Цитат
От доста време не съм влизала във форума, но днес получено писмо на е-мейла ми доста ме възмути. Незнам за вас, но аз определено вече се изумявам от изпростяването на българския народ и до каква степен може да се озлоби. Преди няколко страници гледам сте разразили една тема по повод цени развъждане и т.н. Някои хора негодуваха срещу цената незнаейки какви неимуверни усилия, безсънни нощи и лишения понася човек за да създаде и отгледа бебета, които после трябва да отидат при "читави" стопани.
"Ei bokluci - razbrah , che iskate po 2500-3000 leva za edno kuche , pri polojenie che se prodavat po sredno 500 leva. Shte sezirame kompetentnite organi za vas - da vidim kakvo moje da se predprieme.Nai-malkoto da vi se zabrani razvydnata deinost !
"hristian kirchev" <burzum1982@abv.bg>
Чудя се да се смея ли да плача ли за това заблудено създание...радвам се, че живея в България
Не ми се иска да вярвям, че нивото на българският народ е това... :- и определено отказвам да го приема! Както се казва-" във всяко стадо си има и "мърша" B) !!!
Не бих искала да отговарям или да обръщам внимание на подобни просташки изказвания, но просто не мога да се възпра в момента...., и ако трябва да отговоря
по начина , на по-горе написанато ще е: " Ей боклук, никой не те кара да си купуваш нашите кучета, решението какво искаш да имаш си е лично твое!!! Ходи и си купи куче за 500 лв. и сезирай който си искаш, защото на нас ни е през.......!!!!! Така де, много е грозно, но -"Каквото повикало, такова се обадило"!
....
аз обаче, няма да отговоря по този начин, защото възпитанието не ми го позволява ;) ;D! По скоро бих казала на "господина" /жата/:
" Лисицата погледала, погледала гроздето и казала, че е кисело, защото й е високо!" ;D В края на краищата, всеки заслужава това, което той желае и никой от нас развъдчиците не би му го оспорил! Никога не бих дала произведено от мене куче,
на субект, който може да си позволи, да се обърне кам развъдчика с
" боклуци"!!!