СТЕЛА - Търси своя дом
Публикувано: 23 December 2011 - 09:49 PM
Д-р Бо, не е гибон Стела, само така ти изглежда. Помниш ли в каква клетка я превозихме до Велико Търново? Е, след три месеца я върнахме пак в същата клетка. Е, малко по-тясно и беше, ама... Стелица е крехка и нежна душа, ама е дива и жадна за игри - като всеки малчо разбира се. Очертава се финна мадама. Нямам търпение да отида да видя душата след празниците.
Публикувано: 03 January 2012 - 10:59 AM
Новинки от Стела.Стела е независима,енергична и определено склонна да доминира над млади и по-дребни кучета.Храна и собствено място също пази от конкученция.Случи се веднъж и на мен да ми изръмжи,защото я вдигнах на ръце да я прибера в къщи.Това обаче не означава,че е лошо куче,напротив.Просто с нея трябва да се работи.Иначе пращи от здраве и енергия и праща на всички,които я мислят много палави усмивки

Публикувано: 03 January 2012 - 10:44 PM
Лелеее, Галя, таман седнах и пиша под една снимка каква прекрасница е и щях да я пускам на разни места. Освен да поизчакам малко с пускането, та да се оформи някакъв характер. Скоро идвам да ви видя - към средата на месеца мисля, ако котка не ми мине път.
Публикувано: 15 January 2012 - 06:47 PM
Вчера бях при Стела и при всички останали диванета, които са кой от кой по-по сладки. Най-важното, запознах се с Galiadogs - един забележителен Човек и нейното страхотно семейство. Да сте живи и здрави Хора, невероятни сте.
А сега за Стела: Стела е едно страхотно сладко кученце, Galiadogs го е описала най-добре, но да кажа и моите впечатления - своенравна е, но е много любвеобила, реши ли да слуша - слуша много, но когато тя си реши. Още понакуцва с крачето, но се надявам това да отшуми с времето. Тя е една малка приказница, която едва ли ще порастне повече на ръст. Сега и предстои кастрация.
Стела е напълно готова за осиновяване. Може би в БГ шансовете и са малки, защото куцащите кученца не са много на мода, но ще поживеем ще видим.
Моите снимки ще пусна след час, два или утре, щото апарата нещо ми прави номерца и не мога да ги сваля.
Благодаря ти Galiadogs! БЛАГОДАРЯ!
А сега за Стела: Стела е едно страхотно сладко кученце, Galiadogs го е описала най-добре, но да кажа и моите впечатления - своенравна е, но е много любвеобила, реши ли да слуша - слуша много, но когато тя си реши. Още понакуцва с крачето, но се надявам това да отшуми с времето. Тя е една малка приказница, която едва ли ще порастне повече на ръст. Сега и предстои кастрация.
Стела е напълно готова за осиновяване. Може би в БГ шансовете и са малки, защото куцащите кученца не са много на мода, но ще поживеем ще видим.
Моите снимки ще пусна след час, два или утре, щото апарата нещо ми прави номерца и не мога да ги сваля.
Благодаря ти Galiadogs! БЛАГОДАРЯ!
Публикувано: 27 January 2012 - 03:18 PM
S.Petrov - как не те досрамя да криеш тая снимка? Ама тя е прелестна тук, мамината. Обичам яяя.
IAB - в сравнение с това, което направи за Стела приемното семейство на Ади от Велико Търново и Galiadogs - аз нищо не съм направила. Момичета
. Обичам ви.
IAB - в сравнение с това, което направи за Стела приемното семейство на Ади от Велико Търново и Galiadogs - аз нищо не съм направила. Момичета

Публикувано: 26 February 2012 - 11:54 PM
Най-после мога да кажа: МЕСТЕТЕ ни в чудния край! Днес - 26.02.2012 г. Стела пристигна благополучно в новият си дом в Мюнхен. Чакаха я с нетърпение. Ще си има човешки батко и кучешки батко. Много им се е радвала - казаха, че е едно "малко целуващо торнадо". Бяха много щастливи нейните осиновители, че най-после е при тях. Аз също съм безкрайно щастлива.
Благодаря на всички замесени в тази история. Без вас, тя нямаше да има Чуден край. Благодаря.
Ще има много нови снимки и ще ви радвам с тях.
Благодаря на всички замесени в тази история. Без вас, тя нямаше да има Чуден край. Благодаря.

Ще има много нови снимки и ще ви радвам с тях.

Публикувано: 27 February 2012 - 08:08 AM
Честита ти радост ,missi.Вече мога да споделя най-ценното качество на Стела и то е вярност.Всички обичат,но малко са като нея,които застават на вратата и чакат любимия човек да се върне.Стела напоследък зарязваше игра с приятели,очакавайки ''татко'' й да се върне от магазина и го посрещаше с бурна радост и прегръдки.Освен това не мога да не спомена,че на изпращането се държа като голямо,спокойно и социализирано куче.Мисля,че новите й хора спечелиха много,давайки сърцата и дома си на Стела.