Английски булдог - говорилня
Публикувано: 12 September 2008 - 01:03 PM
А клубните проблеми нямат решение във форумите.
Кате,само не ми казвай,че ако има такава връзка като човек ценящ качественото и красивото няма да си вземеш куче? :blink:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 12 September 2008 - 01:11 PM
Цитат
А сега де. Стана тя. bulldogmen крадец ли ме наричаш бре ;D ;D
Наистина съм и фен на тази "грозотия" Кууки. Само като се сетя пролетта н Плавдив как прибягваше в ринга като мишка, а сега грозното пате се превърна в красив лебед, а е още дете. Гледам и не вярвам. И тя трътла станала и май настига по килограми Шишо Бакшишо :yahoo: :P
Да ви е жива и здрава. Наистина е много хубава и има още за се ръзвива, но по всичко личи, че ще е отличен булдог с главно Б.
LucaB 10х за снимките. И да вземеш да купиш едно фото. Който чупи - купи :P
bonboni аз не я знам кое е това куче от снимката и вероятно по обясними причини, а именно лаишките ми познания.
Поздрави на всички!
За Стара Загора .........много ми се ходеше там, защото едното ми куче преди 8 дни влезе в междинен клас, но нямам възможност за жалост. :-
Публикувано: 12 September 2008 - 01:14 PM
Цитат

Multi JCH, JCH BG, JCH MСD, JCH MN, JCH BH
Queen Anne Beneton /Qooky/
ЕЕееее честито за новата шампионска титла на Босна и Херцеговина. :OK: Разкажете повече де. :Абе, ти чуваш ли ме?!::sedni!:
Басимус Куукито :yahoo: :P
Е как да не е хубава. Какво излъчване само. А ако беше и кафяваааа :P
Публикувано: 12 September 2008 - 01:15 PM
Цитат
Абе това У защо го повтаряте два пъти? Да го запомните ли :P :yahoo:
Публикувано: 12 September 2008 - 01:39 PM
Цитат
много ти личи,че си пристрастен,незнам към кучето или към собственичката :P ;D

Публикувано: 12 September 2008 - 02:02 PM
ха де ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...
Благодаря на всички,които споделяте радоста ни :wub: :wub: :wub:!
bonboni,ако имаше такива връзки нямаше да си чешем езиците по форумите!А аз смятам,че ако се видим на специалката можем да си поговорим на дълго и на широко всички,които обичаме булдога!
Публикувано: 12 September 2008 - 02:44 PM
Цитат

Лорде,стига де, ще ги превърнеш във френчита ;D ;D ;D... с щръкнали уши ;D ;D ;D!
Публикувано: 12 September 2008 - 02:53 PM
#1151 Guest_LucaB_*
Публикувано: 12 September 2008 - 03:10 PM
Цитат
... :wub: :drugarche: :wub:...да-а-а така е, :P хубавите Бонита си се подкрепят ;)- ама как на черното да кажеш бяло... :namigam:!
Цитат
Цитат
bulldogmen-ха де
...Вие пък какво против собственичката имате :P що, да не съм по-лоша от Куукито ;D нали Ви казах, че няма как на черното бяло да кажете- та, и при нас двете е така! :palqcho: :palqcho:
Цитат
[color="blue"]И моето мнение е такова и вече го изразих- за това си има клубни събрания!!!
Публикувано: 12 September 2008 - 03:30 PM
Цитат
Цитат

Лорде,стига де, ще ги превърнеш във френчита ;D ;D ;D... с щръкнали уши ;D ;D ;D!
..американците наричат една тяхна кръстоска Miniature Bulldog,
май кръстосват булдоци с мопсове......

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 12 September 2008 - 03:31 PM
Еййй по хубаво от българското НЯМА!
Идеални няма никъде,ама хората навън се подкрепят и само единици остават сами и се борят срещу работата им,ама нали знаете старата притча за пръчките и Хан Кубрат-в обединието е силата :blink:
Знам,че сега ще ме нападнете-тази собствения си клуб не може да оправи взела акъл да дава на чуждите-просто не откривам аз топлата вода,а хора всякакви.
OFF-Скоро разбрах,че в БГ са разделили на две и масонската ложа :huh: ,май няма нужда да ви казвам повече-не може ли да избягаме от този Ганъовски манталитет?Не бъдете крайни в изказванията си,защото съм сигурна,че ще дойде ден да искате да работите заедно и как ще се гледате тогава?Не е нужно да се обичате-уважавайте се. :blink:

Публикувано: 12 September 2008 - 05:02 PM
"Каквото почукало,такова отвърнало"
И така да попитам,как става записването за специалката? :blink:
#1157 Guest_LucaB_*
Публикувано: 12 September 2008 - 05:30 PM
Цитат
...аз винаги мога да вдигна глава и да погледна всеки в очите; заставам зад всяка своя дума и ако се окаже, че някъде не съм била права и съм допуснала грешка, то съм готова да поискам прошка- няма по-жалко от това да упорстваш в невежеството си и да не желаеш да се поучиш: нямам нищо против да вървя подир някого, стига да е напред и нагоре ;)
Цитат
... :drugarche:..и в двата случая са нужни заслуги- и за да те обичат, и за да те уважават и най-важното: трябва да даваш, за да очакваш да получиш- било то любов или уважение! Винаги съм смятала, че ни застига именно онова, което прилагаме в отношенията си към другите, но има и още една житейска истина: прекалената добронамереност у нас, понякога може да ти бъде в ущърб и повод за подигравка, защото всеки разбира по своему добротата- някои я използват за да се възползват от теб :-!! Както и да е... :kuchence:- винаги гледам в очите, и когато обичам, и когато не; и когато уважавам, и когато не- но с чисто сърце мога да обясня кое поражда чувствата/мислите ми, а ако греша, пак съвсем чистосърдечно мога да кажа прости/извинявай ;)!
P.S. Продължавам да чакам отговор на моите въпроси:
''искам да знам защо нашия клуб си няма сайт и откъде можем да се запознаем с правилника за развъждане? Също така ме интересуват няколко чисто статистически въпроси като например колко кучета са внесени през последните 1-2 години /от кои развъдници идват/; колко 'бебета' са родени през последната година /брой издадени родословия/ и от какви връзки; каква е политиката на клуба по отношение подобряване на развъдната дейност в България, разбирайте в качествено, а не количествено отношение; има ли клуба стратегия, план или програма за набелязване на поставените задачи и цели, и има ли поставени въобще такива, ако има какви са??? ''
...не държа да получа отговор тук във форума- може на и-мейла, а може и на събрание, ако такова бъде организирано и ако получа покана за него в нормален за отреагиране срок ;)!!! От днес за утре може да ме каните само на ракия ;D ;D ;D!!! Аз съм добра компания, даже и пиенето си нося... :palqcho:!!!
Публикувано: 12 September 2008 - 07:18 PM
Както всяка година, ще има каталог. Разбира се,ако някой не е успял да си подаде заявка за участие, ще бъде записан на самата изложба, но няма да присъства в каталога.
От понеделник ще започнем да работим по каталога, оценъчните листа и дипломите. Затова моля да ми изпратите имената на кучетата, с РК №,дата на раждане, клас в който ще участват, имената на родителите, производител, собственик, адрес и телефон- всичко е както при изпращането на заявки за участие, на която и да е изложба.
Заявките за участие ги изпращайте на e-mail : stylebullet@abv.bg
Наистина ще се радваме, ако вземат участие повече кучета.
Изложбите на Клуб Булдог винаги са били празник за всички любители на породата, надявам се и тази година да е така!
Публикувано: 12 September 2008 - 07:36 PM
Публикувано: 13 September 2008 - 09:46 AM

CH ENG CALIBRA KRIPTONITE JW

CH ENG CALIBRA GOLDEN JUBILEE

SP POR INT CH,CH EUR,PERRRO DEL ANO DOG SHOW '06 '07
BLOOD BLUE BOY ISLANDBULL
...Има един човек,който се спотайва с рожба от последното куче ;)!