Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1201 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 September 2008 - 12:14 AM

Най - сетне успях да ги кача снимките  :rolleyes:
PART I PART II PART III

#1202 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 September 2008 - 12:17 AM

Цитат

Най - сетне успях да ги кача снимките  :rolleyes:
PART I PART II PART III

Голям хубавец този Зари...особенно на снимките с ''китайския'' си приятел  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#1203 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 12:21 AM

Jordan staffffff , мерси  ;D Цял ден се щуросват из градината  ;D малкия Честър никак не им се дава лесно  ;)

#1204 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 September 2008 - 12:26 AM

Цитат

Jordan staffffff , мерси  ;D Цял ден се щуросват из градината  ;D малкия Честър никак не им се дава лесно  ;)

Оо,предполагам...
Макар и по ''рахитични'' тези китайци имат много енергия и силен дух в здраво тяло... :wub:
Куин / стаф/ си беше играла с ''такива'' в Пловдив март месец тази година... :wub:
Между другото, bellissima
Имаш много хубави кучета,които много харесвам...от доста време си чета тази тема и всеки път не пропускам да прегледам сайта на развъдника за нови готини снимки...
Апел за добрата ти работа...и за да не стане като реклама,просто едно голямо-Браво  :wub:
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#1205 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 12:32 AM

Jordan staffffff, чувствам се полъскана за искрените ти думи -оценявам мнението ти и се радвам, че има хора да мислят като теб :blink:
А специално за Честър смея да твърдя, че е доста набит и едричък, а и много обича да ги строява булдоците...но от високо  ;D ;) ;D. Съвсем скоро ще дебютира на първите си изложби и се надявам на отлично представяне от негова...а и от моя страна. :->)

#1206 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 08:18 AM

Тази "мутричка"  :wub: си ме кефи повечко,а и си ми е слабост  ;)!Не го крия...

Качена снимка

...пич та дрънка  :wub: :wub: :wub:!bellissima сесията е добра,но с Уран щеше да е още по добра  ;)!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1207 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 September 2008 - 09:30 AM

Честито на piit за малките- да са живи и здрави, и да намерят най-добрите стопани  :wub:! Браво на  vastho, че сподели с нас снимки на хубавия Тидо- желая му от сърце здраве и успехи по ринговете  ;)! Радвам се, че темата се съживи и все повече хора споделят тук снимки и подробности при отглеждането на любимите ни булдоци- надявам се и занапред да е така  :kuchence:!  Поздравления за всички собственици на английски булдоци- надявам се тук да си бъдем полезни споделайки опит и впечатления  ;)!!!

bellissima, фотосесията на Зари е прекрасна- хубаво куче, хубави снимки :palec:!

bulldogmen:

Цитат

bellissima сесията е добра,но с Уран щеше да е още по добра

[color=blue][b] ;D ;D ;D Ти си пристрастен, знаем те теб, че Уран ти е слабост  :P :P!
В случая обаче, не би следвало да правя забележки, тъй като и аз 'залагам' на Уран- не става дума за слабост, а въпрос на виждане- това е моят тип булдог  :OK:!
;D ;D ;D Разбирай го като лек намек за нова фотосесия на CH.BG, CH. MCD,  CH. RO Uran Aleksant Nostrdam  :P!

StyleBullet, честито за успехите в Стара Загора! Като си помисля, че и аз с Кууки се стягах за там, но понякога плановете пропадат изневиделица :- Нищо догодина, живот и здраве,се надявам да не пропускаме! Всички знаем за качеството на изложбите, организирани от БУКО  :->)!

#1208 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 10:51 AM

;D Уран е труден за "улавяне" от обектива :rolleyes: рядко се спира на едно място...но за него имам запланувана фотосесия на едно друго място  ;) в скоро време...доста снимки ще има
bulldogmen, тази снимка е от 1та "професионална" фотосесия на Уран още от времето когато беше невръстен младеж  ;D. Тогава бяхме и с Белла, която по това време носеше бебетата на Кол...сладки спомени

#1209 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 12:19 PM

Казват, че кучетата приличали на чорбаджиите или обратно. Та от тук пищещите има ли хора с по нормално телесложение или всички са сумисти  :P :yahoo:

#1210 Потребителят е офлайн   piit Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 01:30 PM

благодаря на всички за добрите пожелания :blink: пожелавам много успехи на специалката на всички участващи :wub:

#1211 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 03:39 PM

Аз с нетърпение чакам,тази фотосесия ,но да знаеш,че имам агентура на всякъде и там ;) ще те чакат с приготвени фотоапарати  ;D ;D ;D! :P :P :PНе можеш ми избягаш с Уранчо,ей! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1212 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 05:40 PM

;D папарак значи  ;) ;D
Konak, повечето да ама как иначе като кучетата изяждат всичко - диети не ни трябват  ;D
Zaq...по повод запитването ти ще отговоря као мечо Пух - "колкото повече толкова повече"  ;) ;D, но разбира се всичко в границите на разумното ;D иначе ще ти натроши теракота  ;) ;D

#1213 Guest_LucaB_*

Публикувано: 21 September 2008 - 06:12 PM

Цитат

Казват, че кучетата приличали на чорбаджиите или обратно. Та от тук пищещите има ли хора с по нормално телесложение или всички са сумисти  :P :yahoo:

Не знам за телосложението, ама като ми 'причернее' намръщвам вежди като Уран на предходната снимка  ;D :ribok:; не че и апетит ми липсва  ;D- ако така продължавам може и да заприличам на Барко  :zaek:, поне за сега обаче като Кууки се вмъквам що-годе в някакви граници  :namigam:!  Иначе със сигурност  сумисти няма :palqcho: :podigravka: :palqcho:, щото ако имаше щеше да видиш ТИ дето постоянно ни изкарваш трътльовци :Абе, ти чуваш ли ме?!: ;)! И внимавай, че акъла ми е като на Луца- и двете не ни слушат главите :sviruka:!!!

#1214 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 06:36 PM

не само трътльовци, ами подвижни бидони (бидони с крака) ;D :P

#1215 Потребителят е офлайн   vastho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 07:11 PM

Ами да, ние с Тидо сме като близнаци.
http://D:булдогPicture%20025.jpg
http://D:булдогPicture%20026.jpg
http://D:булдогPicture%20043.jpg
http://D:булдогPicture%20044.jpg

#1216 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 08:08 PM

:wub: :wub: :wub:Голям дундю е този Тидо!Хайде и другите давайте снимки на сам  :yahoo: :yahoo: :yahoo:!
User's Signature

Качена снимка

#1217 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 September 2008 - 11:18 PM

:blink: Благодаря bellissima, мисля че му давам всичко от което има нужда но, знае ли човек, може и да се заблуждавам?
Аз също много се възхищавам на твоите кучета и ако успеем да дойдем на изложбата в София , ще бъда много радостна ако можеш да ми отделиш малко време и да ми дадеш някои съвети :blink: ;) Ние начинаещите имаме нужда от хора като теб.

#1218 Потребителят е офлайн   FIRE BOY Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 September 2008 - 08:04 PM

ZDRAVEITE ISKAM DA POPITAM SOBSTVENIKA NA TEZI 7 KUCENCA PIIT V BG LI SA RODENI OT KOI RODITELI SA

#1219 Guest_LucaB_*

Публикувано: 22 September 2008 - 08:20 PM

Цитат

ZDRAVEITE ISKAM DA POPITAM SOBSTVENIKA NA TEZI 7 KUCENCA PIIT V BG LI SA RODENI OT KOI RODITELI SA

Ради, на всички ще ни бъде интересно да научим повече за това кучило- чакаме с нетърпение подробности около бебоците, стига разбира се piit да иска да ги сподели с нас- и в двата случая обаче, желаем късмет с малките :palec:!

#1220 Потребителят е офлайн   FIRE BOY Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 September 2008 - 09:00 PM

zdravei milla imam nakakvi predpolozenia za roditelite no neka sobstvenicite kazat za potekloto im predpolagam che imat obsta krav i s edno ot moite kucheta. Radoslav Mateev.

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни