Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1721 Потребителят е офлайн   bente Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002295794598

Публикувано: 27 January 2009 - 10:49 PM

StyleBullet поздрави за резултатите от изложбата :->)супер  :yahoo:

elia123 това наи вероятно са гъпи4ки по кожата, които се хващат от много мокрене или ниска имунна система,ако ку4ето не е боледувало от нищо и в момента е здраво то е от много мокрене и влага.

не трябва да го къпеш до като се излекува напълно,защото водата ги размножава.

ле4ението е 1 ,2месеца с panfungol ketoconazol, имаго сироп за вътре6но и крем за кожата и шампоан за къпане,но не е желателно.
нищо друго не помага. И е хубаво да направи6 анализ на кръвта .

НЕ СЪМ 100% СИГУРЕН БЕЗ ДА СЪМ ГИ ВИДЯЛ,ПРИЗНАЦИТЕ ЗА СЪщИТЕ

ПОЗДРАВИ..

#1722 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2009 - 09:25 AM

bente,благодаря ти за инфото.аз сьм нова тук,надяжам се не ви досаждам с моите вьпроси .поздрави на колегите :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1723 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2009 - 09:29 AM

:Pне е ясно кой е по-красив?
User's Signature

Качена снимка

#1724 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 28 January 2009 - 09:49 AM

elia123, с малко помощ от bulldogmen успях да си спомня кое е вашето куче- ако греша ме поправи  :drugarche:: кучето го доведохте на изложбата в Пловдив миналата година /29 март/- бяхте дошли да гледате САСIB-a, малката беше много сладка и игрива!
Тогава и Кууки беше малка, във всеки случай не игрива  ;D, защото от бебе си беше тежък характер :-, но за сметка на това, сега е толкова мила и любеобвилна  :wub:! Спомням си тогава съдия беше Иван Димитров, а това беше нейното първо представяне в ринга! Кууки взе Мн.перспективен, Best Puppy!

Качена снимка

Цитат

StyleBullet
LucaB, а дано..., от твоите уста, в божиите уши

Човек никога не знае какви възможности НАИСТИНА притежава, докато не реши да ги изпита!  :P  
....а и нищо не ни пречи да се надяваме! Изкуството да се надяваш се нарича търпение. Всяко нещо с времето си  ;)!

#1725 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2009 - 02:13 PM

:yahoo:daaaaaaaaaaa,ние сме,здравеите,и аз ви помня,кууки е страхотна и кръгла ;Dкакто винагиии!тук сме ,във форума  :P
User's Signature

Качена снимка

#1726 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2009 - 02:16 PM

:Танц:ааа,имаме си и бебе--френско,chanel!!!!!!!!!!да не е сама рая.....
User's Signature

Качена снимка

#1727 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2009 - 06:26 PM

Цитат

Цитат

А този на снимките е неоправляем снаряд  ;D ;D ;D...иска си мъжка ръка за него ;)!Някой да си вземе бележка  ;)!

;D..., така е, прав си  ;D..., но поради липса на такава, реших да го поверя на Ани
:wub:! Честно казано се впечатлих колко бързо- само за около 3-4 мин. любящата и нежна ръка на тази хендлерка, успя да го предразположи, та той даже почти и в стойка застана до нея  ;)  :wub:! Сериозно се замислям, дали да не й го връча за малко по-дълго време...  ;)  ;D, убедена съм че тя ще съумее да направи с него чудеса  :OK:  :wub:  ;D

Привет на всички дундави и чаровни Аристокротични Булдоци :wub:
Извинете че ви връхлитаме форума като неочаквана вихрушка ама какво да направим че сте толкова готини и сладурски :P :yahoo:
Аз тук май нещо прочетох ама чакай да го цитатна ;Dда не съм се объркала нещо-"Сериозно се замислям, дали да не й го връча за малко по-дълго време..."
Ако зависи от мен хич няма да се замислям ами направо си го грабвам като "куцо пиле домат"-и ще ни гледате пушилките  ;D :wub:
С радост и на драго сърце-абе кво говоря направо ще хвърча в небесата-примерно този снажен,мил и любвеобвилен дундьо да ми гостува-от сега да се знае че ще бъде много ама много глезен,намачкван,целуван и ще имат възможност да дивеят и вилнеят с Гиги до насита из цялата къща! :yahoo:
Иначе за хендлинга-извинете ако не съм се справила перфектно-но аз на няколко пъти обясних че не съм профи ;)-ама се старая, а и за първи път имам удоволствието да направя опит да водя Англйски Булдог! ;)
Със сигорност обаче няма да е за последен ;D :yahoo:! :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1728 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 January 2009 - 07:23 PM

я кажете ,кой с какво си храни животните,особенно онези които имат ''кръгли''буренца-булдог---рая е изкл.капризна,много ме дразни някои път.... :tikva:
User's Signature

Качена снимка

#1729 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 10:28 PM

Цитат

Ако зависи от мен хич няма да се замислям ами направо си го грабвам като "куцо пиле домат"-и ще ни гледате пушилките  ;D :wub:
С радост и на драго сърце-абе кво говоря направо ще хвърча в небесата-примерно този снажен,мил и любвеобвилен дундьо да ми гостува-от сега да се знае че ще бъде много ама много глезен,намачкван,целуван и ще имат възможност да дивеят и вилнеят с Гиги до насита из цялата къща! :yahoo:
Иначе за хендлинга-извинете ако не съм се справила перфектно-но аз на няколко пъти обясних че не съм профи ;)-ама се старая, а и за първи път имам удоволствието да направя опит да водя Англйски Булдог! ;)

;D ;D ;D ;D ;D, Ани ти просто не знаеш какво си пожелаваш... ;D  :P...,булдог и мопс на едно място... ;D, бъди убедена, че голяма веселба ще падне... :P
Колкото до това:" за първи път имам удоволствието да направя опит да водя Англйски Булдог! ;)
"
...кой знае защо, ....но и аз така си мисля... ;)  :P! Може все още да не си "профи", но се справяш блестящо   :palec: ... и определено, ако не се съгласиш доброволно, ще бъдеш изнудена  :P,... да овладееш изкуството, да показваш Английски Булдог в ринга  :wub: :P

#1730 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 10:38 PM

Цитат

Човек никога не знае какви възможности НАИСТИНА притежава, докато не реши да ги изпита!  :P 
....а и нищо не ни пречи да се надяваме! Изкуството да се надяваш се нарича търпение. Всяко нещо с времето си  ;)!

[b]Никога не спирай да искаш и никога не искай да спреш!

[b]LucaB
, защо ли си мисля, че си зодия "Кози рог"  ;)  :P  ;D
Това изказване е типично за представител на тази силна зодия  :palec:  :wub:

#1731 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 10:50 PM

Гледахме ви отстрани StyleBulet с дъщеря ми онзи ден на изложбата и си говорехме,че английският булдог е една от  редките породи,които не е необходимо да водиш като горски елен на каишка , с балетни скокове от па де дьо/тип имам нещо в обувката  и боде/скок/-боде/скок/,
а с нормална крачка/за водещия/ и пъргава, но спокойна крачка за булдога,което доставя удоволствие и на двамата в ринга и на наблюдаващите ги отстрани! :blink:
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#1732 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 28 January 2009 - 11:03 PM

Цитат

Цитат

Човек никога не знае какви възможности НАИСТИНА притежава, докато не реши да ги изпита!  :P 
....а и нищо не ни пречи да се надяваме! Изкуството да се надяваш се нарича търпение. Всяко нещо с времето си  ;)!

[b]Никога не спирай да искаш и никога не искай да спреш!

[b]LucaB
, защо ли си мисля, че си зодия "Кози рог"  ;)   :P   ;D

...щото като пийна три чаши червено вино и зодията си  'издавам' , а след четвъртата се случват чудеса Качена снимка Качена снимка!

#1733 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 11:10 PM

Цитат

Гледахме ви отстрани StyleBulet с дъщеря ми онзи ден на изложбата и си говорехме,че английският булдог е една от  редките породи,които не е необходимо да водиш като горски елен на каишка , с балетни скокове от па де дьо/тип имам нещо в обувката  и боде/скок/-боде/скок/,
а с нормална крачка/за водещия/ и пъргава, но спокойна крачка за булдога,което доставя удоволствие и на двамата в ринга и на наблюдаващите ги отстрани! :blink:

....ти ще ме убиеш... ;D ;D ;D ;D ;D ;D....не е възможно човек, който те познава да не припадне от смях  ;D  ;D  ;D  :P  :P  :P ,... от твоето писание  :P  ;D

#1734 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 11:50 PM

Е ти си ме познаваш,такъв си ми е стилът - за добро или за лошо - но нали схващаш какво имам предвид------СКОК------СКОК-------СКОК ;)
За щастие булдогът не изисква балетни умения ,слава богу и померанът също! :wub:Затова си ги обичам аз!
Дават ти възможност с достойнство да преминеш през ринга,доставяйки удоволствие на зрителите, без да се налага да се правиш на сакат павиан с припадъци......току-що влязъл в кратка ремисия! :blink:
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#1735 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 January 2009 - 03:32 PM

:huh:ПРИЛИКА ИМА ЛИ  С БАЩА СИ,STYLE BULLET,СПОРЕД МЕН ДА,АМА Е ДОСТА ПО-СЛАБА...
User's Signature

Качена снимка

#1736 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2009 - 10:15 PM

Цитат

:huh:ПРИЛИКА ИМА ЛИ  С БАЩА СИ,STYLE BULLET,СПОРЕД МЕН ДА,АМА Е ДОСТА ПО-СЛАБА...

:blink: По тези снимки прилича по-скоро на майката- и като глава и като тяло! Но определено кучето е още малко и по снимки да се каже на кого прилича ще е доста несериозно, според мен  ;)  Ще се радвам да се видим, ще видите бащата на живо, ще видите и нейната сестра  :blink:  Сестра й Роли Поли е доста по-дебела, вечно е гладна, никога храната не й стига, направо не зная какво да я правя   B)  ;D, ако й дам да яде колкото тя иска, сигурно ще започне да се търкаля... ;D  ;D  ;D

#1737 Потребителят е офлайн   spayki Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 09:51 PM

Здравейте!Нова съм в този сайт и ви поздравявам за шампионите :blink:Искам да ви попитам като хора отглеждащи тази порода,а не чели само на книга за нея :rolleyes:Имам и аз английско булдоче отскоро , почти на 6м и го гледам повече отколкото гледах дъщеря ми като бебе ;)Та:
1-С какво друго го храните освен с гранулите?(аз му давам Роял Канин)
2-Постоянно ли трябва да има вода за пиене,защото аз никога не му оставям купичката празна и ми казаха че не било нормално да пие толкова много вода :o
За сега това са въпросите ми,за да не ми се смеете :(но по-добре да попитам,отколкото да правя нещо нередно.

#1738 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 10:25 PM

Здравей  spayki , добре дошла сред почитателите на тази невероятна порода  :blink:  :wub:
Всичко което правиш, за твоето бебе е абсолютно правилно! Аз също храня само с гранулирана храна и купичките им за вода са винаги пълни  ;) !
Разкажи нещо повече, за твоето булдоче, пусни и снимки  :blink:

#1739 Потребителят е офлайн   kamisor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 01:05 AM

Нали на 17.01.09 е имало специалка в Словакия някои намерил ли е някаде качени снимки че ми е любопитно да разгледам ;D

#1740 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 February 2009 - 09:10 AM

нещо пак пропуснах,какво зимно ''дog show''е имало на31.01 в пловдив,ааааааааааааа,тези деца са ми промили мозъка... :huh:
User's Signature

Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема