Английски булдог - говорилня
Публикувано: 14 February 2008 - 08:08 PM
няма такова куче в БГ :P
това куче е унгарско и е собственост на развъдник-Snoop Doggy Dog ;)
това куче е унгарско и е собственост на развъдник-Snoop Doggy Dog ;)

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 15 February 2008 - 07:54 AM
LORD_BULL ти на подбив ли ме взе?Аз не съм енциклопедия за английския булдог,ако има такава тук това е Валери ;) :P
как се казва този булдог,ако е кучето от предишната страница вече съм писала за него,незнам повече.
Знам,че Тайсън беше велико куче,имаше и едно друго велико куче Арчи,но защо Валери не разкаже за тези животни те са легенди за БГ и са положили основата тук?На всички тук ще им е интересно предполагам.
как се казва този булдог,ако е кучето от предишната страница вече съм писала за него,незнам повече.
Знам,че Тайсън беше велико куче,имаше и едно друго велико куче Арчи,но защо Валери не разкаже за тези животни те са легенди за БГ и са положили основата тук?На всички тук ще им е интересно предполагам.

Публикувано: 15 February 2008 - 10:38 AM
Цитат
LORD_BULL ти на подбив ли ме взе?Аз не съм енциклопедия за английския булдог,ако има такава тук това е Валери ;) :P
Удоволствие е да се общува с Вас, boni!
Едва ли "никой не обича красивите и умните"..., аз ги харесвам!
Всъщност не искам да Ви поставям непосилни задачи, а просто да се раздвижи
малко Булдог темата :P
То е ясно, че булдог-доайена( за България ) Валери има какво да каже на аудиторията,
нещо по-вече смятам, че на тема " English-Bull-School " дори и аз мога да науча доста...,
от него!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 15 February 2008 - 02:22 PM
недостатък,долната челюст трябва да е достатъчно извита за да покрие зибите и да не излиза езика(малко лаишко обяснение ;))

Публикувано: 15 February 2008 - 05:39 PM
Цитат
Ei, Bellissima , senza di te La tema e cosi semplice e stupida. :'(
Dove sei? Vieni qua finalmente. Vieni per tutte le tifosi! :->)
Salute: Lord_Bull
Dove sei? Vieni qua finalmente. Vieni per tutte le tifosi! :->)
Salute: Lord_Bull
Езикът на любовта е френския,не италианският :samoubiec: :samoubiec: :samoubiec:
#312 Guest_LucaB_*
Публикувано: 15 February 2008 - 07:07 PM
Чакаме, ако е възможно разбира се :wub:, някой да разкаже за БГ-буллегендите ;)!
Към Lord_Bull- ако е възможно нека говорим на български /майчин/ език, ако не- то поне на английски, ала не искай от нас да бъдем полиглоти ;D ;D ;D!
P.S. И не плачете за bulldogmen, временно /за 2 дни/ МОД му е наложил тотална цензура ;D ;D ;D пълен арест :P /ограничен достъп/ ;)!
:Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Към Lord_Bull- ако е възможно нека говорим на български /майчин/ език, ако не- то поне на английски, ала не искай от нас да бъдем полиглоти ;D ;D ;D!
P.S. И не плачете за bulldogmen, временно /за 2 дни/ МОД му е наложил тотална цензура ;D ;D ;D пълен арест :P /ограничен достъп/ ;)!
:Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
Публикувано: 16 February 2008 - 07:43 AM
;D втората снимка я оприличих с bellisima(дано не се разсърди :wub:) :yahoo:

#316 Guest_LucaB_*
Публикувано: 16 February 2008 - 09:03 AM
Цитат
;D втората снимка я оприличих с bellisima(дано не се разсърди :wub:) :yahoo:
Ами, тя тази балерина е толкова сладка и прекрасна :izcherven:, че ако някой беше оприличил мен с нея, щеше да съм безкрайно доволна ;), надявам се и bellisimma също!!! :wub:
Публикувано: 17 February 2008 - 08:43 PM
страхотно това бебееее :->) :yahoo: