Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1801 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 10 February 2009 - 10:03 PM

КАТО ГЛЕДАМ НИТО СНИМКИ ,НИТО ОТГОВОР---ДА СИ ПРАВИМ СМЕТКИТЕ КОЙ КАКВО ГОВОРИ,ЯВНО НЕ СЪМ УДОБНА НА НЯКОЙ,НЕ ЗНАМ ПО КОЙ ПАРАГРАФ ОБАЧЕ,ЕЕЕЙ,ЧЕ ХОРА ,БЕ!! :-
User's Signature

Качена снимка

#1802 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 February 2009 - 10:13 PM

Качена снимкаЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ,МНОГО НЕРВИ :-
User's Signature

Качена снимка

#1803 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 February 2009 - 11:24 PM

Снимките на малките са явно от интернет защото са умалявани, затова и не се съмнявам за тях. Човек обикновено може да има такава снимка само ако е пращана по мейл, обикновено на сайтовете не се запазва същото разширение, но е възможно. имам още една снимка на кучето ти, атачвам я ако се сетиш къде може да си я качвала. Жената имаше русоляво детенце като твоето, и тя беше руса но не помня точно лицето. Имаш ли сестра?
Снимките от myspace се дърпат под друго име а не с оригиналните параметри от които се вижда камерата и детайли за снимките, току що проверихл
Познаваш ли Мари Иванова?

#1804 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 09:57 AM

Не знам какво да кажа, освен ако не познаваш Мари Иванова (от чието име беше обявата), явно и ти си от Пловдив и просто приликите ми се струват трърде много. Ако не, предполагам името, както и имейла mamitoto@abv.bg би бил измислен. Между другото повечето телефони, на които звънях тогава, проверявах в гугъл и на тях излизаха какви ли не обяви и то под различни имена. Друго няма какво да коментирам наистина.

Това е другата снимка която ми бе изпратена.

Качена снимка

#1805 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 10:01 AM

Цитат

Снимките на малките са явно от интернет защото са умалявани, затова и не се съмнявам за тях. Човек обикновено може да има такава снимка само ако е пращана по мейл, обикновено на сайтовете не се запазва същото разширение, но е възможно. имам още една снимка на кучето ти, атачвам я ако се сетиш къде може да си я качвала. Жената имаше русоляво детенце като твоето, и тя беше руса но не помня точно лицето. Имаш ли сестра?
Снимките от myspace се дърпат под друго име а не с оригиналните параметри от които се вижда камерата и детайли за снимките, току що проверихл
Познаваш ли Мари Иванова?
имам сестра,от 10год.живее в холандия(?)не разбирам връзката ,обаче!МАРИ ИВАНОВА НЕ ПОЗНАВАМ,КОЯ Е ТЯ?СНИМКИ НА КУЧЕНЦЕТО ЩЕ ПРАТИШ ЛИ?ПРАЩАЛА СЪМ ПО МЕЙЛ МИСЛЯ САМО НА ВАЛЕРИ ПЕЕВ-ОТ КЛУБА ,НО ИЗКЛ.ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ,УМА НЕ МИ ГО ПОБИРА,НО ХОРАТА ЗА ПАРИ СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО.ПАК ЩЕ ПИТАМ,ЗАЩО НЕ СИ ПОИСКАЛ ДА ВИДИШ МАЙКАТА НА ЖИВО,ВСЕ ПАК ТОВА НЕ СА МАЛКО ПАРИ,А СИ БИЛ В ГРАДА,НОРМАЛНО Е ДА ТИ Я ПОКАЖАТ.СНИМКИ МОЖЕ И НА КУЧЕ ОТ УРУГВАЙ ДА ТИ ПРАТЯТ-ТОВА НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ ГО ПРИТЕЖАВАТ!ОСВЕН ТОВА ,КУДЕ СА ТИ ДОКУМЕНТИТЕ НА КУЧЕТО,ИЛИ ЗА ТЕЗИ ПАРИ Е И БЕЗ РОДОСЛОВИЕ??? :angry:
User's Signature

Качена снимка

#1806 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 10:04 AM

МИ ТОВА ПАК Е МОЯ СНИМКА,НА РАЯ,ОТ МОРЕТО!!!!ЯВНО КУЧЕТО МИ ИМ ХАРЕСВА ЗА ТАКИВА РЕКЛАМИ,АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ИМА МАЛКО ДЕФЕКТИ ;D.
User's Signature

Качена снимка

#1807 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 10:17 AM

Изключително неприятна история.
Но преди време много хора от тук "изреваха", че използват снимки на кучетата им при продажба на малки с недоказан произход.
elia123,кучето ти явно е станало жертва на подобно нещо.
Май ще трябва да се научим да си подписваме снимките.
User's Signature

Качена снимка

#1808 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 10:18 AM

Цитат

Но преди време много хора от тук "изреваха", че използват снимки на кучетата им при продажба на малки с недоказан произход.
БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗБИРАНЕТО :(
User's Signature

Качена снимка

#1809 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 10:20 AM

ХЕНРИ,ДАЙ ДА СЕ ВИДИМ КАТО ИДВАШ НАСАМ ,ДАЙ И ТЕЛЕФОНИТЕ НА ТАЗИ МАРИ,АЗ ДА Я ИЗДИРВАМ.... :(
User's Signature

Качена снимка

#1810 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 10:21 AM

Цитат

elia123,кучето ти явно е станало жертва на подобно нещо.
Май ще трябва да се научим да си подписваме снимките.
МАИ ДАААА!!!
User's Signature

Качена снимка

#1811 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 10:56 AM

Ами освен да и пишем имейл зарибяващ на mamitoto@abv.bg. Телефона за съжаление съм го изтрил. Ами още като си говорих с тази жена и изпитах голямо неудобство да общувам с нея. Както споменах дори не и се обадих след това, въпреки, че беше очевидно, че ме лъже. Просто не исках да имам нищо общо с нея. А преди това три седмици се уговаряхме да се видим, защото няколко пъти минавах през пловдив и тя все отлагаше. А като разбрах, че вероятно ме лъже и то с детето и мъжа си, вече нямах никакво намерение да я изобличавам или да виждам "майката" на бебетата. Слава богу с Хенри всичко е наред и не сме имали здравословни проблеми. Реших, че кучето на снимката е нейно, защото показваше знания за булдозите като на собственик, и историите и бяха много реалистични въпреки, че снимките бяха на други бебета. А и детенцето се държеше съвсем естествено с кучетата все едно е отраснало с такова. Жалко, че съм изтрил лицето и от паметта си (явно полусъзнателно). Както и да е ако искаш и пиши един имейл, може да се върже и да разкрие коя е, но по добре да е подправено добронамерен. За мен беше важно само да си кажа историята, за да не се случи подобно нещо на някой. Мисля, че е безмислено да занимаваме другите повече с тази тема. Еlia123, ако не си ти героинята на тази история, пак се извинявам и се надявам да ме разбираш.

#1812 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 February 2009 - 01:14 PM

mamitoto@abv.bg  - този мейл, води до този телефон (според Гугъл) 0882299850.
А този телефон води до тази обява:тази е конкретно за булдочета. Иначе има още уестита, дог от бордо, бигли, фр. булдог и др. Както и обяви за недвижими имоти.

По-натам се навързват и този телефон: 0885902580 и този мейл: bd2m@abv.bg.
Не  знам дали всичко това ще помогне на някого в тръсене на истината.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1813 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 02:16 PM

НА ПЪРВИЯТ МИ ДАВА ''ГРЕШЕН ИЛИ НЕПЪЛЕН Н ОМЕР'',ДРУГИЯТ ДАВА ЗАЕТО.МАИ ЩЕ СЕ ПРАВЯ НА ХОЛМС АМА ЩЕ СЕ ДОКОПАМ ДО ТАЗИ КОЯТО НЕ СЪМ АЗ,КОЯТО И ДА Е... :angry:
User's Signature

Качена снимка

#1814 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 02:28 PM

ДААААААААА,СЕТИХ СЕ ОТКЪДЕ ИМАТ ТЕЗИ СНИМКИ НА РАЯ---ШАНЕЛ Я КУПИХ СЛУЧАИНО,ПО ОБЯВА,И ИМАШЕ ИМЕ МИЛКОТЕВ,КОЕТО Е РЯДКО СРЕЩАНО,ЗАПОМНИХ ГО,В ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ КОИТО ИЗЛИЗАТ ИМА ОБЯВА ЗА ИМОТ И НЯКОЯ СИ МИЛКОТЕВА,НА ТЕЗИ ХОРА ИМ ИЗПРАЩАХ СНИМКИ НА РАЯ И НА ШАНЕЛ ,ТЕ МЕ ПОМОЛИХА,БЯХА МЪЖ И ЖЕНА С НЕЩО КАТО ПЕЖО ПАРТНЕР,КУЧЕНЦАТА ГИ ВИДЯХ НА ЕДИН ПАРКИНГ ДО ЧЕТВЪТЪК ПАЗАРА,В КОЛАТА,ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ,ЧЕ ШАНЕЛ БЕШЕ И БОЛНА,ЛЕЧЕНИЕТО И ПРОДЪЛЖИ ДОСТА ДЪЛГО,ШАНЕЛ Е ФРЕНСКАТА,ПОМОЛИХ ЗА СНИМКИ НА МАЙКАТА И МАЛКО БЯХ УЧУДЕНА ЗАЩОТОТО МИ СЕ ВИЖДАШЕ КАТО 2РАЗЛ.КУЧЕТА НА ДВЕТА СНИМКИ.НА ЖИВО НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛА---МОЯ ГРЕШКА,СЕГА МИ ПРОСВЕТВА ВЕЧЕ ОТКЪДЕ Е ВСИЧКО---ОЩЕ ПО-ЯДОСАНА СЪМ
User's Signature

Качена снимка

#1815 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 02:29 PM

ок,към модератора ;)
User's Signature

Качена снимка

#1816 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 02:37 PM

Качена снимкаето това е снимката на обявата по която я купих,изглежда мн.професионално,естествено това кученце не ми беше показано изобщо,явно е свалено и то отнякъде---ааа намерих телефона ,не съм го изтрила--вториа е-0885902580---значи и шанел е от същия зоомагазин???чух в последствие за някакъв, близо до паркинга където я купих,май бандог или подобно..ужас
User's Signature

Качена снимка

#1817 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 02:45 PM

Най-жалкото в цялата история е , че и двамата(elia123 и Henry Lee) сте наляли пари в "мелницата" на тези прекупвачи , търгуващи с мечти.

И защото името ми е познато се разрових в пощата си
Края на юни 2008 съм писала на тази Борислава Милкотева по емайл, защото предлагаше родословни френски булдочета без да е уточнено от къде са  , а лично мен ме интересува тази порода и развитието и в България.Естествено получих отговор , че кучетата били от родители шампиони ,внесени са от Унгария и сега са на 1,5 месеца(!!!).До тук и спрях да се интересувам.
...и няколко снимки ми беше изпратила.Стана  ясно ,че  е поредния прекупвач който използва думичките "родословие" и шампионско потекло" просто да си продаде по бързо и по-скъпо стоката.
ПС: Този магазин е с много лоша слава точно поради търговията с болни кучета
User's Signature

Качена снимка

#1818 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 02:57 PM

м/у другото искаха доста надута цена за фр.булдог без родословие--600лева,накрая им платих 550,не устоях на очите и,на шанел, не на тази борислава,аз контактувах с мъжа и ,тя ги държеше в кашон в колата,100%са от магазин, още тогава се усъмних ,защото миришеха не много добре,а ако са били при маиката ,щеше да е различно,ама реших да не задълбавам защото бях доволна ,че я взех.                                           името милкотев е регистрациата им в далавера.нет  от там го помня.за магазина и на мен така ми казаха,докато я лекувахме---2месеца--почти не можеше да диша от кашлица,и повръщаше,но не съм ходила никога--ще искам да ги купя всичките които са там :(
User's Signature

Качена снимка

#1819 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 03:07 PM

Зоомагазини , паркинги , кашони , коли ...
Ами хора, честно казано не ви разбирам...
Особено тебе  elia123 , защото си имала, тогава куче взето от легитимен развъдник и  предполагам , че не са били такива условията при покупката...

Сьжалявам за офф-а , май трябва да спрем да спамим тази тема!
User's Signature

Качена снимка

#1820 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 03:17 PM

аз действам малко първично и искам всичко веднага  ,затова правя такива грешки :blink:ама безгрешни хора няма.за мен темата  е off,да видим днешната разходкаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема