Английски булдог - говорилня
Публикувано: 22 February 2009 - 11:29 AM
StyleBullet, в Feb 16 2009, 07:59 PM, написа:
Хайде нямате ли още снимки! Нима ще ни оставите с една единствена! Ей така става като ме няма ;D- закъде без фотографчето :P
LucaB, време е вече да влезеш в ролята си, която ти отредихме-Фотографа на Клуба , защото както виждаш, нищо не става..., явно сме много несериозни, почитателите на тази порода :-..., или може би мързеливи като любимците си :namigam:...,предпочитаме да си чакаме "излагането" в ринга седнали на сладка приказка, с чашка в ръка :izcherven: :namigam:
Ето, затова предложих, всички да се включим в подпомагането ти, за изкарване на един курс по фотография..., защото тебе си те влече ;) ;D..., пък Илко да не се плаши, ако счупиш и този си подарък, ще се включим и в закупуването на НОВ :oK: ;D..., но ФОТОГРАФ трябва да си имаме!!! :oK:

СНИМКИ НА ФАРО ИМАМ МНОГО - ДОКУМЕНТИРАН Е ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ, НО ОТ МАЛКОТО ИЗЛОЖБИ, НА КОИТО СМЕ БИЛИ ИМАМ НЯКОЛКО И ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ГИ КАЧА(САМО ДА ВМЕТНА, ЧЕ СОБСТВЕНИК НА ФАРО Е МОЯТ МЪЖ - ЦВЕТАН ПАНАЙОТОВ)
#1907 Guest_LucaB_*
Публикувано: 22 February 2009 - 03:53 PM
elia123, в Feb 22 2009, 09:34 AM, написа:
.... :lol: нали затова винаги, когато съм ядосана, все хващам гората- защото ми е близо, дето се казва само една ограда ни дели :D! Наистина имам проблеми с форума, например сега 5 пъти ме изхвърля от акаунта, но аз вярвам, че съвсем скоро всичко ще бъде ОК ;) !
aisi_fari, поздравления за Фаро- страхотен е ;) !
Публикувано: 23 February 2009 - 10:52 AM
Zaq, в Feb 22 2009, 09:59 PM, написа:
само че те са от нашата първа изложба :
Клубната през 2008гд

Много благодаря за снимките - страхотни са. Не ми е ясно къде мога да видя всички снимки от изложбите попринцип. Винаги когато сме били - дали е клубна или не на Фаро му правят големи фотосесии - чак му става неприятно, някакви професионалисти с големи обиктиви , камери и др. На 14.02.2009г. DOG SHOW - то се снимаше непрекъснато с проф. камери. Дори посления път имаше доста чужденци с тези фото машини... Дали хората от по - развитите държави оценяват малко повече от нас нашите момчета и момичета? Нали все пак те са личности, които обикновенно първо мислят за нас ХОРАТА, след това за себе си като цяло. Някой хора комерсиализират кинологията , а до колкото знам това не би трябвало да бъде само бизнес. За това изложбите в България малко ме изнервят. Аз показвам моето куче, защото знам, че е перфектен - почти, трябва да свали 0,5 кг.(това да му е "дефекта"), защото ако не е такъв няма да го имъчвам половин ден да се "пъчи" пред камерите докато измръзне, прегрее или се умори много. Той не е свикнал на такива условия и се изнервя много - все пак е благородник, но знае, че като излезне на ринга трябва да даде всичко от себе си и аз после ще супер щастлива дълго време, а за него това е важното, но го разбра след три години... Той има други ценности - да ни обича и да ни дава само положителна енергия(кой от ВАС може да се похвали с такова родословно дърво като Фаро или някой от вашите "хипопотами"). Е надявам се разбирате какво за мен са животните и каква роля имат в нашия живот - поне аз общувам с тях. Забравих да спомена за нашия хибрит - мопса Айси, той е соуджър, фитнес инструктор и личния диетолог на Фаро. Но някой каза, че е "циганче", защото няма родословие - но дали...Никой не знае как точно е пристигнал в България - 3 - мес. бебе с бълхи,, много здравословни проблеми и благодарение на любовта ми към кучетата мога да каже, че ние му спасихме живота и то срещу крупна сума преди близо 5години. Ще пусна и негови снимки...
Публикувано: 23 February 2009 - 12:40 PM
aisi_fari, в Feb 23 2009, 10:04 AM, написа:
С тази внушителна муцуна и с това телосложение няма как да избягате от камери и фотоапарати,
на него може и да му е неприятно но всички останали му се радват и за това е така, отърване няма :D
А и така нареченото "цигънче" е много сладко и браво че сте се погрижили за него и сте го излекували
Публикувано: 23 February 2009 - 12:55 PM
Публикувано: 24 February 2009 - 10:27 AM
Публикувано: 24 February 2009 - 10:27 AM
Публикувано: 24 February 2009 - 11:39 AM