друго ще е супер. Човекът който ги е правил се казва доц. Моника Попова ако има интерес ще дам контактите й на УС.
Публикувано: 08 May 2012 - 06:48 PM
dgindeva, в 24 April 2012 - 10:04 AM, написа:
Колеги, извинете ме, че се намесвам във вашата темичка, но не сте ли объркали годината в анонса на изложбата /2011/? Или аз нещо не схващам?
Мод:Поправено....
Публикувано: 09 May 2012 - 07:11 AM
cozenca, в 08 May 2012 - 03:08 PM, написа:

Днес ходих до университета и в едната градинка са сложили тези два булла. Ако има възможност да ги вземем за декорация на изложбата или нещо друго ще е супер. Човекът който ги е правил се казва доц. Моника Попова ако има интерес ще дам контактите й на УС.
Ще ги направя мааалко по-хубави...от итонг ;)

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 24 July 2012 - 05:49 AM
Разбрах още и, че се готви да почива след съдийството цяла седмица на Слънчев бряг.
Приемете поканата от името на Бултериер клуба и заповядайте на ежегодната ни изложба,
както и на вечерното ни парти след изложбата!
Задължително си носете добро настроение и не забравяйте да срешете и напудрите булитата :)
ПС:
Вечерното парти е с отворена консумация, свободен прием, след 50+50 започва и караоке бара,
а се надявам DJ-а да ми върне диска от миналата година....
Публикувано: 31 July 2012 - 09:31 AM
kaloqn, в 24 July 2012 - 05:49 AM, написа:
Разбрах още и, че се готви да почива след съдийството цяла седмица на Слънчев бряг.
Приемете поканата от името на Бултериер клуба и заповядайте на ежегодната ни изложба,
както и на вечерното ни парти след изложбата!
Задължително си носете добро настроение и не забравяйте да срешете и напудрите булитата :)
ПС:
Вечерното парти е с отворена консумация, свободен прием, след 50+50 започва и караоке бара,
а се надявам DJ-а да ми върне диска от миналата година....
диска ти се пази много отговорно и ще ти бъде върнат със сигурност
Публикувано: 01 August 2012 - 09:41 PM
Аз лично реших да не отсядам там защото обстановката в бунгалата е просто трагична преди да ги почистят и за това си резервирах стая в хотелче
Публикувано: 02 August 2012 - 08:35 AM
Благодаря на всички за разбирането!
Публикувано: 12 August 2012 - 07:01 PM
"Пряпорец" си е там, басейна е пълен, тревата -подържана и всички знаят за изложбата, както и ни очакват.
Там все още има няколко места, "Кончето" е заето, проверихме- има още два, три хотела за нормални хора с кучета, но тях Камен ще ви ги съобщи утре след като се чуе със управителите.
Всичко е ОК, записвайте се и се подготвяйте- неостана!
Може да се качат тези снимки в фейса и където е нужно...

Публикувано: 16 August 2012 - 05:02 PM
Нооооо ...... понеже има доста голям интерес към изложбата ни и запитване от чуждестранни изложители е направена уговорка и със:
Хотелски комплекс ЩАСТЛИВЦИТЕ
http://www.shtastliv...emid=53&lang=bg
Приемат с кучета и е съвсем близо до мястото на изложбата!

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 20 August 2012 - 08:52 AM

Вход

Горе
Цитиране +