Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1081 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 September 2008 - 12:25 PM

Хм, радвам се че нета ми е скапан и немога да чета често бисерите, които сте сътворили напоследък...

Някои хора се борят за някаква кауза, която в БГ както всяко друго нещо е опорочена още в основите.

Комунизма отдавна е заменен с фалшивата демокрация, но при комунизма поне беше ясно кой кой е. И при нас е така имаме си 2 божества на партията поклонете им се и пийте една студена вода, защото сте простосмъртни.

Защо говоря така ами вижте последните словоизлеяния на лелята и чичкото единия драпа за другия и обратното. Клуба никока не бил делял мани тия работи. Е как да дели като има Пеев и Йорданова другото е някаква фира.

Мисля, че е голяма гордост да преминеш през много породи и най накрая да достигнеш до истинското прозрение и да кажеш това е моята любима порода ...ама всичко се заключава в 15 год развъждане ...като последните 5 само са от любимата порода.... /следвайки проста аритметика май ви е време вече да се насочите към следващата "любима" порода и да сътворите и там чудесата си/
Е аз от дете съм искала булдог и винаги съм вярвала че това е което искам и съм го постигнала. Вече толкова пъти се повториха клишетата за любовта, че вече ми изглеждат порочни.

За какво го казвам всичко това като няма да има никаква файда и само рискувам да ме вкарате във водовъртежа си от думи, а по интересно ми е вече да гледам как със заучени фрази се замазват очите на непросветените

Между другото незнам изобщо какво е представяно пред клуба и какво не, но искам най отговорно да заявя, че мои мъжки не са заплождали женски, които не са моя собственост. Казвам го това, защото не отдавна един член ми се обади и каза, че желае да представи наскоро родилите му се бебета за поколение от Уран.До колкото ми е известно това е 2ри негов опит да представи поколение от мъжки, който не е баща. При 3ти опит може и да успее...

В България нещата са много далече от истината пък какво остава за една порода. И извън нашите граници има също спекулации, но има и доста активна и ефективна политика от клубовете, които подкрепят членовете си и се опитват да стимулират тяхната работа.Но всичко е до хората. Поне аз не виждам никъде из чуждите форуми някои работили в породата така да се стараят да се сампоизписват и изтъкват за сметка на останалите, да се набиват в очите на другите. Не виждам и да има такива кавги, но при тях нивото на уважение е малко по високо, а и има защо.

#1082 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 12:29 PM

Г-жо Йорданова,спрете да развъждате идете в театъра... ;D ;D ;D!
От всички ваши кучета с които съм се срещал съм си създал едно впечатление...че нямам такова! :blink:
Имам няколко въпроса.Какви шампиони създадохте вие?На кой именит развъдник продадохте куче?Кои линий следвате в развитието на булдога?
И има неща от които може да се изненадате ;)...аз вървя по своя път,бавно и ще се уча от вашите грешки,а и от моите!И не говорете за моя опит,понеже нямам кучила,но като имам ще гледам да не са като вашите ;)!Че може да се отчаям от резултатите...Може за скромния си период,като притежател на булдог да имам доста по добри резултати от вашите...но това е понеже съм глупав и болен мозък!
Всеки може да даде мнение относно някое куче,но оценка дават само съдиите!Вие най-добре го знаете това...самата вие сте такава!Мойто мнение не ви интересува,о'к няма лошо.То си е мое макар,че на вас това не ви харесва.Тук не е митинг и не пропагандирам кой от къде да си купи куче,всеки сам прави своя избор!Аз направих моя...и сега ще бера плодовете си,кои лоши,кои добри!Давал съм линкове на хора от форума за да видят и преценят кой,как и по какъв начин произвежда кучета!
Аз все още търся нещо по-добро и по-добро...а вие!?
Най добре се смее този който се смее последен...но по-добро от смеха е да създаваш нещо!Да се бориш винаги за най-доброто!Ако ли не никой няма да те запомни...а може и да те запомнят само,че с не добри чувства! ;)
И според вас ако успешно развитие на породата е продажба на 20-30 кучета годишно ЕВАЛА,БРАВО...А ТЕЗИ,КОИТО ГИ МЪКНЕТЕ С КОЛИТЕ ОТ СЪРБИЯ СИ СА ВАШ КАХЪР ;)!С тях много допринясате за развитието на породите в България!!! :OK: :OK: :OK:
Е толкова от мен "неразумния и глупав" bulldogmen ...няма да говоря с стени ,имам кучета за разкарване!Друго ако има винаги съм готов да го споделя лично с вас Г-жо Йорданова и не ви мразя,просто не се бийте толкова силно в гърдите,няма за какво!Ако дойде някога  момент в който вие ме убедите в противното аз лично ще ви стисна ръката!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1083 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 12:55 PM

Цитат

Тази година 27.09.2008 ще се проведе традиционната клубна изложба. Съдия ще е Г-жа Сю Гарсайд (Айсглинт).

http://www.iceglint-bulldogs.com/

Браво, дано се получи добра Специалка!

p.s. Ако моята братовчедка Лина ме покани, може и аз да дойда
на изложбата..!
User's Signature

BIRMINGHABROVO BULL FRONT

" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."

#1084 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 01:11 PM

Направо съжалявам,че попитах!!!Защо в този форум всеки напада друия с обиди и ирония(като цяло във форума дог.бг)  :huh: !!! Като мислите,че някой не е прав по даден въпрос просто го поправете и го научете  :(.Не е нужно да го изкарвате глупав и т.н....Нали за това е форум да обменяме знания и опит :palec:

#1085 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 01:23 PM

ЕВАЛА,БРАВО...А ТЕЗИ,КОИТО ГИ МЪКНЕТЕ С КОЛИТЕ ОТ СЪРБИЯ СИ СА ВАШ КАХЪР !- моля????? Хайде да се доуточните, че иначе излиза, че ме обвинявате в търговия на кучета!?! - ако пак казвам, правилно съм Ви разбрала!!! А това вече си е чиста клевета!!!

#1086 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 02:04 PM

Цитат

ЕВАЛА,БРАВО...А ТЕЗИ,КОИТО ГИ МЪКНЕТЕ С КОЛИТЕ ОТ СЪРБИЯ СИ СА ВАШ КАХЪР !- моля????? Хайде да се доуточните, че иначе излиза, че ме обвинявате в търговия на кучета!?! - ако пак казвам, правилно съм Ви разбрала!!! А това вече си е чиста клевета!!!

Това си е ваш проблем...но все пак не продавате ли кучета!? :blink:
Или пък може би ги подарявате :blink:? :blink:Знае ли човек.
raya_buldog ,то ние сме хората,които винаги пишем глупости...ако не слушкаме и изкажем мнение,което жегне някой ставаме неудобни,неуки...и глупави!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1087 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 02:16 PM

Това за Сърбия не ми е известно, но от "сътрудника" ви по продажби знам, че бебета предлагани от вас са продавани и в зоомагазините, но разбира се - всеки има право да избира как да търгува ...а ония в ревящите теми "не купувайте от зоомагазин" нека си пишат колкото си искат 
това съвсем случайно го научих като ме попита въпросният човек дали не искам той да продава и моите бебета та така ми разказа за случая, който може да е бил и единичен, но факт
хм, станах клюкарка вече...ама така е като има твърде много лицемерие. иначе не ми пречи, но неможе да се провъзгласяваш сам за светец при положение, че имаш толкова грехове.

#1088 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 02:51 PM

.
Качена снимка
User's Signature

#1089 Потребителят е офлайн   Valeri Peev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 03:43 PM

Много ниско ниво. Комплекси. Провинциален(не като произход, а като същност) манталитет.
От тези неща много трудно може да се оттърве човек и най-често с дълги години психотерапия.

Не мога да разбера хора, които се издигат в собствените си очи като омаловажават успехите на другите. По-скоро мога да ги разбера, но не и да одобря един такъв подход, защото такъв подход в която и да е област може да даде някакви кратковременни успехи, но в края на краищата резултата е един - тотален срив в даден момент.

Какво Ви пречи това, че Х или У произвежда кучета и ги продава??? Вие купили ли сте си куче от него???
Ако сте си купили и кучето ви има здравословен проблем, имате 100% право да предявите претенции.
Ако смятате, че Х или У произвежда твърде много кучета; или ги продава твърде евтино; или неговите са по добре рекламирани; или са по-красиви на външен вид, а вашите всъщност са с по-богата душевност, ама не им личи от пръв поглед и ИМЕННО затова Вие не можете да си продадете Вашите кучета, то имате пълното основание да се сърдите само на себе си.

За радост на всички, гореизброените причини почти не се срещат у нас, Т.Е. НЯМА РЕАЛНО ОСНОВАНИЕ КОЙТО И ДА Е ДА Е НЕУДОВЛЕТВОРЕН ОТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ДРУГИЯ В РАЗВЪЖДАНЕТО.

Тогава къде ви е проблема???????

Знам къде - в ЕГОТО. Умирате да си мерите пишките с някого. Ама Вие нямате още пишка!? Нищо, ще Ви порастне и Вие вярвате, даже сте твърдо убедени, че вашата пишка ще е по-пишка от на другите, щото си я поливате редовно.

Моите разсъждения относно процеса на развъждането на Булдози в отделно взета страна нямат предвид реални хора и събития. Ако има някакво съвпадение с реални хора и събития, то е абсолютно случайно.

Апропо, Кате много съжалявам, че нета ти е скапан, дано е само нета!

#1090 Потребителят е офлайн   kosetolevska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2008 - 04:49 PM

не знам дали е удачно да питам щот кат ви гледам как се джавкате сигурно нема да ми обърнете внимание но все пак - днес на моя пес му биха последната ваксина прида да почне да може да излиза и ветеринарят каза още седмица да не излиза.
Имало било кучешки грип - та въпроса ми дали рискувам много ако го изведа утре или след няколко дена или да послушам чичо доктор??
:o :huh:

#1091 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 04:50 PM

Да оставим всеки да прави каквото пожелае :yahoo: :yahoo: :yahoo:,а времето ще покаже! ;)Успех!!! :palec:
User's Signature

Качена снимка

#1092 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 05:02 PM

Цитат

.
Качена снимка

Много Ви БЛАГОДАРЯ  за снимката на Булит, Вие ме разчуствахте !
    ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!

#1093 Потребителят е офлайн   shidzune-sama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 10 September 2008 - 05:22 PM

Цитат

не знам дали е удачно да питам щот кат ви гледам как се джавкате сигурно нема да ми обърнете внимание но все пак - днес на моя пес му биха последната ваксина прида да почне да може да излиза и ветеринарят каза още седмица да не излиза.
Имало било кучешки грип - та въпроса ми дали рискувам много ако го изведа утре или след няколко дена или да послушам чичо доктор??
:o :huh:

по-добре послушай доктора,че ако недай боже 'хване' нещо после е много неприятно :( ние бяхме хвнали така един вирус дето се разпространи и по 3-те кучила и едвам ги спасихме :rolleyes:
успех с маника и да ви е жив и здрав  :wub:

#1094 Потребителят е офлайн   LORD_BULL Икона

• MOD_BULL
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 07:45 PM

Цитат

Цитат

.
Качена снимка

Много Ви БЛАГОДАРЯ  за снимката на Булит, Вие ме разчуствахте !
    ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!

Moля, няма за какво да ми благодарите. Всъщост тази снимка на Булит,
бе публикувана по моя молба в Клубния Форум на БКК АБТ, преди няколко
месеца. Има едно момче на име Емо от Сф, които все още притежява син
на Булит. Кучето е ветеран 10-11г. и е в добра кондиция.

User's Signature

#1095 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 September 2008 - 08:32 PM

[b]Добре, че ако не нещо дотам сериозно, то доста забавни неща мога да срещна тук и  да се разсея отвреме на време  :ribok:!!!

Цитат

И при нас е така имаме си 2 божества на партията поклонете им се и пийте една студена вода, защото сте простосмъртни.

...за божества няма да говоря, за да не ме обвинят в богохулене и видиш ли да стана богунеугодна :Абе, ти чуваш ли ме?!:- и може да съм простосмъртна, ала няма да пия студена вода, по-скоро хубава отлежала ракия, реколта 2001г. или 2003г.  ;D  ;D ;D
http://Клуба никока не бил делял мани тия работи. Е как да дели като има Пеев и Йорданова другото е някаква фира.
... :sviruka: това, че сме простосмъртни, не означава, че сме втора ръка хора, трето поколение идиоти, фира или каквото там се сетите стига да е нещо за изхвърляне  :- - всеки трябва да си знае мястото, ама реално да го оценява иначе често се стига до комични ситуации, на каквито всчики се нагледахме, начетохме и наслушахме  ;D!

Цитат

Умирате да си мерите пишките с някого. Ама Вие нямате още пишка!? Нищо, ще Ви порастне и Вие вярвате, даже сте твърдо убедени, че вашата пишка ще е по-пишка от на другите, щото си я поливате редовно.

[color="blue"] :o :o :o.. и таз добра!!! Хайде да си мерите п....те на друго място, че след всичкия разил тук само това остава  ;D! И между другото мисля, че с поливане не става  :P, то тази п....ка или я имаш, или я нямаш, или Господ дал, или взел  :namigam:  :P! И най-вече нали многократно се разбрахме, че ще охкаме и пъшкаме на друго място, а не тук във форума  :ribok:!

Така-а-а надявам се всички да разпуснем малко, да освободим и без друго свитите си сърчица, освобождавайки всички лоши чувства, които таим там и може би ще ни олекне, а тогава дай Боже да започнем да си говорим нормално, че заприличахме на свраки, от които на 'нормалните' хора може и да им писне и да се опитат да отстрелят  :-!

Минавам по същество:  след като се видя, че явно общуването ще се осъществява предимно във форума, искам да знам защо нашия клуб си няма сайт и откъде можем да се запознаем с правилника за развъждане? Също така ме интересуват няколко чисто статистически въпроси като например колко кучета са внесени през последните 1-2 години /от кои развъдници идват/; колко 'бебета' са родени през последната година /брой издадени родословия/ и от какви връзки; каква е политиката на клуба по отношение подобряване на развъдната дейност в България, разбирайте в качествено, а не количествено отношение; има ли клуба стратегия, план или програма за набелязване на поставените задачи и цели, и има ли поставени въобще такива, ако има какви са??? Имам още много въпроси и затова си мислех, че клубните събрания са за това- освен отчетна дейност, друга такава по планиране и изпълнение на задачи и събития, които след разумно разискване и обобщаване, следва всеки един от нас да изпълнява, така че крайните резултати от БГ-развъждането да ни карат да се гордеем, постигайки нивата на доста европейски страни, които засега ни 'скриват бастуна :-'!   

#1096 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 09:23 PM

Малии какви думи  Конфуций би е обърнал в гроба хахха и това от човек, който трябва да служи за пример..тц тц отново срамота и позор да ти кажа радвам се, че нямам още пишка....виж ако имах щях сериозно да съм притеснена, че нещо не ми е наред/ може да е под критичните 15 сантиметра и това да удари директно по самочувстието ми хахха/, а това за комплексите вече многократно сме го чували/ щях да съм комплексирана ако ми беше малка пишката ама понеже нямам нямам и комплекси хахах, но да ти кажа посадила съм я чакам скоро да порастне като стане готова щя ти я покажа обещавам хаххаха ..../, а за психотерапията бих си записала час при теб / Елвис е ЖИВ! УРА!/ сигурна съм че изобщо няма да скучая  то така и така ми е забавно пък какво остава когато съм на терапия хаххаха ...красота, в такива моменти се радвам, че съм се родила в България / в Русия съм, в Русия съм..хах/ и съм гордо българче от провинцията/ малеее как ми е драго да съм от провинцията..иначе как щях да имам перфектна морска панорама от къщата си - нека ми е зле хахха / ..айде отивам да впрегна добитъка / Белка и Сивушко/, че трябва да изора нивата пък може и да си померя някои мои части със съселянина/ Андрешко/ отдясно наляво и да се отъркаляме в калта как си му е реда. Весела вечер на всички искрено се забавлявах с някои красиви умове ...парите се предават по наследство..благородството не! ;)
...това бе литературен изблик на един шизофреничен комплексиран провинциален мозък....наздраве ви и за много години ако ви нямаше щеше да ни е мн скучно Бог да ви пази АМИН! ..как да не ви обича човек!

#1097 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 09:47 PM

Г-жо Йорданова погледнахте ли статистиката?Ама тя е измислена бе забравих ;D ;D ;D...Защо ли никой не ми отговори на някои въпросчета,ааааа забравих аз не съм човека на ,който трябва да обяснявате...сигурно не съм слушкал и не заслужавам ;D ;D ;D!Ми поне го направете за аудиторията,то с мен като не може да се говори нормално или не искате да издадете шампионската тайна!?
Има хора,които искат съвет,дайте им!За да не ги заблуждавам с несъдържателните си съвети и глупости...
User's Signature

Качена снимка

#1098 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 10:18 PM

Аааа забравих имам огромен проблем имам нужда от съвет мисля, че тук присъстващите с абривиатура пред името д-р биха ми помогнали при добро желание.
Бе от няколко дни от пишките на Уран и Зари капе нещо зеленичко първо си мислех, че аз нещо не правя както трябва и после страшно ме хвана страх да не им окапят пишките моля ви споделете вашият опит какво може да направим по въпроса / тоест вие какво предприемате в тази напечена ситуация/, че да се грижим по добре за тях и да бъдат щастливи, което ме подсеща по този повод да ви питам какво ви е мнението за балсамирането и изполването на вазелин в процедурата - дали ще облекчи положението

#1099 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 10:42 PM

Цитат

Бе от няколко дни от пишките на Уран и Зари

Еееегасимус. Тук станало интересно.  ;D Ама защо само за чурки говорите? Има и други  ..... органи, които лично за мен са по интересни  :P  Басимус темата дето сте развили  :yahoo:  Катя ти тези дължини, размера де, с шивашки метър или ролетка ги мериш  :yahoo: ;D

#1100 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2008 - 10:43 PM

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
                    ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ ВИЕ МЕ РАЗБИХТЕ
;D ;D ;D :P :P ;D ;D ;D :P :P ;D ;D ;D :P :P ;D ;D ;D ; :P :P ;D ;D ;D
            Абе ей хора, някой от вас трябва да се  :izcherven:

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 53