Английски булдог - говорилня
Публикувано: 01 March 2009 - 05:04 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 01 March 2009 - 06:10 PM
Искам да те попитам вече може ли да се определи цвета на кученцата и досега имали ли си в кучило тигрово булдоче? Интересно ми е да разбера. ;)
Публикувано: 01 March 2009 - 09:01 PM
Konak, в Mar 1 2009, 04:10 PM, написа:
Искам да те попитам вече може ли да се определи цвета на кученцата и досега имали ли си в кучило тигрово булдоче? Интересно ми е да разбера. ;)
Благодаря Konak, да ти се връщат в пъти по-много ;) :)!
..., а кортофки насей, страхотно вървят с биричка ;) :P
Цвета на някои от новородените си личи още при раждането, при други се променя към 30-я ден,
например, понякога еленовото при новородено се променя към по-светло червено. Тигрови за съжаление не съм имала, но го носим като ген, дано някой ден се "пръкне" и такова ;) Само че, аз обичам червено- тигровият цвят, сиво-тигрово не харесвам.
Публикувано: 01 March 2009 - 09:07 PM

...а защо моята любимка е без мартеничка днес

Публикувано: 01 March 2009 - 09:13 PM
StyleBullet, в Mar 1 2009, 03:48 PM, написа:
Това са Нико и Танго-от скоро са братчета :lol: :lol: :lol:

Публикувано: 01 March 2009 - 09:13 PM
StyleBullet, в Mar 1 2009, 03:48 PM, написа:
Това са Нико и Танго-от скоро са братчета :lol: :lol: :lol:

Публикувано: 01 March 2009 - 10:54 PM
разновидност на хазарта -
купиш, кичиш шарени конци -
здраве да спечелиш се надяваш ти!
Фокуси такива, който прави,
от злото може и да се избави!
но едва ли мартеничка на ръката
ще "позлати" на гаджето душата!
Търговец хитро се подсмива,
бизнесът добре му се развива!
И друг "празник" наближава,
печалбата се умножава!
Който иска да се заблуждава,
бързо мартенички да набавя!
Който иска здраве, благини -
БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ
StyleBullet честито и от мен, пожелавам да ги отгледате
живи и здрави, че да може до тях да се разхождат горди собственици ;)
#1977 Guest_LucaB_*
Публикувано: 02 March 2009 - 10:20 AM
StyleBullet, в Mar 1 2009, 07:07 PM, написа:

...така се радвам, че Бамби вече свикна с повода, че всеки ден ще я разхождам- всъщност нейните разходки са едва две, но вчерашната беше доста голяма и уморителна! Сега поне със сигурност се убедих, кой е най-добрият начин за учене на повод- никакви лакомства и залъгалки, това при мойте твърдоглави булдоци не върви. След като изгубихме толкова време да се молим и да се лъжем, най-накрая Илко я изнесе на ръце извън къщата, че то навън е страшно и тя чак заляга горката :lol: , аз тръгнах с Баркли пред тях, а те бавничко ме преследваха! Така преди научихме Баркли, който вървеше зад Луца; след това Кууки, която следваше Баркли и така вече си имаме собствен номер :D - ученето да става винаги извън къщата и двора, и винаги пред нас да има някой от големите булдоци, който да следваме! Първия път излезнахме с Барко, вчера с Луца, а днес е време да я изведа сама- макар че от вчерашната разходка сигурно има мускулна треска, защото спи като 'заклана'!
Цитат
Lady е добре- има си сериозна булдоческа компания и ако сега е малко студеничко, то поне лятото ще бъде нормално и на нейните собственици няма да им се налага да се притесняват за топлинен удар например...! Така като я гледам се чувства превъзходно в снега...
Цитат
Това са Нико и Танго-от скоро са братчета
...Нико е страхотен- така са бебетата от Masterpiece of Balkan :P , а Танго е щастливец, че си има такова братче! Ще ги схрускам и двамата

Публикувано: 02 March 2009 - 12:31 PM
LucaB, в Mar 2 2009, 08:20 AM, написа:
:D , вярно бе, не бях се сетила, че там топлинен удар не могат да получат :D
...благодаря и за ценният урок -" как да научим булдога ни да върви на повод"- задължително ще го изпробвам ;) :)
Публикувано: 02 March 2009 - 10:28 PM
StyleBullet, в Mar 2 2009, 08:45 AM, написа:
Това е Style Bullet Lady на 13 мес., соб: на Heli Mahlakaarto -Филандия. Снимката е направена вчера, при нас слънце, а при тях... ;)

StyleBullet ама там на едната снимка май и мопсче се вижда?Хм....... :o Честити бебета.Много са красиви.Бъдещи шампиони :P Да са живи и здрави. :D