Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#1821 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 11 February 2009 - 03:23 PM

Качена снимкааз се успокоявам ,тъпи хора винаги ще има ,да сме живи и здрави икучетата също!
User's Signature

Качена снимка

#1822 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 04:14 PM

Добре ,радвам се че поне изяснихме историята  :blink: Наистина колата беше пежо партнер. Вероятно магазина е същия, но може да работят със всякакви магазини. В крайна сметка мен не ме е яд на магазина толкова, колкото на прекупвачите, защото най нагло ме излъгаха, докато магазинера не ми е разправял за никакви мечти. Каза ми, че ги е вкарал наскоро, не ми е говорил нито за родословие нито нищо. Кучетата не изглеждаха зле гледани, нито ми миришеха лошо. Втория път като влязох, човека който се грижеше за всички кученца в магазина им сипваше храна от един чувал Роял Канин и после ми отсипа една доста голяма торба, обясни ми доста неща и ми остави телефона на който да звъня денонощно ако имам някакви въпроси. Възможно е да е сипвал точно от този чувал, заради мен, въпреки, че откъде е знал кога ще се появя. Нямам информация при какви условия са гледани, което не доказва че са се отнасяли лошо с тях. Не мога да виня хора, срещу които нямам доказателства, че вършат нещо толкова нередно. Не се чувствам гузно, че съм наливал пари където и да било, но вече отиваме в до болка познатата тема, а друга беше целта. Все пак по този начин се сдобихме с Хенри, и разсъждавайки от тази гледна точка не съжалявам ни най-малко, след като не бих искал никое друго куче. Тази жена надявам се да и се случат някакви проблеми със закона, щом като толкова нагло лъже и използва чужди снимки. Еlia123, извинявай за пореден път, че съм се заблудил. Надявам се да я намериш и ако се сетиш за хитър номер за урок, ще се радвам да ми разкажеш.

#1823 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 04:46 PM

Абе някой знае ли дали може вече да се слагат атачмънти-снимки към постовете, не виждам бутона. Бяха ми изчезнали и всички снимки от галерията и аватара...много странно. Ени айдиъ?

#1824 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 February 2009 - 05:29 PM

Виж раздел За сайта - тема Проблеми с форума.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1825 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 06:42 PM

elia123,не се коси за нищо,оти ке ти мине  ;D ;D ;D...така викат старите хора по нашият край ;)!Гледай си душичките и вярвам ,че те те даряват точно с това ,което ти искаш ,безпирни целувки и любов :P! Стига дразги,че честно казано няма тема,където да не се джафкат и вече чак не ми се пише :(! Нека обсъждаме неща свързани със нашите любимци ,а не за хора,кашони,коли и т.н.
Мисля,че има съвсем отделна тема по този въпрос,нека там се търси диалог относно зоомагазини,пишман "развъдници",кашони и дъра-бъра два чадъра!Тук е място,където можем да намерим нови приятели,а не да си търсим "врагове".
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1826 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 07:11 PM

Аз съм ЗА, подкрепям те напълно  :OK: :palec:
...предишният ти аватар ми харесваше повече...  ;) , но това си е мое мнение  :P   ;D..., този...,  :kisel: някак не мога да го свържа с кинологията  :izcherven:..., но нали съм си "ОЛД СКУУЛ" :-  ;)  ;D   ;D   ;D   :P  :P  :P

#1827 Потребителят е офлайн   ЦоКо Икона

• WoLf
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 07:12 PM

Както се казва важното е да ти не пука и си обичай кучето  ;)

#1828 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2009 - 07:21 PM

OK!DA КАЖА ЗА КОНВИНИАТА-АНТИБИОТИКА КОЙТО СЛОЖИХМЕ НА РАЯ ЗА АЛЕРГИЧНИТЕ И СЪРБЕЖИ+АЛЕРМИЛ -ШАМПОАН НА ВИРБАК ДЕЙСТВАТ НАИСТИНА,КАФЯВОТО ПОД ОЧИТЕ ЗАПОЧВА ДА ИЗЧЕЗВА,ОЩЕ ИМА  СЪРБЕЖ,НО ЕФЕКТА Е ВИДИМ.ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ЯВНО С ВТОРА ДОЗА :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1829 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 08:04 PM

StyleBullet, ;D ;D ;D...този аватар е картината на нашия форум ;D ;D ;D,все някой гледа да ти изпие кръвчицата!
elia123,пробвала ли си да лекуваш петната с неостомозан ;)?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#1830 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:11 PM

Цитат

StyleBullet, ;D ;D ;D...този аватар е картината на нашия форум ;D ;D ;D,все някой гледа да ти изпие кръвчицата!

...  :kisel: наистина ли го мислиш... :( !?!  Предлагам да гледаме, малко по оптимистично  :blink:  ;) и в никакъв случай да не си даваме..."кръвчицата"  ;)  :blink: Не мислиш ли, че трябва да сме достатъчно силни...., защото аз така си мисля, ТРЯБВА да сме СИЛНИ  :palec:
....силата идва от сплотеността....  ;)    :OK:  :drugarche:

#1831 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:17 PM

StyleBullet,силни сме :palec:!Ама дай да я караме малко по-весело  :yahoo: :yahoo: :yahoo:,то аман от свади ;)!
User's Signature

Качена снимка

#1832 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:23 PM

...ама нали и аз това казвам...ЗА съм  :palec:    :drugarche:
...но, наистина...аватара ти ми действа подтискащо  :(   :'(  ..., не мислиш ли, че е ще е по-добре да сложиш стария...или например Бамби... ;), а що не и някой друг ....... ;)   :palec:, а може...и други.... :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

#1833 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:25 PM

Може и други,но като ги снимам  :P :P :P...
User's Signature

Качена снимка

#1834 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 February 2009 - 09:36 PM

Цитат

Може и други,но като ги снимам  :P :P :P...

:palec:  :palec:  :palec:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:
...дано да стане по-бързо.... ;)  :blink: ..., за да се разведри обстановката ... ;)  :P

#1835 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 11 February 2009 - 10:18 PM

;D ;D ;D...ама тези другите двама май не са за тази тема, а... :P?!  Иначе на  bulldogmen не му обръщай внимание- по принцип не си го слуша главата, а сега от няколко дена не е на себе си - може би онези двамата имат пръст в цялата работа  :sviruka:...!

Сега за нелепата история м/у Henry Lee и elia123- първо се радвам, че си изясниха кой, какво, къде и кога! Много се надявах обаче случката да приключи с 'умозрително заключение', но не би- цялата история е възможно най-нагледния пример за това, което не трябва да правим... за съжаление изводите пак бяха насочени някъде 'оттатък коневръза :-'!  Въпреки всичко си мисля, че тази история си е най-вече алегория с нравоучителен и възпитателен характер, даваща отговор на въпроса  ''КАК ДА ИЗБЕГНЕМ ПРЕЦАКВАНЕТО''!  И още много отговори има в нея- надявам се от тях да се възползват всички онези, които продължават да си мислят 'какво пък толкова, ако си купя кученце с неясен произход, то на мен ми трябва просто домашен любимец  :huh:' и още такива бля-бля и дъра-бъра сърцераздирателни аргументи в полза на съзнателните ни заблуди  :-...

#1836 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2009 - 11:00 PM

Благодаря за умозрителното заключение. Нарочно оставих историята без извод, защото всеки сам може да си го извади. Чувствам се като автор, чиито "алегории" биват тълкувани от учителка по литература пред класа, а всъщност недостатъците, които авторът се пробва да открои чрез образа на героинята са съвсем други. При реалните истории винаги е примамливо да вадиш изводи, но аз този път ще се въздържа (съзнателно заблуден или не), за да не обидя някой незаслужено

#1837 Guest_LucaB_*

Публикувано: 12 February 2009 - 08:21 AM

Цитат

Чувствам се като автор, чиито "алегории" биват тълкувани от учителка по литература пред класа, а всъщност недостатъците, които авторът се пробва да открои чрез образа на героинята са съвсем други.

...спокойно учителката по литература не възнамерява да сътворява литературно-интерпретативно съчинение, тълкувайки 'какво е искал да каже авторът'  :-, още повече да налага мнение на всяка цена! Както вече казах в представената ни история има много отговори, но кардиналният извод си остава един- аз обаче тук поставям точка, защото развитието на подобен диалог вече е отиграван многократно  ;)!

#1838 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 February 2009 - 09:49 AM

Съгласен  ;)

#1839 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 February 2009 - 10:24 AM

Цитат

elia123,пробвала ли си да лекуваш петната с неостомозан ;)?
не ,не съм,тя няма петна,а сърбежи по тялото,и нещо като алергичен дерматит,или себорея,козината и ставаше по мазна за нула време,и оцветяване под очите и бръчките на челото,много неприятно беше.сега яде само агнешко и ориз на нутрам,предполага се и алергия към пилешко...проблемиии :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1840 Guest_LucaB_*

Публикувано: 12 February 2009 - 11:03 AM

Това Бамбито знае само да спи и да яде  ;D- ей, т'ва животно и Барко надминава по мързел ;D

Качена снимка

Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема