Английски булдог - говорилня
#1868 Guest_LucaB_*
Публикувано: 15 February 2009 - 08:28 PM
Цитат
:->)БРАВО ,БЕ!КОМЕНТАРА Е ТАМ.ДРУГИЯ ПЪТ СЪС ВСИЧКИТЕ ВИ КУЧЕТА ДА ДОЙДЕТЕ,ЕЙ! :blink:
... ;D като си купим микробус може... ;D- засега не се сещам как да натоваря четири булдога, две стафчета и едно хъски :rolleyes:!
Иначе да Ви се похваля- от днес имам нов фотоапарт :Танц:- още не съм го пробвала, затова е и здрав ;D- тези дни ще се развихря и ще направя булдочески снимки!
Публикувано: 16 February 2009 - 02:02 PM
Привет на всички Англйски лордове и дами!
Честито на всички участвали сладури и сладурки на февруарските изложби :->)
Бяхте страхотни!
Честито бойно изложбено кръщение на най-малката участничка в изложбата :->)
Норма Джийн-Стайл Булет и Стрелец :yahoo:представи се страхотно за разлика от нейния батко който се шашна в последния момент и забрави да ме изивка на помощ ;D ;) :wub имам мааалки забележки отностно хендлинга ама нищо за първи път в ринга нормално е да се шашнеш ;D :P тя малката знае какво да прави като влезе вътре,само баткото да не я обърква ;) :wub:
Честито и на по голямото бебе-ама то цял мъж бе :->)
Честито и на един красавец който и двата дена се представи отлично и показа завиден бодибилдинг :o :OK: направо благородно му завидях за яката гърбина :yahoo:-само дето не запомних името му-ако не се бъркам беше Дънди но ако греша моля за извинение :izcherven:
За съжаление разполагам само с една "открадната" снимчица на бебе Норма Джйн от представянет й в ринга ;)
Честито на всички участвали сладури и сладурки на февруарските изложби :->)
Бяхте страхотни!
Честито бойно изложбено кръщение на най-малката участничка в изложбата :->)
Норма Джийн-Стайл Булет и Стрелец :yahoo:представи се страхотно за разлика от нейния батко който се шашна в последния момент и забрави да ме изивка на помощ ;D ;) :wub имам мааалки забележки отностно хендлинга ама нищо за първи път в ринга нормално е да се шашнеш ;D :P тя малката знае какво да прави като влезе вътре,само баткото да не я обърква ;) :wub:
Честито и на по голямото бебе-ама то цял мъж бе :->)
Честито и на един красавец който и двата дена се представи отлично и показа завиден бодибилдинг :o :OK: направо благородно му завидях за яката гърбина :yahoo:-само дето не запомних името му-ако не се бъркам беше Дънди но ако греша моля за извинение :izcherven:
За съжаление разполагам само с една "открадната" снимчица на бебе Норма Джйн от представянет й в ринга ;)
Публикувано: 16 February 2009 - 04:07 PM
Цитат
Иначе да Ви се похваля- от днес имам нов фотоапарт :Танц:- още не съм го пробвала, затова е и здрав ;D- тези дни ще се развихря и ще направя булдочески снимки![/color]
лелеее bulldogmen да не си спечелил от тотото ? ;D ;D ;D :P
как взе да и купуваш фотоапарати без да се замисляш за последствията ;D

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

#1872 Guest_LucaB_*
Публикувано: 16 February 2009 - 04:21 PM
Поздравления за всички участвали булдоци ;)- и за малките дебютанти и за по-големия участник :kuchence:! Ако е бил Дънди /Фаро/ значи трябва да е този немирник- заедно бяхме в ринга на клубната изложба!

...каквито и да са последствията, апаратчето е вече факт ;D- както си бях обещала, направих си подарък за рождения ден- така да се каже самонаградих се ;D- та нали съм фотографа на клуба ^_^

Цитат
bonboni
лелеее bulldogmen да не си спечелил от тотото ?
как взе да и купуваш фотоапарати без да се замисляш за последствията
лелеее bulldogmen да не си спечелил от тотото ?
как взе да и купуваш фотоапарати без да се замисляш за последствията
...каквито и да са последствията, апаратчето е вече факт ;D- както си бях обещала, направих си подарък за рождения ден- така да се каже самонаградих се ;D- та нали съм фотографа на клуба ^_^
#1877 Guest_LucaB_*
Публикувано: 16 February 2009 - 08:24 PM
Цитат
Луци до колкото виждам и ако не ме лъжат очите наистина е същия юнак,на изложбите и двата дена го водеше една чаровна девойка с дълга коса-и тя си има мопсче в къщи :blink:
...значи е CH. Style Bullet Dundy- чаровника, чийто хендлер бях на тазгодишната специалка със съдия Сю Гарсайд! :palec:
Хайде нямате ли още снимки! Нима ще ни оставите с една единствена! Ей така става като ме няма ;D- закъде без фотографчето :P
Публикувано: 16 February 2009 - 09:59 PM
Цитат
Цитат
Луци до колкото виждам и ако не ме лъжат очите наистина е същия юнак,на изложбите и двата дена го водеше една чаровна девойка с дълга коса-и тя си има мопсче в къщи :blink:
...значи е CH. Style Bullet Dundy- чаровника, чийто хендлер бях на тазгодишната специалка със съдия Сю Гарсайд! :palec:
Хайде нямате ли още снимки! Нима ще ни оставите с една единствена! Ей така става като ме няма ;D- закъде без фотографчето :P
LucaB, време е вече да влезеш в ролята си, която ти отредихме-Фотографа на Клуба , защото както виждаш, нищо не става..., явно сме много несериозни, почитателите на тази порода :-..., или може би мързеливи като любимците си :namigam:...,предпочитаме да си чакаме "излагането" в ринга седнали на сладка приказка, с чашка в ръка :izcherven: :namigam:
Ето, затова предложих, всички да се включим в подпомагането ти, за изкарване на един курс по фотография..., защото тебе си те влече ;) ;D..., пък Илко да не се плаши, ако счупиш и този си подарък, ще се включим и в закупуването на НОВ :OK: ;D..., но ФОТОГРАФ трябва да си имаме!!! :OK: :wub: :P
Публикувано: 16 February 2009 - 10:12 PM
а, въпросният красавец, наистина е бил Дънди :wub:, с неговата очарователна и горда собственичка Ася :blink: Тя ми се обади и двата дена, за да ми се похвали, как добре се е представил нейният любимец, без да се мъчи да го поставя в стойка..., той сам си е заставал!!! Лично аз, съм много изненадана, като го знам какъв пумпал беше на специалката тази година :rolleyes: и какъв зор видя хендлерката му /LucaB /, да го озапти за кратко, за да може съдийката да го отсъди!
Браво на момчето, пожелавам му и още много победи! Неговият брат Style Bullet Dyno, всъщност е първото БГ куче шампион на USA :->)
Браво на момчето, пожелавам му и още много победи! Неговият брат Style Bullet Dyno, всъщност е първото БГ куче шампион на USA :->)
Публикувано: 16 February 2009 - 11:45 PM

USA Champion Style Bullet Dyno :wub: :->), той е братчето на CH. Style Bullet Dundy :wub: :->)! На снимката- момент от възнаграждаването му, с титлата шампион на USA :yahoo: