Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#2161 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 April 2009 - 05:41 PM

Показване на мнениетоAres__NaY, в Apr 5 2009, 09:50 AM, написа:

хмммм ами първо трябва да се намери качествена женска макар че дори и с данни за родословие пак може да се сгафи нещо,второ че женските от поколението просто може да не се развъждат или вече да се внимава с бъдещите поколения, може и кастрация - макар че според мен е нехуманна пък и за английски булдог и без това склонен кум свинщини е самоубийство за здравето сякаш...просто ще трябва щателно да се следят бебоците от първото поколение...благодаря за данните

...е нямам думи, значи поколението от женски кученца от кучилото м/у крипторх и нормална- при това качестевена женска!!! може да се кастрират, за да не се получат крипторхи, а самият крипторх да се пусне в развъждане....!!!!!!!!, а не да се кастрира или да не се запложда...!!!!!!

Цитат

макар че според мен е нехуманна пък и за английски булдог и без това склонен кум свинщини е самоубийство за здравето
- просто оставам без думи, ако някой иска нека да коментира!!!

#2162 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 05:47 PM

Показване на мнениетоAres__NaY, в Apr 4 2009, 10:43 PM, написа:

Хммм дефекти мефекти - супер си е !!!

Вашето куче е получено или от кучета без родословие и без проведена селекция в развъждането или ако случайно е проведена такава селекция е продадено без родословие именно заради този сериозен дисквалифициращ дефект, за домашен любимец, а не за развъждане!!!
Сори, но аз наистина вече спирам да коментирам по този безумен въпрос- намиране на качествена женска за продължаване на поколението на куче с крипторхизъм!!!

#2163 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2009 - 07:30 PM

Показване на мнениетоStyleBullet, в Apr 5 2009, 04:41 PM, написа:

Показване на мнениетоAres__NaY, в Apr 5 2009, 09:50 AM, написа:

хмммм ами първо трябва да се намери качествена женска макар че дори и с данни за родословие пак може да се сгафи нещо,второ че женските от поколението просто може да не се развъждат или вече да се внимава с бъдещите поколения, може и кастрация - макар че според мен е нехуманна пък и за английски булдог и без това склонен кум свинщини е самоубийство за здравето сякаш...просто ще трябва щателно да се следят бебоците от първото поколение...благодаря за данните

...е нямам думи, значи поколението от женски кученца от кучилото м/у крипторх и нормална- при това качестевена женска!!! може да се кастрират, за да не се получат крипторхи, а самият крипторх да се пусне в развъждане....!!!!!!!!, а не да се кастрира или да не се запложда...!!!!!!

:ac_007: :ad_018: Ееее всеки си има номер, ама това наистина ме развесели. Вече знам още нещо НОВО :zz_225:

#2164 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 05 April 2009 - 07:52 PM

:flagbg: ИЗЛОЖБАТА ДНЕС-ЦАЦ И ЦАЦИБ--GLEN KORA'S DANTE (Бъч)- БРАВООО!ЗА ТИТЛИТЕ ЩЕ КАЖЕ ZAQ,НИЕ СЕ СДОБИХМЕ С ДВЕ ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ,НЯМАМ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ,РЪЦЕТЕ МИ БЯХА ЗАЕТИ С ВЪЛКОДАВИ--ТАМ ПОНЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е С МНОООГО ТИТЛИ ,ВКЛ.И BIS ЗА КОНАН :zz_224: ЗА СНИМКИТЕ ЩЕ ХВАНЕМ LUCAB,УСИЛЕНО СЕ УПРАЖНЯВАШЕ ЗА ФОТО-ДАМА НА ИЗЛОЖБАТА,ДА ПОКАЖЕ ТВОРЕНИЯТА СИ...
User's Signature

Качена снимка

#2165 Потребителят е офлайн   Ares__NaY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2009 - 10:09 PM

Абе до последно си мислех че сте нормални (Стайлмулет) ама май се оказва че сте БАВНИ - както казах искам куче от моето куче ...куууууууче (специално за вас - и при все че няма проблеми за др може просто да си цъкате паричките с ,,марковите ви" кучета и да не поствате глупости щот вече ме дразните ...

#2166 Потребителят е офлайн   Ares__NaY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2009 - 10:41 PM

моето куче може да не е ,,марково" но е уникално - и като такова ще държа на него до последно - вие мислите ли по този начин за вашите? :)

#2167 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 03:12 PM

1 седмица се запилях из Родопите, а вие сте превърнали иначе позациклилата ни темичка в доста развлекателно четиво :)
Ares__NaY, след като посещаваш Тодоров да разбирам ли, че си от Варна. Може и да сме се засичали някъде, но пък щом си "новак" в спорта може и да не сме. Ако се засечем някъде из морската ще се радвам да си поибъбрим. Друго да те питам, от кой магазин или "вносител" си взе разбойника, който иначе по снимките виждам е голям симпатяга. Интересно ми е, защото имайки предвид информацията която имам много пъти "вноса" от чужбина се оказва наше българско производство - просто внос от Словакия например звучи много по - атрактивно, а и оправдава цената до някъде.
Повелителят на булдоците Style Bullet отново изказва компетентното си мнение по проблема крипторх, но този път наистина се обърках, тъй като по мои спомени преди крипторха уж беше нещо не чак толкова страшно и видиш ли шампиони имало, а сега пък съдейки по горното мнение това било проблем ...м наистина немога да преценя, но съм сигурна, че ще ми бъде разяснен най - подробно този въпрос
Друго, което се питам на "глас" е защо всеки сдобил се с домашен любимец веднага си вкарва мухата в главата да го размножи. Преди когато имах боксер и през ум не ми е минавало да го съеша с кварталната убавица - интересуваха ме много други неща свързани с него и се радвах напълно на емоционалната ни връзка която изградихме с времето. Сега сякаш тенденцията в България е "съешавай, не се забавяй"...:))) или нещо подобно хахахха

Луца Б, вземи запознай шампиона на двора с този Румбурак - може да започнат да си намигат със сините оченца и току виж пламнала буйна любов между тях :) Пък и какво толкова им има на тия сини очи - прекрасни са ...в комбинация с русо стават неустоими ;) Живот и здраве ще се видим в Асеновград ..пък и някой спомням си ракия от североизточна българия беше обещал пък а да видим ...че отлежава бая време вече :)))

М дано не съм засегнала някой - ако има такива моля да ме извинят, защото ще ми лежи на съвестта и ще изгубя иначе спокойния си сън. Който ме познава и знае стила ми на писане ще разбере какво съм имала предвид - важното е да се забавляваме

#2168 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 03:51 PM

Показване на мнениетоKonan03, в Apr 4 2009, 09:30 PM, написа:

.френският булдог Шанел на Ели Владкова от Пловдив е от много стара родословна линия с перфектните пропорции и за образец на стандарта....но ,когато и са и го давали родословието тя е казала ,че не държи на тези работи и сега ,когато ги пита пак ..вече обучена " от нас... и отговарят ,че никога е нямало и се е объркала,кой знае кое куче френски булдого сега минава по ринговете с нейнто родословие и и се подиграват ся.....карайте......

Да прочетеш от човек , който не разбира нищо от кинология ,подобна глупост разбирам , но от теб Гаро , честно казано ,съм учудена ...още повече , че историята с взимането на това кученце може да се прочете назад във форума.
Чакам да ми покажеш кое кученце френски булдог се разкарва по ринговете с нейното родословие?
Освен това очаквам имената на старите и известни развъдни линии , на които е носител,явно ги знаеш и си виждал родословието?
"Двоен стандарт",може би?
За да не спамим темата , заповядай в подфорум"Френски булдог"
User's Signature

Качена снимка

#2169 Потребителят е офлайн   Ares__NaY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 05:30 PM

Да Варна...поздрави на новото котило - симпатяги изглеждат :) иначе за кучето предполагам че е взето на безценица ако въобще е от Словакия както казвате(но пък за това защо да лъжат - за възрастта и тестиса не стига ли ) и са се пробвали да го мушнат - ако стане, щот и тукашните ветове явно доста се затрудняват (да трудно е да напипаш два нормални тестиса, то вината е сякаш и моя малко), пък и вече след дъжд качулка докато се разбере за тестиса - 2 месеца късное да имаш претенции за нещо от хората, ама те ветовете са за бой...но приемам като бъдещ доктор че е нормално да сгрешиш (просто вече кучето не го водя там).....така или иначе кучето нямаше да го върнем защото не съм и очаквал да ми донесат хубавец ....абе да са живи и здрави...иначе зоомагазина е ,,ГОЛДЪН" под експресбанк...ветеринарите ще премълча от колегиалност(макар да не заслужават)...иначе е извеждан само веднъж в морската но Вас не сме ви засичали за съжаление ,а друго кученце булдог което пак се оказа от Голдън (на снимките) само че с 3 месеца по голямо :) какво стана с Афинити нали я бяха отмъкнали четах по едно време...хубава беше кучката - малка и сбръчкана :) радвам се че има хора които ценят щастието което кучето трябва да води , а не неприязън ....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2170 Потребителят е офлайн   Ares__NaY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 05:42 PM

Иначе за размножаването , незнам просто искам да го видя татко един ден пък и е някак си естествено, не знам...гледах във youtube как баща булдог се запознава с дъщеричката си - нещо изумително- няма толкова нежни кучета с такъв свиреп вид иначе :) а и искам да имам някаква връзка със следващото си куче, да не е просто БУЛДОГ, а да носи част от предното...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2171 Потребителят е офлайн   Ares__NaY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 05:45 PM

То и аз би следвало да се извиня, но само на LucaB , че му съсипахме форума :bl_110:

#2172 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 06 April 2009 - 05:51 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Цитат

Луца Б, вземи запознай шампиона на двора с този Румбурак - може да започнат да си намигат със сините оченца и току виж пламнала буйна любов между тях :) Пък и какво толкова им има на тия сини очи - прекрасни са ...в комбинация с русо стават неустоими ;) Живот и здраве ще се видим в Асеновград ..пък и някой спомням си ракия от североизточна българия беше обещал пък а да видим ...че отлежава бая време вече :)))

...аз щом е за ракия отказ няма да чукна никога- било то да почерпя или обратното- важното е да сме на масата, пък и разговорите стават по сладки на чашка :ac_007: , че оттук само едни чевермета печем, а някак си се разминаваме в превода;

Цитат

моето куче може да не е ,,марково" но е уникално
- то и шампиона на двора не е 'марков', но е уникален :ac_007: :wg_053: , ама за запознанства и други разни-безобразни дума да не става..., стига че нали ние 'бавните само цъкаме парички' .... и какво въобще ме занимавате- аз съм само фотографче... :bf_087:

#2173 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 06:12 PM

Питах ..а и предполагах, че е от там...и лично от него знам, че някои които няма да цитирам за да не се почустват оклеветени - те си знаят кои са са продавали чрез него - как да е - това мен изобщо не ме вълнува или касае. Иначе от време на време прескача до Словакия за животинки. Дори той ме пита преди време дали не съм склонна към ..да го наречем "сътрудничество", на което категорично отказах. Не го виня - все пак той си е търговец - това му е бизнеса, а и си върви доста добре. Винаги съм казвала - има ли купувачи ще има и кой да им продава - толкова за зоомагазините - тема без край.
Хехех имайки предвид безкрайните ми противоречия с варненските доктори и абсурдните недоразумения, в които сме изпадали да не се окаже, че на твоя тестиса си му е там, но никой не го е видял хаахахах.
Остави тия щуротии с търсене на мома ами се гледайте, растете пък чак като му дойде времето ако толкова те сърби да го клонираш тогава мисли какво да правиш. Според мен е по - важно именно да се радваш на приятелчето до себе си и ще видиш, че след години ще се разбирате дори само с 1 поглед. Аз с кучетата вече много рядко се мяркам в морската, но затова пък като се мотая там се радвам да видя, че булдоците стават все повече и по - често засичам да ги разхождат.
За Афинити нищо не се чува за съжаление, но надеждите остават.

#2174 Потребителят е офлайн   elia123 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 06 April 2009 - 06:20 PM

БРАВО НА LUCAB,СТРАШНИ СНИМКИ,НЯМА ЛИ ОЩЕ ,ТЪКМО СЕ ХАРЕСАХ.....
User's Signature

Качена снимка

#2175 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 06:31 PM

LucaB, за черпелъка ще оправим нещата дали на масата или под масата важното е да сме около масата хахха. ...ама виж това прословуто чеверме незнам кога ще го реализираме :)

#2176 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 07:29 PM

Показване на мнениетоbellissima, в Apr 6 2009, 01:12 PM, написа:

М дано не съм засегнала някой - ако има такива моля да ме извинят, защото ще ми лежи на съвестта и ще изгубя иначе спокойния си сън.

Аз се чуствам засегнат и то мнооого. Всички спомена, само мен не :mad:
А като си спомня само каква жертва бях склонен да направя, как ти предлагах да спиш в колата ми :mad:

Показване на мнениетоAres__NaY, в Apr 6 2009, 03:45 PM, написа:

То и аз би следвало да се извиня, но само на LucaB , че му съсипахме форума :bl_110:

Остави го ЛуцаБе, че раУтата там е ... бегай. Той не се сърди и носи на ...и на ракия, ама после да не си им насреща :ac_007:

Аре поздрави на всички пишещи и непишещи булдогомени и булдогодевочки :beer:

#2177 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 07:35 PM

Показване на мнениетоKonak, в Apr 6 2009, 05:29 PM, написа:

Показване на мнениетоAres__NaY, в Apr 6 2009, 03:45 PM, написа:

Остави го ЛуцаБе, че раУтата там е ... бегай. Той не се сърди и носи на ...и на ракия, ама после да не си им насреща :ac_007:

Аре поздрави на всички пишещи и непишещи булдогомени и булдогодевочки :beer:

Ти не говори за носене и за ракия да не ти пусна едни снимки тук от CAC Попово :ac_007:
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#2178 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 06 April 2009 - 07:38 PM

Показване на мнениетоelia123, в Apr 6 2009, 04:20 PM, написа:

БРАВО НА LUCAB,СТРАШНИ СНИМКИ,НЯМА ЛИ ОЩЕ ,ТЪКМО СЕ ХАРЕСАХ.....

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Цитат

Винаги съм казвала - има ли купувачи ще има и кой да им продава -

...за съжаление е така..., а най-жалкото е когато купувачът осъзнава това и въпреки всичко го прави, докато в същото време твърдо отказва да признае, че със своята постъпка, той е поредния стимулант в това пошло предлагане- все същият сюжет :gm_168:

#2179 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2009 - 07:40 PM

Показване на мнениетоbonboni, в Apr 6 2009, 06:35 PM, написа:

Ти не говори за носене и за ракия да не ти пусна едни снимки тук от CAC Попово :ac_007:

Ааааа със сигурност са фотомонтаж и аз не съм на тях. Освен това напоследък виждам на много места лица дето приличат на мен. А пък и като знам баща ми едно време все в командировки беше :ad_018:
Без пръстов отпечатък и ДНК анализ не признавам :af_089:

#2180 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2009 - 07:50 PM

Показване на мнениетоKonak, в Apr 6 2009, 05:40 PM, написа:

Показване на мнениетоbonboni, в Apr 6 2009, 06:35 PM, написа:

Ааааа със сигурност са фотомонтаж и аз не съм на тях. Освен това напоследък виждам на много места лица дето приличат на мен. А пък и като знам баща ми едно време все в командировки беше :ad_018:
Без пръстов отпечатък и ДНК анализ не признавам :af_089:

Ти да не си мислиш,че имаш брат близнак :ac_007: ?
:da_005:
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »