Английски булдог - говорилня
Публикувано: 11 February 2009 - 04:14 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 05:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 February 2009 - 06:42 PM
Мисля,че има съвсем отделна тема по този въпрос,нека там се търси диалог относно зоомагазини,пишман "развъдници",кашони и дъра-бъра два чадъра!Тук е място,където можем да намерим нови приятели,а не да си търсим "врагове".
Публикувано: 11 February 2009 - 07:11 PM
...предишният ти аватар ми харесваше повече... ;) , но това си е мое мнение :P ;D..., този..., :kisel: някак не мога да го свържа с кинологията :izcherven:..., но нали съм си "ОЛД СКУУЛ" :- ;) ;D ;D ;D :P :P :P
Публикувано: 11 February 2009 - 07:12 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 08:04 PM
elia123,пробвала ли си да лекуваш петната с неостомозан ;)?
Публикувано: 11 February 2009 - 09:11 PM
Цитат
... :kisel: наистина ли го мислиш... :( !?! Предлагам да гледаме, малко по оптимистично :blink: ;) и в никакъв случай да не си даваме..."кръвчицата" ;) :blink: Не мислиш ли, че трябва да сме достатъчно силни...., защото аз така си мисля, ТРЯБВА да сме СИЛНИ :palec:
....силата идва от сплотеността.... ;) :OK: :drugarche:
Публикувано: 11 February 2009 - 09:17 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 09:23 PM
...но, наистина...аватара ти ми действа подтискащо :( :'( ..., не мислиш ли, че е ще е по-добре да сложиш стария...или например Бамби... ;), а що не и някой друг ....... ;) :palec:, а може...и други.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 11 February 2009 - 09:25 PM
Публикувано: 11 February 2009 - 09:36 PM
Цитат
:palec: :palec: :palec: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
...дано да стане по-бързо.... ;) :blink: ..., за да се разведри обстановката ... ;) :P
#1835 Guest_LucaB_*
Публикувано: 11 February 2009 - 10:18 PM
Сега за нелепата история м/у Henry Lee и elia123- първо се радвам, че си изясниха кой, какво, къде и кога! Много се надявах обаче случката да приключи с 'умозрително заключение', но не би- цялата история е възможно най-нагледния пример за това, което не трябва да правим... за съжаление изводите пак бяха насочени някъде 'оттатък коневръза :-'! Въпреки всичко си мисля, че тази история си е най-вече алегория с нравоучителен и възпитателен характер, даваща отговор на въпроса ''КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ПРЕЦАКВАНЕТО''! И още много отговори има в нея- надявам се от тях да се възползват всички онези, които продължават да си мислят 'какво пък толкова, ако си купя кученце с неясен произход, то на мен ми трябва просто домашен любимец :huh:' и още такива бля-бля и дъра-бъра сърцераздирателни аргументи в полза на съзнателните ни заблуди :-...
Публикувано: 11 February 2009 - 11:00 PM
#1837 Guest_LucaB_*
Публикувано: 12 February 2009 - 08:21 AM
Цитат
...спокойно учителката по литература не възнамерява да сътворява литературно-интерпретативно съчинение, тълкувайки 'какво е искал да каже авторът' :-, още повече да налага мнение на всяка цена! Както вече казах в представената ни история има много отговори, но кардиналният извод си остава един- аз обаче тук поставям точка, защото развитието на подобен диалог вече е отиграван многократно ;)!
Публикувано: 12 February 2009 - 10:24 AM
Цитат
elia123,пробвала ли си да лекуваш петната с неостомозан ;)?