Английски булдог - говорилня
#1002 Guest_LucaB_*
Публикувано: 28 August 2008 - 08:00 AM
Цитат
:rolleyes:
Данчо, ето и отговора към тази обява

''Привет,
благодаря за интереса към нашата прекрасна английски Булдог кученца за приемане. начало те са повдигнати ват там с децата и другите домашни любимци дом. те ще бъдат следващите им актуализации wioth всички медицински данни и ръка книга за това как да се вземат добри грижи за кученца.
ние сме като тях в рамките на една такса за приемане на 200 за всеки от кученца, които включват полет такса от Камерун, където са разположени на вашата страна. ние се намират в Камерун.
Къде се намира сте?
Как скоро да имате нужда от тези Булдог кученца?
пол, които ще ли да взема?
имате ли деца?
така че се върна с информацията, така че да можем да се случва и аз кораба ви кученца.
Благодарности''
................................................................................
..
''Привет,
Благодаря за получаване на гърба съсипят сме givng на кученца безплатно. всички ще трябва да плащат за полет е такса от Camerron към вашата страна, което ще Ви струва 200. тези кучета са чиста порода английски Булдог кученца.
всички ние ще трябва от вас да превозва youy на бебета, са следните данни,
-- Пълните си имена?
-- Домашен адрес?
-- Състояние?
-- Близкото летище до вашия дом?
-- Пощенски код?
-- Телефонен номер.
с над информацията, която ще бъде като Булдог до летището за регистрация и потвърждение, така че веднага, след като вие плащате за полет такса от 200 Тогава ще резервиране на полет resrvation tckets за бебета и стигнем до вас с пълна полет информация за това как ще се deliverd бебета.
Благодарности''

Публикувано: 29 August 2008 - 06:45 PM
Публикувано: 31 August 2008 - 10:19 AM
bente,какво става с твойте булдоци? :blink:
Публикувано: 31 August 2008 - 07:47 PM
Относно снимките ... не знам вие как си снимате кучетата но аз виждам голяма трудност, както си стои мирен , взема ли фотоапарата започва голямата борба, обещавам като успея ще ви пусна ;)
Публикувано: 31 August 2008 - 07:59 PM
Публикувано: 31 August 2008 - 09:19 PM
От 25 години имам кучета.Отглеждала съм 4-ри породи: доберман, бултериер, шар-пей и сега булдог- не съм имала никакви здравословни проблеми и с четирите породи! Много ми е неприятно, когато се говори за булдога, като за куче със здравословни проблеми, "кекаво", изискващо много грижи и т.н.! Това не е вярно и абсолютно категорично заявявам, че анлийският булдог е много здраво куче!!!
Публикувано: 31 August 2008 - 09:29 PM
Публикувано: 31 August 2008 - 09:34 PM
#1014 Guest_LucaB_*
Публикувано: 31 August 2008 - 09:36 PM
Публикувано: 31 August 2008 - 09:47 PM
Не съм съгласна, че алергия развиват само кучетата от породата английски булдог! По принцип повечето късокосмести породи, са по- предразположени към алергии и имат по-чуствителна кожа. Същото се говори и за шар-пея, но аз никога в продължение на 15 год. не съм имала кожни проблеми с моите шар-пеи!
Публикувано: 31 August 2008 - 10:24 PM