Английски булдог - говорилня
#752 Guest_LucaB_*
Публикувано: 08 May 2008 - 05:50 AM
...така-а-а да видим, снощи си легнах, щото така сме ние от бокса на Ферари- лягаме в 3 и ставаме в 6 часа ;D ;D ;D- малко ни е нужно, за да презаредим гориво в кръвта :P :P; Ами, приятно ни е, когато някой нов се включва в събеседването..., нека сега видим с какво можем да си бъдем полезни, както казваш :chaika: !
Публикувано: 11 May 2008 - 01:39 AM
Някои от тук пишещите имат да черпят май :P Я да видим кои са те :yahoo:
Нещо BIS Puppy имало едно булдоче чувам :Танц:
Хубаво носехте ракия с вас, ама барем да я бяхте извадили да почерпите ли ;D ;D
Нещо BIS Puppy имало едно булдоче чувам :Танц:
Хубаво носехте ракия с вас, ама барем да я бяхте извадили да почерпите ли ;D ;D
Публикувано: 11 May 2008 - 09:22 AM
ехеее, победителите! :->) снимки няма ли? ЧЕСТИТООООО :yahoo: :yahoo: :yahoo: Що не казахте B)
Такова нещо държи ли се в тайна ;) ;D
Такова нещо държи ли се в тайна ;) ;D
#757 Guest_LucaB_*
Публикувано: 11 May 2008 - 11:05 AM
.... ;D ;D ;D ...вярно бе, как не се сетих за ракията ;D, е-е-е ще има много да черпя значи; ама и за съм една :-!
Да се върнем към повода: Queen Anne Beneton /Кууки/ оценка Мн.Перспективен, BIS PUPPY, CACIB София 10.05.2008г. :->) :->) :->)

:->)

;D ...аз пак към ракийката да се върна- ами то без салатка и мезета е постна работа бе :-, пък и някои май-бяха шофьори, а :P.... или трябваше пак сама да си пийвам ;D- това не е извинение, ще черпя и то много да знаете :->)!
Да се върнем към повода: Queen Anne Beneton /Кууки/ оценка Мн.Перспективен, BIS PUPPY, CACIB София 10.05.2008г. :->) :->) :->)

;D ...аз пак към ракийката да се върна- ами то без салатка и мезета е постна работа бе :-, пък и някои май-бяха шофьори, а :P.... или трябваше пак сама да си пийвам ;D- това не е извинение, ще черпя и то много да знаете :->)!
Публикувано: 11 May 2008 - 11:21 AM
ааа я вижте какви сте хубави ;D :->) ;D Куук"олинката" изглежда доста попроменена от предишните снимки :wub: да ви е жива и здрава и голяма шампионка да стане :->) още веднъж поздравления :yahoo: за успешното представяне :yahoo: :->) :yahoo:
Konak, те ракийката за съдията са я носили беее ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P
- Велинградска от "Северна" България - знаеш ли каква ценна находка е това - голяма рядкост е този модел ;)
Konak, те ракийката за съдията са я носили беее ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P
- Велинградска от "Северна" България - знаеш ли каква ценна находка е това - голяма рядкост е този модел ;)
Публикувано: 11 May 2008 - 11:41 AM
Цитат
Хммм. Знаех си аз, че не им е чиста раУтата ама айде. От мен да мине и да не ги ям повече :yahoo: ;D ;D ;D
А Кууки наистина този път вървя страхотно в ринга. Беше горда и въобще не и правеше впечатление шума и хората. Наистина се представи отлично, но това без хендлерката и нямаше да бъде възможно. Айде ЧЕСТИТО още веднъж за заслужената купа на булдога, хендлера и чорбаджията/ката :->) :yahoo:
Все така успешно от тук нататък да се представят. :Танц: :palec:
Цитат
Да се върнем към повода:
Който беше червен и много ви отиваше :yahoo: :P