Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#181 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2011 - 10:14 PM

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 21 October 2011 - 07:38 PM, написа:

Показване на мнениетоlidiya, в 21 October 2011 - 07:33 PM, написа:

Показване на мнениетоAssassinrott, в 21 October 2011 - 06:51 PM, написа:

Не бе лидке,напиши на колко изложби си участвала и къде,до колкото знам нито една, и колко кучета си продала. А пък за моите нетрудови доходи не се притеснявай.И ли си забравила че, и на вашата специалка съдих безплатно.Верно е,че риеш лайна и ще продължаваш само това да правиш,а ти и отива.Важното е търговийката да върви.

Нещо ти е къса паметта май? Винаги си занел моето мнение, за изложбите на Балканския полуостров и то винаги е съвпадало с твоето. Ако е наложтелно да ти дам лично отчет на теб за продажби, нямаш никакав проблем, ще ти предоставя информацията с надлежно оформените документи съгласно българското законодателство. Извинявай, че съди безплатно, но аз те питах колко ще ти струва, а ти каза, че от приятели пари не взимаш. Аз няма да се отметна от думите си, че съдиш по съвест и разбираш от породите, които съдиш за разлика от мнозина дето и не са се постарали поне клишета да заучат.
И за риенето на лайна си прав, вече съм се специализирала, страхотни производители сме ние българите, а аз преди години се чудех как може това да е професия и печеливш бизнес. Вече съм наясно.
Все пак нямаш никакав проблем ако ще се отмяташ от думите си да ти плати Клуба хонорара. Просто кажи как да бъде на куче по 2 евро или стандартната такса от 30 евро. Ние нямаме проблем, винаги влизаме в положение на "приятели", а не искаме да имаме не изяснени взаимоотношения. Щом си опрял до тези пари ние сме насреща. Получаваш ги. Нещо ако искаш и лихва отгоре ще ти платим, защото нещо не сме се изяснили и приемам, че вината е лично моя, защото аз водих разговорите с теб и държах ти да съдиш, защото си един от малцината в огромния списък на Федерацията, който по мое мнение разбира и съди по съвест. Приеми моето голямо извинявай, че съм се объркала и съм подвела Клуба по отношение на теб.

ТИ ОТ ИМЕТО НА КОЙ КЛУБ ГОВОРИШ ?

а ти за кой мислиш, че говоря?

Може би за онзи клуб, дето от години си само на хартия Председател и на хартия имаме УС
Нещо искаш да се заяждаме във форумите, защото си нямаме скайпове и имейли?
Или ще ми опонираш, че реда и дисциплината в клуба са твоя не моя заслуга?
Или от 1200 километра контролираш всичко да е наред, след като не го правеше докато беше тук?
Някакви претенци имаш, че си Председател на Клуб, който спазва стриктно Устава на FCi и на БРФК и имаш някакав личностен приност за това?
Някакви претенции имаш за това, че няма клуб, член на БРФК, който да има по изрядна документация и всичко да е по правилата?
Смешна си, ако не те бях приела като Приятел отдавна БНККПЙТ щеше да е минало.
Към днешна дата няма значение кой какви личностни взаимотношения в негативен аспект има към теб, ще му е много неизгодно да ни малипура и не може да ни пипне по отношение на законаделство. Това е факт, но не защото ти си Председател на хартия и никога хал хабер не си имала от нормативни документи и винаги много подходящи "пиятелки" си си избирала, а защото, аз няма позволя някой да се ебава с онези дето съм приела за приятели и много добре боравя със зоконодалство и немамя и лъжа и имам документи които доказват фактическата дествителност-
Нямам нищо напротив да се изправмя рещи всеки, които твърди, че нашия клуб има нещо нередно. За всичко има документация съгласно FCI и БРФК.
Ти като Председател да не са паднала от небето и да не го знаш? И за заплождания, и за произведени кучила, и за чипиране и за всичко документацията е изрядна и подредена по развъдници.
Какво като Предеседател не ти е ясно, че в интернет простраствох се опитваш да декларираш, че си Председател на клуб, който системно нарушава правилата?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#182 Потребителят е офлайн   Ev.Mink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2011 - 10:15 PM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 21 October 2011 - 10:07 PM, написа:

Показване на мнениетоКАСТРО, в 21 October 2011 - 09:58 PM, написа:

дано се отбият, време им е!

Като не могат да се отбият, могат да ги набият. Това е в кръга на шегата.

Има изход и от тази ситуация, но трябва да сте единни (и задължително - прочистени!) и да не бъдете само "форумни революционери"!

Мда, време е да си обединявате интересите и да планирате ефективни действия :smile: Какво предлагате като първа стъпка?

#183 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:17 PM

Показване на мнениетоEv.Mink, в 21 October 2011 - 10:15 PM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 21 October 2011 - 10:07 PM, написа:

Показване на мнениетоКАСТРО, в 21 October 2011 - 09:58 PM, написа:

дано се отбият, време им е!

Като не могат да се отбият, могат да ги набият. Това е в кръга на шегата.

Има изход и от тази ситуация, но трябва да сте единни (и задължително - прочистени!) и да не бъдете само "форумни революционери"!

Мда, време е да си обединявате интересите и да планирате ефективни действия :smile: Какво предлагате като първа стъпка?

Ами има съдебни консултанти по подобни казуси.
Могат да се предприемат и действия извън контрола на групата, оглавяваща БРФК. И групата просто може да замине в небитието.

#184 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:20 PM

КОНТРОЛЕН СЪВЕТ
Чл. 9. /1/, Контролният съвет се състоя от Председател и двама
членове. Те се избират от Общото събрание за срок от 5 /пет/ години с
обикновено мнозинство при явно гласуване.
Чл. 9. /2/. Контролният съвет осъществява контрол върху финансовото
състояние на БРФК.
Чл. 9. /З/. Контролният съвет отчита своята дейност пред Общото
събрание на БРФК.

ГЛАВА Х
ГОДИШНО ПРИКЛЮЧВАНЕ
Чл.15. /1/. Ежегодно до края на месец февруари УС съставя за изтеклата
календарна година годишен счетоводен отчет и доклад за дейността и ги
представя на експерт-счетоводител.
Чл.15. /2/. В отчета за дейността се описва протичането на дейността и
състоянието на сдружението и се разяснява годишният счетоводен отчет.
Чл.15. /З/. При годишното приключване се проверява годишният
счетоводен отчет от един или няколко лицензирани експерт-счетоводители
въз основа на счетоводството и отчета за дейността. Без проверката
годишният счетоводен отчет не може да се приеме.
Чл.15. /4/. Проверката има за цел да установи дали са спазени
изискванията на Закона за счетоводството и Устава за годишното
приключване. 13
Чл.15. /5/. Експерт-счстоводителите се определят от Общото събрание.
Когато Общото събрание не е избрало експсрт-счетоводител до изтичане на
календарната година, той се назначава от УС.
Чл.15. /6/. След постъпване на доклада на екснерт-счетоводителя, УС
приема годишният счетоводен отчет, отчета за дейността и доклада на
експерт-счетоводителя и приема решение за свикване на редовно Общо
събрание.
Чл.15. /7/. Съгласно разпоредбите на 3акона за счетоводството,
сдружението ще изготвя отчетна информация при спазване на принципите за
откритост, достоверност и своевременност.

Това е по Устав, членовете на ОС да кажат дали се спазва - виждам, че тук има такива.
Ако смятате, че темата е от значение всъщност, защото стана много лична!?

#185 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:29 PM

Като за първа стъпка всички форумни революционери да посетят Божи гроб!
Всички не взели опрощение до стената и разтрел!
Иначе, предлагам нов председател с представителни функции:
Нов силен управителен съвет на БРФК ,контролиращ стриктно всички финанси.
Силно общо събрание от разумни председатели, контролиращи управителния съвет.
Прозрачни финанси - след всяка изложба на сайта на БРФК да се публикуват реалните приходи и разходи.

#186 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:30 PM

Показване на мнениетоdeneva, в 21 October 2011 - 10:20 PM, написа:

КОНТРОЛЕН СЪВЕТ
членове. Те се избират от Общото събрание за срок от 5 /пет/ години

Посъветвах ви.
Консултирайте се с адвокат. Не съм запознат със законодателството в момента, но доколкото си спомням, според съдебните закони на България, във всяка една организация избори се извършват ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след 3 години.
Казвам, не съм сигурен как е в момента, но съм сигурен, че беше така.

Затова и вече не помня колко пъти писах тук - не развявайте байряци по форумите. Това само дава шансове на отсрещната страна.
Друго е мястото и други са институциите, които могат да решат проблема.

Освен това, виждате, че голяма част от пишещите тук, колкото и да се изкарват принципни и морални, реално стоят точно от другата страна на барикадата - там където са тези, от които сега хленчите.

#187 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:34 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 21 October 2011 - 10:29 PM, написа:

Прозрачни финанси - след всяка изложба на сайта на БРФК да се публикуват реалните приходи и разходи.

Господ отвръща лице от безбожници.

Иначе, всичко останало много точно е казано.

#188 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:49 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 21 October 2011 - 08:29 PM, написа:

Да бе: Блаженни са верющите. На последното ни събрание ти и Атгоанета просто се заяждахте за да стане интересно може би, нищо конструктивно
И кой предлагаш за нов Председател?
И кой да се членовете на Новия УС?
Това не се решава във любителски форум
Защо 2/3 от недоволните не внесохте исканията си?
Защото Устава не ни дава възможност на предстоящето събрание да направим такава промяна да сменим Преедседателя, обикновенно много четеш! Ама точно сега си се разсеял
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#189 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 10:55 PM

Показване на мнениетоMavda, в 21 October 2011 - 06:20 PM, написа:

Бях чувал, че Йоркитата не са от най умните животинки, ама ...
шЪ зема да повярвам на приказката за кучето и стопанина :md_064:
П.С.
Няма ли кой да и направи една тема за подмазни душевни терзания и страсти...та да спре най после осира тая :ae_085:

Е това изказване ме уби
Хайде джафкайте се без да замесвате интелекта на кучетата
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#190 Потребителят е офлайн   maria11111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2011 - 11:06 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 21 October 2011 - 08:14 PM, написа:

Не бе лидке,напиши на колко изложби си участвала и къде,до колкото знам нито една, и колко кучета си продала. А пък за моите нетрудови доходи не се притеснявай.И ли си забравила че, и на вашата специалка съдих безплатно.Верно е,че риеш лайна и ще продължаваш само това да правиш,а ти и отива.Важното е търговийката да върви.

Нещо ти е къса паметта май? Винаги си занел моето мнение, за изложбите на Балканския полуостров и то винаги е съвпадало с твоето. Ако е наложтелно да ти дам лично отчет на теб за продажби, нямаш никакав проблем, ще ти предоставя информацията с надлежно оформените документи съгласно българското законодателство. Извинявай, че съди безплатно, но аз те питах колко ще ти струва, а ти каза, че от приятели пари не взимаш. Аз няма да се отметна от думите си, че съдиш по съвест и разбираш от породите, които съдиш за разлика от мнозина дето и не са се постарали поне клишета да заучат.
И за риенето на лайна си прав, вече съм се специализирала, страхотни производители сме ние българите, а аз преди години се чудех как може това да е професия и печеливш бизнес. Вече съм наясно.
Все пак нямаш никакав проблем ако ще се отмяташ от думите си да ти плати Клуба хонорара. Просто кажи как да бъде на куче по 2 евро или стандартната такса от 30 евро. Ние нямаме проблем, винаги влизаме в положение на "приятели", а не искаме да имаме не изяснени взаимоотношения. Щом си опрял до тези пари ние сме насреща. Получаваш ги. Нещо ако искаш и лихва отгоре ще ти платим, защото нещо не сме се изяснили и приемам, че вината е лично моя, защото аз водих разговорите с теб и държах ти да съдиш, защото си един от малцината в огромния списък на Федерацията, който по мое мнение разбира и съди по съвест. Приеми моето голямо извинявай, че съм се объркала и съм подвела Клуба по отношение на теб.

Може би за онзи клуб, дето от години си само на хартия Председател и на хартия имаме УС
Или от 1200 километра контролираш всичко да е наред, след като не го правеше докато беше тук?
Някакви претенци имаш, че си Председател на Клуб, който спазва стриктно Устава на FCi и на БРФК и имаш някакав личностен приност за това?
Някакви претенции имаш за това, че няма клуб, член на БРФК, който да има по изрядна документация и всичко да е по правилата?
Към днешна дата няма значение кой какви личностни взаимотношения в негативен аспект има към теб, ще му е много неизгодно да ни малипура и не може да ни пипне по отношение на законаделство. Това е факт, но не защото ти си Председател на хартия и никога хал хабер не си имала от нормативни документи и винаги много подходящи "пиятелки" си си избирала, а защото, аз няма позволя някой да се ебава с онези дето съм приела за приятели и много добре боравя със зоконодалство и немамя и лъжа и имам документи които доказват фактическата дествителност-
Нямам нищо напротив да се изправмя рещи всеки, които твърди, че нашия клуб има нещо нередно. За всичко има документация съгласно FCI и БРФК.
Ти като Председател да не са паднала от небето и да не го знаш? И за заплождания, и за произведени кучила, и за чипиране и за всичко документацията е изрядна и подредена по развъдници.
Какво като Предеседател не ти е ясно, че в интернет простраствох се опитваш да декларираш, че си Председател на клуб, който системно нарушава правилата?

Лидия кой ти дава право да говориш от името на клуба ни.Това че водиш документацията на клуба не значи,че можеш да говориш от името на всички членове в него. контролирай се и изказвай единствено и само лично мнение без да намесваш всичкини в дискусиите си.все още имаме ПРЕЦЕДАТЕЛ и ОРД и ако е нужно те биха са изказали по темата

#191 Потребителят е офлайн   maria11111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 21 October 2011 - 11:06 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 21 October 2011 - 08:14 PM, написа:

Лидия кой ти дава право да говориш от името на клуба ни.Това че водиш документацията на клуба не значи,че можеш да говориш от името на всички членове в него. контролирай се и изказвай единствено и само лично мнение без да намесваш всичкини в дискусиите си.все още имаме ПРЕЦЕДАТЕЛ и ОРД и ако е нужно те биха са изказали по темата

#192 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 11:43 PM

Дотук 16 544 прегледа на темата - ето това е истинската полезност на случващото се във форума.

Със сигурност не е останал човек в България, незапознат със случката. А гласността е онова от което най-много се страхува веселата компания ... иначе всичко останало върви по реда си: МЕДИИ, СЛЕДОВАТЕЛИ, СЪД И ПРОКУРАТУРА ... жалко единствено, че и тук на воля започнаха да се ширят тролове, воглаве с @лидия ... и ако не бяха свръхсетивните и коментари, нямащи нищо общо с темата, щях да заподозря Дългата Дядова Ръчичка зад всичката тази логорея ... нищо де, в крайна сметка и той има нужда от подкрепа, как си мислите, че се скатават от цялата българска кинология тези няколко милиона?

Едно нещо не разбрах: това лично мнение на списващата ли е или е отношение по темата, идващо от името на целия клуб на йоркитата. Познавам няколко човека от техния клуб и ги намирам за интелигентни и стойностни хора. Ще е много жалко, ако някой своеволно им подлива вода точно в този момент.

Всъщност какво пък, случват се и такива неща понякога! :md_064:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#193 Потребителят е офлайн   ilina888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2011 - 11:53 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 21 October 2011 - 09:43 PM, написа:

Дотук 16 544 прегледа на темата - ето това е истинската полезност на случващото се във форума.

Със сигурност не е останал човек в България, незапознат със случката. А гласността е онова от което най-много се страхува веселата компания ... иначе всичко останало върви по реда си: МЕДИИ, СЛЕДОВАТЕЛИ, СЪД И ПРОКУРАТУРА ... жалко единствено, че и тук на воля започнаха да се ширят тролове, воглаве с @лидия ... и ако не бяха свръхсетивните и коментари, нямащи нищо общо с темата, щях да заподозря Дългата Дядова Ръчичка зад всичката тази логорея ... нищо де, в крайна сметка и той има нужда от подкрепа, как си мислите, че се скатават от цялата българска кинология тези няколко милиона?

Едно нещо не разбрах: това лично мнение на списващата ли е или е отношение по темата, идващо от името на целия клуб на йоркитата. Познавам няколко човека от техния клуб и ги намирам за интелигентни и стойностни хора. Ще е много жалко, ако някой своеволно им подлива вода точно в този момент.

Всъщност какво пък, случват се и такива неща понякога! :md_064:

Определено е лично мнение
User's Signature

“The average dog is a nicer person than the average person.”
― Andy Rooney

Качена снимка
Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2011 - 06:36 PM

Лидке,много пъти съм ти казвал да не злоупотребяваш с алкохола.

И нещо ново - http://www.facebook....02498603109596/

#195 Guest_елена Рудолф_*

• Група: Гости

Публикувано: 22 October 2011 - 06:53 PM

Показване на мнениетоdeneva, в 21 October 2011 - 10:20 PM, написа:

КОНТРОЛЕН СЪВЕТ
членове. Те се избират от Общото събрание за срок от 5 /пет/ години с
обикновено мнозинство при явно гласуване.
Чл. 9. /2/. Контролният съвет осъществява контрол върху финансовото
състояние на БРФК.
Чл. 9. /З/. Контролният съвет отчита своята дейност пред Общото
събрание на БРФК.

ГЛАВА Х
ГОДИШНО ПРИКЛЮЧВАНЕ
Чл.15. /1/. Ежегодно до края на месец февруари УС съставя за изтеклата
календарна година годишен счетоводен отчет и доклад за дейността и ги
представя на експерт-счетоводител.
Чл.15. /2/. В отчета за дейността се описва протичането на дейността и
състоянието на сдружението и се разяснява годишният счетоводен отчет.
Чл.15. /З/. При годишното приключване се проверява годишният
счетоводен отчет от един или няколко лицензирани експерт-счетоводители
въз основа на счетоводството и отчета за дейността. Без проверката
годишният счетоводен отчет не може да се приеме.
Чл.15. /4/. Проверката има за цел да установи дали са спазени
изискванията на Закона за счетоводството и Устава за годишното
приключване. 13
Чл.15. /5/. Експерт-счстоводителите се определят от Общото събрание.
Когато Общото събрание не е избрало експсрт-счетоводител до изтичане на
календарната година, той се назначава от УС.
Чл.15. /6/. След постъпване на доклада на екснерт-счетоводителя, УС
приема годишният счетоводен отчет, отчета за дейността и доклада на
експерт-счетоводителя и приема решение за свикване на редовно Общо
събрание.
Чл.15. /7/. Съгласно разпоредбите на 3акона за счетоводството,
сдружението ще изготвя отчетна информация при спазване на принципите за
откритост, достоверност и своевременност.

Това е по Устав, членовете на ОС да кажат дали се спазва - виждам, че тук има такива.
Ако смятате, че темата е от значение всъщност, защото стана много лична!?

Mnogo to4no , stiga ustava da e aktualen .

КОНТРОЛЕН СЪВЕТ - lipsva , niama

ГОДИШНО ПРИКЛЮЧВАНЕ -

1.експерт-счетоводител - moje i da ima

2. Ежегодно до края на месец февруари УС съставя за изтеклата
календарна година годишен счетоводен отчет и доклад за дейността и ги представя на експерт-счетоводител.

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

Чл. 7. /З/. Управителният съвет се състои от Председател, Зам.-
Председател и петима члена или общо 7 /седем/ души

http://www.brfk.org/za-nas

Управителен съвет: Състои се от 6 / шест / членA :rc_036:

1.Камен Литов – Председател,
2.Иван Димитров – заместник председател
и членове
3.Антоан Хлебаров,
4.Георги Христозов,
5.Радослав Стойнов,
6.Стефан Попов.
7. @@@@@@@@

:tb_195:

PP - Dostata4no spam ima v temata q ima mnenia koito niamat nisto obsto s OS na BRFK .

#196 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2011 - 09:58 AM

‎"купуването и продаването на овце не е престъпление"

http://www.youtube.c...d&v=rUgoVcuGcF8

#197 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2011 - 04:32 PM

Показване на мнениетоdeneva, в 23 October 2011 - 07:58 AM, написа:

‎"купуването и продаването на овце не е престъпление"

И чакаме наведени - винаги готов!

Много овце и една свиня :)

#198 Потребителят е офлайн   min40_min4eff Икона

Публикувано: 23 October 2011 - 05:22 PM

Привет на всички !
Да се включа и аз по темата.
Много ми е приятно да видя тук хора, които като мен ги боли от безчинствата на Камен Литов и са се заели да направят нещо по въпроса. Важното е, че се опитвате да спасите родната, но вече тотално разсипана кинология и затова - големи адмирации от мен !
Познавам Литов повече от десет години. И както много други, лично съм изпитал върху гърба си неговите номера и безобразия... Даже в момента не намирам правилните думи, с които да опиша действията му (затова използвам - "номера" и "безобразия"). Имало е моменти в които не съм проумявал как е възможно да направиш неща, толкова ужасни спрямо хора, които само си обичат кучетата; как е възможно това да го прави човешко същество !
Но стига за това, още веднъж - радвам се, че има развитие по този болен въпрос и аз ще дам всичко на което съм способен, така че този път да не му се размине.

Тъй като не съм юрист или финансист и не мога компетентно да взимам отношение по изложените документи за злоупотребите на Литов, ще се опитам да помогна с каквото се сещам.

Замислих се, защо този индивид безобразничи безнаказано толкова години и защо той изобщо може и си позволява да прави всичките тези неща ? Много просто, защото се крие зад този знак - логото на FCI:

Качена снимка

Да, този знак му дава властта и правомощията да граби, краде, безчинсва и манипулира.
НО има едно голямо "НО" - този знак както дава власт, така също и изисква много от "власт имащия". FCI има строги изисквания към своите членове и само защото хората там си нямат и най-малка представа, какво се случва у нас - Камен продължава да си вее байрака !
Трябва внимателно да се прочетат правилниците на FCI и ще видите, че по много точки Литов ще бъде изхвърлен директно "от горе". Само трябва FCI да бъдат уведомени за действията му - заедно с приложени и преведени в лицензирани агенции всички, абсолютно всички уличаващи го документи.

Eдно от многото изисквания на FCI ще спомена в момента.
Камен е президент на БРФК - лицето на българската кинология пред света, но той е и FCI съдия.
Ето какво се казва за съдиите в правилниците на FCI:

FCI REGULATION FOR SHOW JUDGES
11 BEHAVIOUR

1) General
Every show judge of any FCI member ogranization accomplishes an important duty in the international dog society.
His behaviour should therefore be reliable and beyond reproach whether officiating or in his private life.

Което в превод значи:

Всеки киноложки съдия, от която и да е страна членка на FCI, изпълнява важна роля в международнота киноложка общност.
Следователно, неговото поведение трябва да бъде надеждно и безупречно, независимо дали това касае официалния или личния му живот.

Ето го и линка към FCI:
http://www.fci.be/ci...11-annex-en.pdf

Предвидените наказания в случая са доста атрактивни.

Както сами виждате, Камен Литов с всичките си извършени измами, безчинсва, манипулации и непристойно поведение не може да бъде съдия към FCI, камо ли президент на федерацията към FCI !!!

Само трябва Вие, които имате документи срещу него - да ги преведете и изпратите в FCI.
Преводите да са от лицензирани агенции. Желателно е да се пратят както по е-майл, така и с нормална поща.

В FCI работят почтени хора, които ще бъдат потресени и ще видите каква ще е реакцията им.
Те ще са меко казано възмутени какъв човек използва и се крие зад логото на FCI. Как безобразията му опетняват името на FCI и са в пълен разрез с всички идеали, правилници и разпоредби на FCI.

Също така, подчертайте дебело, че Камен е превърнал БРФК в машина за пари и частни облаги, а това е в АБСОЛЮТНO НЕДОПУСТИМО, според изискванията на FCI.
И това само защото използва ТЯХНОТО ЛОГО !

STATUTES OF THE FCI
Article 7
a) The FCI accepts only one national canine organization per country. It must be non-profit making and represents all the breeds recognized by the FCI.

Линк: http://www.fci.be/up...9-annex1-en.pdf

Ето мейлите на всички в FCI, които трябва да получат писмата:

declercq.y@fci.be
devaux.m@fci.be
soravia.g@fci.be
grulois.mf@fci.be
gomree.c@fci.be
vinci.r@fci.be
marketing@fci.be
grimmelprez.m@fci.be
champion@fci.be
show@fci.be
segers.s@fci.be
cacib@fci.be
how@wxs.nl

Но не пращайте всичко в едно писмо. За всеки отделен случай - отделно писмо и отделен мейл.
На всички - за всичко по отделно.
Защото никой не чете нещо по-дълго от 15-20 реда, максимум една страница !

Изобщо не трябва да се пренебрегва и общественото международно мнение.
Това са мейлите на всички федерации, членки на FCI:

office@oekv.at
info@bcu-upo.org
hks@hks.hr
cy.kennel.club@cytanet.com.cy
cmku@cmku.cz
post@dansk-kennel-klub.dk
ekl@kennelliit.ee
sampo.miettinen@kennelliitto.fi
contact@scc.asso.fr
info@vdh.de
meoe@t-online.hu
hrfi@hrfi.is
ikenclub@indigo.ie
ikc@bezeqint.net
info@enci.it
lkf@apollo.lv
lkd@centras.lt
uchl@internet.lu
info@maltakennelclub.org
monacokennelclub@yahoo.fr
sccmarocaine@menara.ma
info@raadvanbeheer.nl
info@nkk.no
zg@zkwp.pl
info@cpc.pt
office@ach.ro
translator@rkf.org.ru
translator2@rkf.org.ru
ksrs@yubc.net
skj@skj.sk
kinoloska.zveza-slo@siol.net
administracion@rsce.es
office@skk.se
skg@skg.ch
info@uku.com.ua
info@gkc.gi
fcg-dog@caucasus.net
info@uck-kz.org
karmkd@gmail.com
info@fci.md
kinoloskisavezcg@t-com.me
info@kennelclubsanmarino.com
kfu.uz@bk.ru
info@kinolog.az
office@kinolog.az
uckr@bk.ru
info@kif.org.tr
office@kif.org.tr
info@fca.org.ar
cbkc@uninet.com.br
kennelclubchile@gmail.com
canino@elsitio.net.co
canofila@ice.co.cr
info@costarica-acc.com
mcalvo@enet.cu
info@aercan.com
acansal@hotmail.com
acangua@intelnet.net.gt
canofilahonduras@hotmail.com
fcm@fcm.org.mx
clubcanino@cwpanama.net
paraguaykennelclub@gmail.com
info@kcp.com.pe
rafael@imagenoptima.org
odysseysknls@hotmail.com
kcu@adinet.com.uy
fedcanv@cantv.net
info@fcv.org.ve
secretariakcb@gmail.com
asocanic.acan@hotmail.com
carlene@kusa.co.za
info@hkkennelclub.com.hk
perkinpusat@gmail.com
jkc@proof.ocn.ne.jp
info@pcci.org.ph
kkfinfo@hotmail.com
admin@skc.org.sg
kccorgtw@ms35.hinet.net
info@kcthailand.org
kennelclub.bahrain@gmail.com
crystal2110@163.com
admin@mka.org.my
kcp@kcp.com.pk
ihsl@eureka.lk
dog.vka@gmail.com
administrator@ankc.org.au
secretary@nzkc.org.nz
information@ckc.ca
info@akc.org

Трябва да се изпрати абсолютно всичко на всяка една федерация, за да разбере светът какво се случва при нас и как краде и богатее тяхният "колега", използвайки и криейки се зад логото на FCI.

Натискът на общественото мнение върху FCI за вземане на адекватни мерки, може да се окаже много решаващ !!!

Помолете както FCI, така и всяка федерация за помощ и съдействие, за да има в БГ отново кинология. Колкото повече писма получат, от колкото повече хора, толкова по-добре.

Мейлите по-горе са само краткия списък.
Съвсем скоро ще дам и мейлите на всички членове на УС на всички федерации, членки на FCI, както и на всичките комисии към тях ( по етика, по спорт, съдийска и т.н.), а също така и мейлите на клубовете по порода към всички федерации.
Това е най-малкото, което мога да направя за моят голям "приятел" Каменчо. :db_046:
Искам накрая да ви кажа, че не трябва да си мислите, че извън БГ хората знаят какво става тук. Напротив, даже в нашите съседни държави (където хората са със сходно на нас мислене и манталитет) недоумяват и не могат да повярват, че тук се вършат подобни нагли безчинства. Камо ли хората от "цивилизования" свят да предполагат...

Затова нека заедно направим "КАМБАТА" най-популярната личност в FCI !

P.S.Аз лично ще изпратя на всички всичко, което виждам пуснато тук и във фейсбук ( но за съжаление нямам копия на оригиналите документи ).

P.S.2 Сетих се една стара поговорка по повод отново отложеното за Коледа общо събрание:
"ЗА ВСЯКО ПРАСЕ ИДВА КОЛЕДА"
User's Signature

Лошият човек е като въглена – ако не те опари, ще те очерни.
Анахарсис

#199 Потребителят е офлайн   Versingetorix Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 25 October 2011 - 12:52 AM

Показване на мнениетоmikivt, в 20 October 2011 - 08:25 PM, написа:

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 07:23 PM, написа:

[Просто всички сте изключително жалки да се правите на "ощипани девици", а всъщност нито един от врякащите не е безгрешен и е правил измами.
Крадеца вика дръжте крадеца.
Отвъртително лицимерни сте всички дето уж сте надигнали глас в защита на кинологията.

Прогресът не се интересува от мотиви.
След като,очевидно,бентът се е отпушил,ти защо заставаш на пътя на водата?

Четох,четох и не издържах. Кой бент бе приятел? Тези дето пишат ли са водата?
Аз не членувам никъде и не ме е грижа за ничие покровителство но това ,което е написано и на което си отговорил е голата истина.
Оправдания има всеки защо е мълчал. Един се нуждаел от ментор,друг давал за конологията (не за рушвет) представи си. Трети имал общи интереси.Четвърти не знаел за какво иде реч.Абе вие на луди или на глупави правите хората?
Истината е ,че 99% от ,,кинолозите,, ни гледат килипира.Шефовете на клубове искат да си останат такива а членовете тайничко се надяват кучетата им да печелят награди та да се продават малките. Това трябва да е ХОБИ а не е и затова е този порочен кръг.
Обвиняват се по форумите ,,Големите,, Ами ако те са минавали нивата напреко толкоз години, вий де бяхте?
Или щом свърши килипира почваме да плюем?
Не Камен,не Стамен, не Пламен а Христос да сложите на кормилото за 2 години и него ще омаскарим.
Ние цар си докарахме да ни ,,оправя,, чак от Мадрид ,че тука нашенци ли няма да ни оправят.
Ама хубаво като сме оправени що плачем и търсим виновен а не погледнем в себе си ?
Дог и той го е писал - ХОРАТА ХОРАТА са виновни не дедо ви и баба ви. Всеки народ заслужава съдбата си. Докато всеки е готов да даде под масата за да е рахатлия така ще е.И последно да питам .Никакви алтернативи на това пусто,,статукво,, не видях. Или важно е ,,ВОДАТА,, да се отприщи. Ама след водата остава само кал.
С уважение Версингеторикс.
User's Signature

Every man dies,not every man really lives

#200 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 10:18 AM

Показване на мнениетоVersingetorix, в 25 October 2011 - 12:52 AM, написа:

Показване на мнениетоmikivt, в 20 October 2011 - 08:25 PM, написа:

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 07:23 PM, написа:

[Просто всички сте изключително жалки да се правите на "ощипани девици", а всъщност нито един от врякащите не е безгрешен и е правил измами.
Крадеца вика дръжте крадеца.
Отвъртително лицимерни сте всички дето уж сте надигнали глас в защита на кинологията.

Прогресът не се интересува от мотиви.
След като,очевидно,бентът се е отпушил,ти защо заставаш на пътя на водата?

Четох,четох и не издържах. Кой бент бе приятел? Тези дето пишат ли са водата?
Аз не членувам никъде и не ме е грижа за ничие покровителство но това ,което е написано и на което си отговорил е голата истина.
Оправдания има всеки защо е мълчал. Един се нуждаел от ментор,друг давал за конологията (не за рушвет) представи си. Трети имал общи интереси.Четвърти не знаел за какво иде реч.Абе вие на луди или на глупави правите хората?
Истината е ,че 99% от ,,кинолозите,, ни гледат килипира.Шефовете на клубове искат да си останат такива а членовете тайничко се надяват кучетата им да печелят награди та да се продават малките. Това трябва да е ХОБИ а не е и затова е този порочен кръг.
Обвиняват се по форумите ,,Големите,, Ами ако те са минавали нивата напреко толкоз години, вий де бяхте?
Или щом свърши килипира почваме да плюем?
Не Камен,не Стамен, не Пламен а Христос да сложите на кормилото за 2 години и него ще омаскарим.
Ние цар си докарахме да ни ,,оправя,, чак от Мадрид ,че тука нашенци ли няма да ни оправят.
Ама хубаво като сме оправени що плачем и търсим виновен а не погледнем в себе си ?
Дог и той го е писал - ХОРАТА ХОРАТА са виновни не дедо ви и баба ви. Всеки народ заслужава съдбата си. Докато всеки е готов да даде под масата за да е рахатлия така ще е.И последно да питам .Никакви алтернативи на това пусто,,статукво,, не видях. Или важно е ,,ВОДАТА,, да се отприщи. Ама след водата остава само кал.
С уважение Версингеторикс.

Поздрави за коментара!
Долу горе и аз това се напъвам да обясня.
Синтезирано с едно изречение: "Нов бардак със стари к...и не се прави".

Обичам в такива случаи да цитирам историята с Моисей, когато извеждал еврейския народ от Египет, за да ги заведе в "обетованата земя" (сегашните им земи).
Учените са установили, че Изход'ът e можел да бъде осъществен за две седмици. Моисей обаче скитал с народа из пустинята цели 40 години с една единствена цел - да измрат всички стари и в новите земи да влязат нови хора, неопетнени и необременени от старото. Дори и той самия не влязъл в Новата земя. Господ прибрал и него при себе си.

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни