- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
СТЕЛА - Търси своя дом
Публикувано: 26 September 2011 - 09:24 AM
Направени са снимки. Диагнозата е следната: Супракондиларна фрактура на хумеруса (ляв гръден крайник), краста и възпаление на тъканта.
Днес (26.09.2011 г.) трябва да се направи операция. До тук прогнозите са за около 300 лева, но може да станат и повече. Снимките и стационара са платени.
МОЛЯ ВИ, ХОРА, ПОМАГАЙТЕ ОТНОВО и ОТНОВО! Нямаме друг начин. Вчера във фейсбук хора обещаха да дойдат в клиниката и да оставят по малко парички, но още не са идвали.
Когато има такъв случай, обикновено се нагърбват хора без средства и с много животни. Помолила съм въпросната леля Веска и тя да събира. 100 човека да дадат по левче все е нещо. Няма как да изоставим Стела. Сърце не ни дава.
Днес, по-късно след операцията, ще се чуя с д-р Бобадова, ще отида да ги видя и ще знам окончателно всичко.
ЩЕ СЕ МОЛИМ И ЗА ПРИЕМЕН или ПОСТОЯНЕН дом на това дете. Трябва да й дадем шанс.
Ако някой има желание да помогне с парички, моля да го направи на сметката на форума или директно в клиника "Добро Хрумване", като каже, че са за Стела.
Снимчицте са лоши, защото са от телефон, но все пак ще добиете някаква представа.
Тази сутрин ходих да я видя, но тя се беше свила на топчица в клетката, скимтеше си тихичко и нямаше как да я снимам.
Ето и линк към темата във фейсбук:
http://www.facebook....108482009173242<BR style="mso-special-character: line-break">
Публикувано: 26 September 2011 - 10:15 AM
Публикувано: 26 September 2011 - 10:15 AM

Публикувано: 27 September 2011 - 10:16 PM
http://www.facebook....108482009173242
Публикувано: 30 September 2011 - 05:01 PM
Публикувано: 01 October 2011 - 03:17 PM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 02 October 2011 - 06:27 AM
Ако дадеш някое от твоите кучета на хотел и я вземеш при теб, ще е по-безопасно за нея неваксинирана!
Не знам дали е приемливо за теб, извинявай ако не е!
Аз ще пусна малко трохички като помощ сега като получа парички тези дни!
Публикувано: 02 October 2011 - 07:45 AM
Публикувано: 02 October 2011 - 11:07 AM
Мърфи, наистина е неприемливо да дам който и да било от моите на хотел, поради ред причини. Първо аз съм в една стая с големи кучета, ако дам едното нали другите две ще останат и каквито са заядливи, а мен ме няма от 7.00 сутринта до 20.00 вечерта, сещаш ли се какво ще стане със Стела? Убедена съм, че има кой да я вземе, но се страхува, че ще остане при него за дълго. Разберете, щом сме казали 2 месеца, значи 2 месеца. Плюс това признавам пред всички - не бих си дала детето на хотел /за мен кучетата са ми деца/, защото ще страда. Мърфи, представи си - даваш си детето в пансион и на негово място вземаш друго. Няма ли да потърсиш за другото вариант преди да дадеш своето? И последното не маловажно нещо е: Вие разбирате ли, че аз просто пуснах този пост и отново се оказах сама в пространството. Дори не съм намерила аз Стела. Нищо не казвам, помагам с каквото мога, но така се оказах със Златан, така се оказах и със Стела. Няма как да се справям и вече ще се замислям сериозно като предприемам каквото и да било.
Nickey, аз лично не мога да ходя вече където и да било, защото моят ден започва в 5.00 сутринта и приключва в 00.00. През останалото време гледам да поспя все пак - нито мога да се разкъсам, нито мога да си увелича деня. Да виждаш някой съгласен да я раздвижва? Ако намериш желаещи пиши ми.
Публикувано: 02 October 2011 - 12:38 PM
Лично аз имам забрана за прибирането на кучета от улицата, затова помагам с парички колкото мога! Като гледам хората тук, всеки помага с каквото може! Лично на мен ми се просълзяват очите като отворя всяка една тема и го правя със свито сърце, така че не си сама в пространството, убедена съм, че много хора те мислят и ти пращат положителна енергия!

Виждам, че си на границата на възможностите си, наистина не поемай повече животни преди да се осиновят тези! Виж Злати колко дълго чака и Енцо е при Ма-ти също така дълго, просто е трудно в тези времена и за живтони и хора!
Публикувано: 02 October 2011 - 01:34 PM
Мисля, че Галя имаше предвид пловдивчанки - може би ще има как? Това, мисля, би бил най-добрия вариант при положение, че друг... няма.
Иначе за ходенето - аз на мен лично също ежедневието ми е доста запълнено, но бих могла да се ангажирам примерно за 2 ходения в седмицата и ако се намерят още двама-трима за по толкова, бихме могли да с направим програма. Не знам наистина, просто ми хрумна, защото се чудя какво може да се измисли?!
Публикувано: 02 October 2011 - 09:09 PM
Публикувано: 02 October 2011 - 09:50 PM
Това са половината свободни пари във форума, другата половина са за друга трагедия.
Това "събрали са се само 260 лв" звучи зле. Гадно е да се правят забележки в такава тема, но и на мен ми стана гадно да го прочета.
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »