Английски булдог - говорилня
Публикувано: 17 February 2008 - 09:46 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 07:59 PM
..тук е момента да кажа:
"ахххххх"
"охххххх" ;) ;D
Браво на детето, честито на стопаните му - много ви се радвам да знаете и ви желая с този чудесен изложбен старт успехите ви да не спрат до тук - само напред и нагоре!
лельо Йорданова, Вас искам да попитам с какво право навивахте и увещавахте стопаните на Баркли да НЕ участват на конкурсите????!!! С какво право сте отишли преди конкурсите и сте им казали, че барко бил много дЕфектен...(или сте имали на предвид Ефектен ;D ) и защо не били избрали Бентли - Вие леличко Йорданова кога сте виждали Бентли (освен на 3 максимум 4 снимчици на Бентли като съвсем мъничък публикувани от мен във форума), че да съдите кое куче е по - добро от двете? Лельо Йорданова, моля ви - спрете с тези безразсъдъци - вече е от ясно по - ясно, че на вас ви липсват всякакви морални задръжки и устои - та Вие сте тази, която преди няколко страници прокламирахте - Нека се Уважаваме - отново действията Ви около ринга дори не загатваха за такива намерения от ваша страна. ...а и преди да се мъчите да изкарате треските от очите на хората вземете махнете гредата от вашите, защото е толкова голяма, че чак закрива слънцето. ... повечето от нас се любуваха дълго време на кучета от вашият развъдник, които напомняха белезите предимно на боксери отколкото на булдоци - така, че и вие имате какво да дялкате във вашият двор преди да започнете да сипете "..." в чуждия....
Само този ;D:

[/quote]
Това е въпросният Кол, с който направих 1то заплождане на Белла. След като е бил в Сърбия сте имали възможност да оцените по достойнство качествата на този прекрасен екземпляр, въпреки, че някои в България така и не го сметнаха чак за толкова прекрасен
Бентли не са го записали за изложбата и затова не е имало как да се види там, но се надявам много скоро на следващата изложба да отбележи подобен успех както Барко в България!
Още веднъж честито и съм сигурна, че първата изложба се помни цял живот, а тази ще ви е една от най - хубавите с този БИС :->) :->) :->) Юнаци!
Публикувано: 18 February 2008 - 08:01 PM
Цитат
Dove sei? Vieni qua finalmente. Vieni per tutte le tifosi! :->)
Salute: Lord_Bull
душицо, нищо не вденах от това - някой няма ли да го преведе на разбираем език като българският (въпреки, че в повечето случаи дори китайския е по - разбираем...;)
Публикувано: 18 February 2008 - 08:07 PM
[/quote]
Привет:) определено сте уникални в позите за спане :) .......
със сигурност и моите могат да влязат в конкуренция, но нямам снимков материал B) .....
[/quote]
Здравей, bellissima, сърцето ми разби със чук,
но както виждаш, отново пак съм тук!
Скоро очаквай изненада от някой друг,
но няма да спра да ти пиша тук напук.....!
от Булл-Приятели накуп
[color="red"]МОД:
Бул-куче съм готов да ям,
когато пуска много спам -
Бул-дружке, я не се излагай,
над правилата ти залягай
;D
Стига вече, това не е чат! [/color]
[/quote]
малеее модераторее, как можа да му секнеш така любовния порив - той просто се опитваше да следва мотото "правете любов, а не война" ;D ;D
Публикувано: 18 February 2008 - 08:15 PM
Недей да се връзваш на приказките на хората,има кой да оценява и кой да казва какво е кучето.Наскоро едни "експерти" в наща порода ми казаха,че кучката ми била като лабрадор(много ги харесвам и с това не искам да обидя никой),но това не ме впечатли никак,напротив зарадвах се,че все още съм единствената с толкова познания за породата ;D
Един съдия на 2-ра група пък ме попита какво било това тип?коментирахме,че Чузо и Есато(брат на Елеганца)са два различни типа.Би трябвало всеки един сериозен развъдчик и съдия да знае,че има типове в породите,за това има и толкова развъдници,а да не говорим,че при нас се виждат и с просто око.
Това беше извън темата,но целта на писанията ми е да спреш да се ядосваш на хорските приказки-По добре на хората в устата отколкото в краката ;)
А кучето на кой какво било -само в ринга!!!!

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 18 February 2008 - 08:25 PM
Хихи, Духа на Св. Валентин най - много вкъщи беше обзел Белла - разгонена ето как показва огроооомната си булдоческа любов към фъстъчко - Елмо ;D ;D - той е малък, но вече знае :blink:
Публикувано: 18 February 2008 - 08:35 PM
Не може да нямаш снимки на Бони,качи някоя да и се порадвам. :wub:

Публикувано: 18 February 2008 - 09:19 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 09:25 PM
Цитат
Цитат
Dove sei? Vieni qua finalmente. Vieni per tutte le tifosi! :->)
Salute: Lord_Bull
душицо, нищо не вденах от това - някой няма ли да го преведе на разбираем език като българският (въпреки, че в повечето случаи дори китайския е по - разбираем...;)
E-ее, най-сетне се появи, душицо !
Това мое послание не е нищо особено, дори не е любовно обяснение
както си помислиха някои :izcherven:...
Просто те приканих да се върнеш във форума, защото без теб
е скучно, а и да зарадваш тифозите(фановете си)!!
Не искам да говоря за злоба; завист и омраза. Нака комплексарите да си
завиждат. Няма да коментирам думите на bonboni, за доста неща е права....да.
Само имам един съвет към теб:
Не променяй стила си, така ми харесваш.....!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 18 February 2008 - 09:34 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 09:39 PM
става каша... :o
форума май нещо се бъгна, защото тия снимки се опитах да ги кача от преди пине 15 мин..малее само да не се нацвъкат едни и същи снимки 100 пъти че ей този път вече ще кажат, че си правя реклама хахахахахах
Иначе на Бонката (така й викам на Бони Бел) имам ей такива снимки - естетсвено не в изложбена стойка... ;D
Цитат
Не променяй стила си, така ми харесваш.....!
Публикувано: 18 February 2008 - 10:01 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 10:06 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 10:12 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 10:31 PM

#336 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 February 2008 - 10:37 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 10:47 PM

Публикувано: 18 February 2008 - 10:54 PM
еййй,ако всички Бонита са толкова хубави ще си кръщавам мойте живот и здраве само така ;D :P

Публикувано: 18 February 2008 - 11:00 PM
Публикувано: 18 February 2008 - 11:01 PM
но е факт,че и двете кучета са много красиви :wub: