Английски булдог - говорилня
Публикувано: 21 September 2008 - 12:14 AM
Публикувано: 21 September 2008 - 12:17 AM
Цитат
Голям хубавец този Зари...особенно на снимките с ''китайския'' си приятел :wub: :wub: :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 September 2008 - 12:21 AM
Публикувано: 21 September 2008 - 12:26 AM
Цитат
Оо,предполагам...
Макар и по ''рахитични'' тези китайци имат много енергия и силен дух в здраво тяло... :wub:
Куин / стаф/ си беше играла с ''такива'' в Пловдив март месец тази година... :wub:
Между другото, bellissima
Имаш много хубави кучета,които много харесвам...от доста време си чета тази тема и всеки път не пропускам да прегледам сайта на развъдника за нови готини снимки...
Апел за добрата ти работа...и за да не стане като реклама,просто едно голямо-Браво :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 September 2008 - 12:32 AM
А специално за Честър смея да твърдя, че е доста набит и едричък, а и много обича да ги строява булдоците...но от високо ;D ;) ;D. Съвсем скоро ще дебютира на първите си изложби и се надявам на отлично представяне от негова...а и от моя страна. :->)
Публикувано: 21 September 2008 - 08:18 AM

...пич та дрънка :wub: :wub: :wub:!bellissima сесията е добра,но с Уран щеше да е още по добра ;)!
#1207 Guest_LucaB_*
Публикувано: 21 September 2008 - 09:30 AM
bellissima, фотосесията на Зари е прекрасна- хубаво куче, хубави снимки :palec:!
bulldogmen:
Цитат
[color=blue][b] ;D ;D ;D Ти си пристрастен, знаем те теб, че Уран ти е слабост :P :P!
В случая обаче, не би следвало да правя забележки, тъй като и аз 'залагам' на Уран- не става дума за слабост, а въпрос на виждане- това е моят тип булдог :OK:!
;D ;D ;D Разбирай го като лек намек за нова фотосесия на CH.BG, CH. MCD, CH. RO Uran Aleksant Nostrdam :P!
StyleBullet, честито за успехите в Стара Загора! Като си помисля, че и аз с Кууки се стягах за там, но понякога плановете пропадат изневиделица :- Нищо догодина, живот и здраве,се надявам да не пропускаме! Всички знаем за качеството на изложбите, организирани от БУКО :->)!
Публикувано: 21 September 2008 - 10:51 AM
bulldogmen, тази снимка е от 1та "професионална" фотосесия на Уран още от времето когато беше невръстен младеж ;D. Тогава бяхме и с Белла, която по това време носеше бебетата на Кол...сладки спомени
Публикувано: 21 September 2008 - 12:19 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 03:39 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 05:40 PM
Konak, повечето да ама как иначе като кучетата изяждат всичко - диети не ни трябват ;D
Zaq...по повод запитването ти ще отговоря као мечо Пух - "колкото повече толкова повече" ;) ;D, но разбира се всичко в границите на разумното ;D иначе ще ти натроши теракота ;) ;D
#1213 Guest_LucaB_*
Публикувано: 21 September 2008 - 06:12 PM
Цитат
Не знам за телосложението, ама като ми 'причернее' намръщвам вежди като Уран на предходната снимка ;D :ribok:; не че и апетит ми липсва ;D- ако така продължавам може и да заприличам на Барко :zaek:, поне за сега обаче като Кууки се вмъквам що-годе в някакви граници :namigam:! Иначе със сигурност сумисти няма :palqcho: :podigravka: :palqcho:, щото ако имаше щеше да видиш ТИ дето постоянно ни изкарваш трътльовци :Абе, ти чуваш ли ме?!: ;)! И внимавай, че акъла ми е като на Луца- и двете не ни слушат главите :sviruka:!!!
Публикувано: 21 September 2008 - 06:36 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 21 September 2008 - 11:18 PM
Аз също много се възхищавам на твоите кучета и ако успеем да дойдем на изложбата в София , ще бъда много радостна ако можеш да ми отделиш малко време и да ми дадеш някои съвети :blink: ;) Ние начинаещите имаме нужда от хора като теб.
#1219 Guest_LucaB_*
Публикувано: 22 September 2008 - 08:20 PM
Цитат
Ради, на всички ще ни бъде интересно да научим повече за това кучило- чакаме с нетърпение подробности около бебоците, стига разбира се piit да иска да ги сподели с нас- и в двата случая обаче, желаем късмет с малките :palec:!