Dog.bg Форуми : женски шар-пей в приюта в Бургас

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

женски шар-пей в приюта в Бургас може би изгубена

#1 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 September 2011 - 09:56 PM

Само копирам информацията от сайта на "Кой ме иска" - доброволците, които ходят в приюта в Бургас... Много много съжалявам, но нямам възможност да помогна с нищо.

Хора, кучоната СПЕШНО трябва да се изкара от там поне в приемен дом, иначе със сигурност ще се озове в ръцете на някой търгаш, за развъждане или дори още по-лощо!

от сайта:
Женски шарпей, в приюта е от 3 дни, намерена е на улицата. Има съмнения за краста, но все още не е преглеждана от лекар. Кучето е видимо стресирано, облайва всички, не ни допусна да я погалим.

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Може би е изгубена - разпространете и информацията, стопаните й сигурно я търсят!

Не знам дали знаете колко чувствителни са шар-пеите, но аз не смея и да си представя колко ли е стресирана, смазана и как няма да издържи дълго!
Дори и да се намери вариант за приемна грижа в друг град, ще се намери транспорт. Най-добре е за повече информация и евентуално уговорки да пишете на migla
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   Amigo's Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 September 2011 - 12:21 PM

Преди седмица бяхме получили сигнал, че е изгубен женски шар-пей в Бургас, и щом разбрахме за това момиче в Приюта веднага уведомихме хората... Надяваме се скоро да има добри новини и това момиче да се върне у дома! Ще пишем щом имаме информация! :rc_036:
User's Signature

Човешките същества, които не оставят след себе си велики постижения, а само низ от малки добрини, не са пропилели живота си.

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 September 2011 - 12:23 PM

О, дано е тя!!!
Дръжте ни в течение с каквото знате, моля!

Толкова ми е мъчно за душицата, цяла нощ съм я мислила... и физиономията й ми прилича на едното мое гуце.

Мисля, че или е изгубена, или изхвърлена наскоро, защото не изглежда в крайно лошо състояние.

PS
ТЯ Е!!!!
Намерих обявата на хората, някой беше видял инфото за нея още снощи във ФБ и им се беше обадил. Взели са си я тази сутрин!!!
:be_107: :be_107: :be_107:
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни