СТЕЛА - Търси своя дом
Публикувано: 03 October 2011 - 08:45 AM
Публикувано: 03 October 2011 - 08:57 AM
Радвам се, че не е така и съм сигурна, че ще се покрие сметката на Стела, стискам палци на мъничето и на теб.
Предупредих в клиниката, че има още парички за Стела и понеже ми казаха, че няма проблем да е след ден-два, отложих малко, нямах представа, че е толкова спешно.
Публикувано: 03 October 2011 - 10:14 AM
Ако се спрете на варианта за Галя като приемен дом, има голяма вероятност този уикенд да мога да предложа транспорт до там, не съм съвсем сигурна, но мисля, че Сопот и Карлово са наблизо нали?
Публикувано: 03 October 2011 - 12:37 PM

Може би ще предпочетем варианта с приемен дом във Велико Търново, защото при момичето има само 2 котки и тя има възможност да изолира кученцето. Така, че за сряда ще търсим транспорт до Велико Търново.
А някой знае ли с влака, ако има човек, дали ще разрешат кучето да е при него в купето в транспортна чанта или трябва да е в багажното?
Публикувано: 04 October 2011 - 02:29 PM
След 45 дена, на Стела ще трябва да й се направи нова снимка и да се извадят пироните, което означава, че отново трябва да дойде в София. Но това ще го мислим по-нататък.
Сега спешно търсим транспорт до Велико Търново!
Нямаше как да я вземе още днес, защото момичето е дошло с влак и ще пътува късно през нощта обратно. Благодарни сме на момичето А..., че не се замисли нито за миг и предложи своите услуги.
Ето да видите по-ясно на кого дадохте шанс всички ВИЕ!

Публикувано: 07 October 2011 - 05:14 PM
Доста ми е притеснено и свито, защото това е първото куче, което пращам по този начин - без да отида аз, без да видя къде отива. Спокойна съм донякъде, че се запознах лично с приемната стопанка и моите впечатления са, че е Човек с главно Ч. Дано да не се лъжа. Изпратила съм й лекарството за краста за 25 дена напред. После ще купя още. Изпратих й и шампоанче за краста, с което да я къпят. Миличката ми тя. Ще стане куче. Дано да й намерим постоянен дом.
Сега ще тръпна в очакване да ми се обадят, че всичко е наред.
Стела е толкова мило същество. Сви се в чантата, сложих й вътре играчка за да не скучае, купих й панички розова и лилава. Ох, дано да стигне и всичко да е наред. Нека всички, които четат да й го пожелаят.
Много благодаря на хората от Добро хрумване, че ме изтърпяха тази вечер с бръщолевениците ми и нервността ми.
Ще пиша щом имам новини. Лек път Стеличка! Довечера ще спинкаш в креватче.
Публикувано: 07 October 2011 - 06:47 PM

Missi, както се разбрахме, при нужда смело казвай. За каквото и да е.
Чакаме новини - щом е отпътувала със Синия Дунав, то до 2 часа ще е в приемното си семейство. Адмирации за тяхната подкрепа!

Публикувано: 07 October 2011 - 10:12 PM
Публикувано: 08 October 2011 - 08:36 AM
Публикувано: 08 October 2011 - 09:08 PM