Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1741 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 01 February 2009 - 10:59 AM

Цитат

нещо пак пропуснах,какво зимно ''дog show''е имало на31.01 в пловдив,ааааааааааааа,тези деца са ми промили мозъка... :huh:

;D :P ;D...да-а-а и ние с bulldogmen ходихме да гледаме шоуто и между другото те поканих да дойдеш, ама като не четеш навсякъде, където пишеш ето какво се получава :P! Щеше да се радвам да доведеш сладураната, за да я видя на живо колко е пораснала - щото снимките са си снимки- близане на захар през стъкло  ;D, а друго е да видим кучовците на живо :drugarche:! В шоуто нямаше булдоческо участие, само едни хора бяха дошли да гледат и  бяха довели домашния си любимец Мишо!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Много ми се искаше да заведа Бамби, за да вкуси от изложбената атмосфера, само че все още сме на Вие с повода! То пък се оказа, че една много сладка Акита /бебе/ също нямаше никакво намерение да върви на повод в ринга, а собственичката и просто я гушна и я 'стовари' пред съдиите- ако знаех, че този номер минава  ;D, щях и аз да нарамя Бамбито и да я тръшна направо пред съдиите  ;D !

P.S. Датата на фотоапарата е грешно настроена, а за качеството на снимките няма да говорим :rolleyes:!

#1742 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 February 2009 - 12:41 PM

Цитат

P.S. Датата на фотоапарата е грешно настроена, а за качеството на снимките няма да говорим !  :rolleyes:

....предлагам, да съберем определена сума, за да подпомогнеме  LucaB , за изкарване на фотографски курс  ;D  :P Виждам, че има напредък,  поне вече фотоапаратите не чупи..., но сега пък... обърнати дати, тъмни снимки... :-   Аааа..., иначе е похвално, :palec:  старание и желание има  ;)  :P  :P  :P....
Та мисълта ми е, да вземем да я изпратим на един курс по фотография, така поне ще имаме, кой да ни увековечава прекрасните моменти по изложбените рингове  ;)  :P

#1743 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 February 2009 - 01:02 PM

:gnqv:видях поканата мн.късноооооо,къде беше това,аааааа,много ме е яд,сега април ли ,или има нещо преди това?
User's Signature

Качена снимка

#1744 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 February 2009 - 01:38 PM

kарай,минало е, :blink:да гледаме напред.аа това е рая ,както я видях за първи път,и не ме интересуваше дали има перфектните мерки  за булдог :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1745 Guest_LucaB_*

Публикувано: 01 February 2009 - 01:49 PM

Цитат

....предлагам, да съберем определена сума, за да подпомогнеме  LucaB , за изкарване на фотографски курс  ;D  :P Виждам, че има напредък,  поне вече фотоапаратите не чупи..., но сега пък... обърнати дати, тъмни снимки... :-   Аааа..., иначе е похвално, :palec:  старание и желание има  ;)  :P  :P  :P....
Та мисълта ми е, да вземем да я изпратим на един курс по фотография, така поне ще имаме, кой да ни увековечава прекрасните моменти по изложбените рингове  ;)  :P

...не се шегувайте с фотографските ми умения  ;D- вчера bulldogmen обеща, че ще ми купи гумен фотоапарат, та поне здрав да остане- иначе нямам нищо против изкарването на един фотографски курс- старанието ми е похвално при толкова счупени фотоапарати и при толкова лоши снимки да продължавам да снимам Качена снимка- ей, на това му се вика постоянство, или нещо друго  ;D- въпрос на интерпретация  ;D! 
elia123, погледни изложбения календар ТУК ;)!

#1746 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 02:23 PM

Цитат

[color=brown]...не се шегувайте с фотографските ми умения  ;D- вчера bulldogmen обеща, че ще ми купи гумен фотоапарат, та поне здрав да остане- иначе нямам нищо против изкарването на един фотографски курс- старанието ми е похвално при толкова счупени фотоапарати и при толкова лоши снимки да продължавам да снимам Качена снимка- ей, на това му се вика постоянство, или нещо друго  ;D- въпрос на интерпретация  ;D!   

...да се шегуваме  :rolleyes:...неееее, няма такова нещо  :P! предложението ми даже си е много сериозно  ;)  :P, винаги съм твърдяла, че Желанието е най-важното при всяка работа!!! Всички вече сме убедени, че при теб то не липсва..., продължаваш със замах... и наистина можем да отбележим положителен резултат  :P! Ами к'во се'а, никой не се е родил научен, просто ти трябва още съвсеeeeм мъъъъничко...,един курс по фотография и си готова  :palec: :OK: - единодушно ще те изберем за ФОТОГРАФ на Клуба    :palec: :wub:  :P   :drugarche:
....е, колкото до bulldogmen..., ами "дупе да му е яко" и джобовете пълни, докато изкараш курса де  ;D  :P  :P  :P, но пък си заслужава: ФОТОГРАФ на Клуба    :->) :yahoo:

#1747 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 02:28 PM

Цитат

аа това е рая ,както я видях за първи път,и не ме интересуваше дали има перфектните мерки  за булдог :wub:

elia123, ами при това ангелско личице, как може човек да се интересува от друго  :wub:

#1748 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 February 2009 - 04:28 PM

style bullet,направо ангелско,това е снимка от обявата по която я купих.....заплени ме тотално,за сметка на това след това ми скъса нервите,и продължава де,ама си я понасяме...любов..... :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1749 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 06:21 PM

Цитат

style bullet,направо ангелско,това е снимка от обявата по която я купих.....заплени ме тотално,за сметка на това след това ми скъса нервите,и продължава де,ама си я понасяме...любов..... :yahoo:

...ами то, те всички ни ги късат, но таво не пречи да си ги обичаме..., с тези ангелски личица  :wub: Да, това е ЛЮБОВТА  :wub: :wub: :wub:

#1750 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 06:58 PM

Пожелавам ти и твоята любов, с ангелско личице и от същиат татко Mavlas Mar'ss Neron the Glorious , да достигне този връх на Style Bullet Dyno!!! Това признание идва от президента на: judge Wayne Brower is the President of the Bulldog Club of America, за пореден път на почитната стълбица  ;) 

#1751 Потребителят е офлайн   vastho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 07:00 PM

Да ви попитам,какъв е периода за смяна на козината,че наша вече подкарва втори месец?

#1752 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 February 2009 - 08:14 PM

Цитат

Пожелавам ти и твоята любов, с ангелско личице и от същиат татко Mavlas Mar'ss Neron the Glorious , да достигне този връх на Style Bullet Dyno!!! Това признание идва от президента на: judge Wayne Brower is the President of the Bulldog Club of America, за пореден път на почитната стълбица  ;) 

Ихааа,много му отива да е на почетната стълбица и това е българско куче,поздравления Ели :wub: :yahoo: :->)
На всички ви пожелавам да имате такива успехи с любимците си  :wub:
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#1753 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 08:56 PM

Благодаря ти Бони  :blink:  :wub:! Дай боже на всички ни- тази радост  :palec:  :wub: Вече не сме малко тези, които се борим за по-добри успехи, както в страната, така и в чужбина, така че искренно се надявам, с общи усилия да достигнем върховете  :blink:  :P...., защо пък не!?!  ;)  :->)

#1754 Потребителят е офлайн   spayki Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 February 2009 - 09:06 PM

Благодаря ви за гостоприемството :yahoo:Ами мойто злато е момченце на почти 6м.,но пък какво момченцееее :mazohist:Нищо общо с информацията която бях събрала,че са мързеливички,тромавички-покрай него свалих 3кг ;DДъщеря ми ми го подари за Коледа,защото това ми беше мечта от както видях такава "табуретчица" лятото на морето.Знам че е от Словения,има само паспорт и не му знам родословеито.Питах я защо не се е поинтересувала а тя ми каза,че съм искала този сбръчко,а не принц от двора на Английската Кралица-абе детска работа ;)Та това е за мойта гордост.А на вас искрено ви се радвам като чета за постежинеита и купите с които ви затрупват :->)Опитах се да пратя снимка,но размера и е голям и не стана,утре ще пробвам пак.Мно го сте ми полезни в този форум,благодарение на вас Спайк е това,което е ;D.Стига съм досаждала вече-СТРАХОТНИ СТЕ!!!

#1755 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 10:27 AM

От доста време не съм влизала във форума, но днес получено писмо на е-мейла ми доста ме възмути. Незнам за вас, но аз определено вече се изумявам от изпростяването на българския народ и до каква степен може да се озлоби. Преди няколко страници гледам сте разразили една тема по повод цени развъждане и т.н. Някои хора негодуваха срещу цената незнаейки какви неимуверни усилия, безсънни нощи и лишения понася човек за да създаде и отгледа бебета, които после трябва да отидат при "читави" стопани.

"Ei bokluci - razbrah , che iskate po 2500-3000 leva za edno kuche , pri polojenie che se prodavat po sredno 500 leva. Shte sezirame kompetentnite organi za vas - da vidim kakvo moje da se predprieme.Nai-malkoto da vi se zabrani razvydnata deinost !
"hristian kirchev" <burzum1982@abv.bg>

Чудя се да се смея ли да плача ли за това заблудено създание...радвам се, че живея в България

#1756 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 02:31 PM

Цитат

От доста време не съм влизала във форума, но днес получено писмо на е-мейла ми доста ме възмути. Незнам за вас, но аз определено вече се изумявам от изпростяването на българския народ и до каква степен може да се озлоби. Преди няколко страници гледам сте разразили една тема по повод цени развъждане и т.н. Някои хора негодуваха срещу цената незнаейки какви неимуверни усилия, безсънни нощи и лишения понася човек за да създаде и отгледа бебета, които после трябва да отидат при "читави" стопани.

"Ei bokluci - razbrah , che iskate po 2500-3000 leva za edno kuche , pri polojenie che se prodavat po sredno 500 leva. Shte sezirame kompetentnite organi za vas - da vidim kakvo moje da se predprieme.Nai-malkoto da vi se zabrani razvydnata deinost !

Чудя се да се смея ли да плача ли за това заблудено създание...радвам се, че живея в България

Не ми се иска да вярвям, че нивото на българският народ е това...  :- и определено отказвам да го приема! Както се казва-" във всяко стадо си има и "мърша"   B) !!!
Не бих искала да отговарям или да обръщам внимание на подобни просташки изказвания, но просто не мога да се възпра в момента...., и ако трябва да отговоря по начина , на по-горе написанато ще е: " Ей боклук, никой не те кара да си купуваш нашите кучета, решението какво искаш да имаш си е лично твое!!! Ходи и си купи куче за 500 лв. и сезирай който си искаш, защото на нас ни е през.......!!!!! Така де, много е грозно, но -"Каквото повикало, такова се обадило"!
....аз обаче, няма да отговоря по този начин, защото възпитанието не ми го позволява  ;)   ;D!  По скоро бих казала на "господина" /жата/: " Лисицата погледала, погледала гроздето и казала, че е кисело, защото й е високо!"   ;D  В края на краищата, всеки заслужава това, което той желае и никой от нас развъдчиците не би му го оспорил! Никога не бих дала произведено от мене куче, на субект, който може да си позволи, да се обърне кам развъдчика с " боклуци"!!!

#1757 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 03:48 PM

Много е гадно човек който се занимава с развитието и благото на породата да прочете такова изказване за него , НО , 
аз смятам че не трябва да се обръща внимание на такива лаици, които си нямат и ни най-малка представа за това какво ви коства отглеждането и усъвършенстването на породата. А за неговото изказване мога да кажа следното: ,
  -Убий простака с мълчание

#1758 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 03:52 PM

Цитат

Цитат

" Лисицата погледала, погледала гроздето и казала, че е кисело, защото й е високо!"  ... да се обърне кам развъдчика с " боклуци"!!!

къде - къде по-тежки случаи съм имал в практиката си ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1759 Guest_LucaB_*

Публикувано: 02 February 2009 - 04:09 PM

... ;D ами ако тези като hristian kirchev не съществуваха на земята, тогава кой щеше да ме забавлява  :sarkastichen:! Сещам се за една мисъл на Кърт Вонегът: ' Проблемът с тъпите копелета е, че са твърде тъпи, за да допуснат, че съществува вероятност да си умен''. Простете му- той няма как да знае, че е ТЪП  ;D! И както пише в дебелите книги - умът превзема бариера след бариера, а за глупостта въобще няма прегради  ;D- или казано по друг начин,  ако глупостта можеше да лети, някои хора щеше да са като ястреби  ;D!

#1760 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 February 2009 - 06:24 PM

Цитат

Много е гадно човек който се занимава с развитието и благото на породата да прочете такова изказване за него , НО , 
аз смятам че не трябва да се обръща внимание на такива лаици, които си нямат и ни най-малка представа за това какво ви коства отглеждането и усъвършенстването на породата. А за неговото изказване мога да кажа следното: ,
  -Убий простака с мълчание
нека въпросния си вземе такова куче ,за 500лева ,ако си мисли ,че купуваш и повече разходи нямаш :o,а да не говорим за отглеждане на майка и бебета,ходене по изложби,и пари, пари ,пари,които излизат от джоба на собственика,да не говорим за капризите на породата ....ми не си взимаи такова куче,за толкова пари след като от самото начало мислиш колко ще ти излезе....това не е порода за пресметливи хора ,а за хора които са готови да дават и знаят за какво.... :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема