Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#201 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2011 - 10:45 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 25 October 2011 - 10:18 AM, написа:

Обичам в такива случаи да цитирам историята с Моисей, когато извеждал еврейския народ от Египет, за да ги заведе в "обетованата земя" (сегашните им земи).
Учените са установили, че Изход'ът e можел да бъде осъществен за две седмици. Моисей обаче скитал с народа из пустинята цели 40 години с една единствена цел - да измрат всички стари и в новите земи да влязат нови хора, неопетнени и необременени от старото. Дори и той самия не влязъл в Новата земя. Господ прибрал и него при себе си.

Баси наглостта ..."Обичам в такива случаи да цитирам историята"
Странно как някои хора помнят цялата световна история, но не помнят своята собствена.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

"За да си добър член на стадото, трябва преди всичко да си овца."

#202 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 11:04 AM

Показване на мнениетоMavda, в 25 October 2011 - 10:45 AM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 25 October 2011 - 10:18 AM, написа:

Обичам в такива случаи да цитирам историята с Моисей, когато извеждал еврейския народ от Египет, за да ги заведе в "обетованата земя" (сегашните им земи).
Учените са установили, че Изход'ът e можел да бъде осъществен за две седмици. Моисей обаче скитал с народа из пустинята цели 40 години с една единствена цел - да измрат всички стари и в новите земи да влязат нови хора, неопетнени и необременени от старото. Дори и той самия не влязъл в Новата земя. Господ прибрал и него при себе си.

Баси наглостта ..."Обичам в такива случаи да цитирам историята"
Странно как някои хора помнят цялата световна история, но не помнят своята собствена.

Mavda, аз моята история си я зная най-добре.
Цял свят разбра каква е историята на горната и подобни на нея писаници, само тези, които не искат да разберат, продължават да развяват лайняни байраци.
Дори и тези, които скалъпиха "моите признания" признаха деянията си, само клакьорите и интригантите изпадат в оргазъм да ги равзяват.

И без "баси", защото ако си много мераклия (мераклийка), мога да ти предоставя тази възможност да опиташ.

#203 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 11:10 AM

Атанасов, Атанасов :dh_188:
Дори и медицината е безсилна ...понякога :db_046:
А за амнезията СПОКО...от възрастта ще да е :md_064:
А и не си единствения който не помни...ако това ще те успокои :dh_188:
:flagbg:
User's Signature

#204 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 12:33 PM

Показване на мнениетоVersingetorix, в 24 October 2011 - 11:52 PM, написа:

Показване на мнениетоmikivt, в 20 October 2011 - 08:25 PM, написа:

Показване на мнениетоlidiya, в 20 October 2011 - 07:23 PM, написа:

[Просто всички сте изключително жалки да се правите на "ощипани девици", а всъщност нито един от врякащите не е безгрешен и е правил измами.
Крадеца вика дръжте крадеца.
Отвъртително лицимерни сте всички дето уж сте надигнали глас в защита на кинологията.

Прогресът не се интересува от мотиви.
След като,очевидно,бентът се е отпушил,ти защо заставаш на пътя на водата?

Четох,четох и не издържах. Кой бент бе приятел? Тези дето пишат ли са водата?
Аз не членувам никъде и не ме е грижа за ничие покровителство но това ,което е написано и на което си отговорил е голата истина.
Оправдания има всеки защо е мълчал. Един се нуждаел от ментор,друг давал за конологията (не за рушвет) представи си. Трети имал общи интереси.Четвърти не знаел за какво иде реч.Абе вие на луди или на глупави правите хората?
Истината е ,че 99% от ,,кинолозите,, ни гледат килипира.Шефовете на клубове искат да си останат такива а членовете тайничко се надяват кучетата им да печелят награди та да се продават малките. Това трябва да е ХОБИ а не е и затова е този порочен кръг.
Обвиняват се по форумите ,,Големите,, Ами ако те са минавали нивата напреко толкоз години, вий де бяхте?
Или щом свърши килипира почваме да плюем?
Не Камен,не Стамен, не Пламен а Христос да сложите на кормилото за 2 години и него ще омаскарим.
Ние цар си докарахме да ни ,,оправя,, чак от Мадрид ,че тука нашенци ли няма да ни оправят.
Ама хубаво като сме оправени що плачем и търсим виновен а не погледнем в себе си ?
Дог и той го е писал - ХОРАТА ХОРАТА са виновни не дедо ви и баба ви. Всеки народ заслужава съдбата си. Докато всеки е готов да даде под масата за да е рахатлия така ще е.И последно да питам .Никакви алтернативи на това пусто,,статукво,, не видях. Или важно е ,,ВОДАТА,, да се отприщи. Ама след водата остава само кал.
С уважение Версингеторикс.

:xb_035: :ns22: :ba_025: Versingetorix, само че "ВОДАТА" не е чиста, а примесена с лайна,кал и помия. Това е "ВОДА" от отходен канал и видите ли, точно тя щяла да изчисти всичко по пътя си и ще остави "чиста" пътека, по която да вървим.
След тази "ВОДА" ще остане не само кал, но и доста фекалии.

kangal_bg написа:

лайняни байраци...само клакьорите и интригантите изпадат в оргазъм да ги развяват.

:ba_025:
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#205 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 12:43 PM

Ами да, но тоя дето развява лайняния байрак, като и той се пъне да се докопа до баницата на ОНОК. И макар, че се олайняви да лиже задник, сега борец за правда се пише.

Както и да е - темата е за проблемите в БРФК, а боклуци винаги ще има дето комплексите не им позволяват да надскочат собствената си низост.

#206 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 01:57 PM

Темата става изключително интересна не само като съдържание, а и като показателност за това кой и как си позволява да ни съветва.
За г-на Атанасов коментарът е излишен. Сложен медицински случай добре познат на аудиторията. Но това което мен лично в случая ме касае е:

Прикачена снимка
справка:
http://forum.dog.bg/...post__p__988386

Защо г-н Атанасов е изписал -"Камен Литов" с голяма буква, а собственото си "аз" с малка, и какво отношение има тази показтелна подробност към ерархичната подредба между двамата господа.

Относно някои други коментари и техният анализ също не бих искал да се задълбочавам. Иска ми се обаче да поясня, че е нелепо хора с уж достатъчен жизнен опит, които не са успели да подредят собственият си живот - семейство, бизнес, обществено положение и т.н. да съветват други хора как да решат проблеми натрупани с години.
Опитвате се да давате акъл...ДОБРЕ!

А защо мълчахте и продължавате да мълчите по казуса със "специализираните" изложби на БОГОК и Камен Литов?
Прочели сте със сигурност многократният отказ на германците БОГОК да си провеждат мероприятията като специализирани:
/годината е 2009/
Прикачена снимка

източник:
http://forum.bsv.bg/....php?f=19&t=290
първоизточник:
http://forum.bsv.bg/viewforum.php?f=19
-------

Сега нека се прехвърлим в настоящето.
Ще ми се да коментирате това:
/Годината е 2011-официалният сайт на БОГОК/

Прикачена снимка

Желателно е внимателно и докрай да прочетете и продължението:

http://forum.dog.bg/...a%d0%be-%d0%be/

НО!!!
ВИЕ МЪЛЧАХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА МЪЛЧИТЕ...ЗАЩО?
Тук /в тази тема/ плюете, поучавате, двуличничите, но за "БОГОК-специалките" и за безобразията на Литов никой от вас думичка не каза, нито пък попита:
-Абе, аджаба Камене, ЗАЩО ЛЪЖЕШ, защо раздаваш"V", "VA" без да имаш право на това, ЗАЩО провеждаш специализирани изложби без да имаш право на това.....ЗАЩО? Какъв е истинския стаут на тези мероприятия? Каква тежест имат тези титли и пред кого?...И ЗАЩО ПРИБИРАШ ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НА "СПЕЦИАЛКА" ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ Е, И НЯМА КАК ДА Е СПЕЦИАЛКА?!!!!!
ИЗМАМА ли е това, или ДА?
Защото ти - Камене си приел, че всичко ти е позволено? Защото си приел, че БРФК и БОГОК са ти бащиния, така както жена ти е приела, че всичките автомобили пред кучкарникът ти/кучкарникът на БОГОК :md_064:/ са нейни (справка видеото на "Неудобните)...ЗАЩО?

http://forum.bsv.bg/...?p=16648#p16648

НО вие г-да критикари и умодавци - "кангал-бегета" и още двама-трима мотивирани разводнители на темата мълчахте, и продължавате да мълчите.
ЗАЩО?
---------
П.С.
ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ ДРЪЗНАЛИ ДА СЕ ОПЪЛЧАТ СРЕЩУ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА, СРЕЩУ НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО НА КАМЕН ЛИТОВ И КОМПАНИЯ.
Евалла!

Евгени Петков
vonmilenium
Хасково
User's Signature

#207 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 02:32 PM

Показване на мнениетоMavda, в 25 October 2011 - 01:57 PM, написа:

Темата става изключително интересна не само като съдържание, а и като показателност за това кой и как си позволява да ни съветва.
За г-на Атанасов коментарът е излишен. Сложен медицински случай добре познат на аудиторията. Но това което мен лично в случая ме касае е:

Прикачен файл 012.jpg
справка:
http://forum.dog.bg/...post__p__988386

Защо г-н Атанасов е написал -"Камен Литов" с голяма буква, а собственото си "аз" с малка, и какво отношение има тази показтелна подробност към ерархичната подредба между двамата господа.

Да ти кажа ли защо, макар че го знаеш много добре.
Защото написаното е от един боклук като тебе с допълнението, че след като достатъчно много те обяздва, накрая те пусна по надолнището. И ти това не можеш да преглътнеш, но не ти а за сефте да се подлагаш, така че ще ти мине. Само дето няма да ти се отвори парашута да станеш президент на ОНОК.

А колкото до семействата и бизнеса.
Мисли за себе си, а не за мене. Съпругата ми не ме е оставяла и са радвам на повече от 30 години щастлив брак.
Работата ми върви добре, без да се е налагало да искам или да пробутвам някому бакшиши.

Не се слагай между тези, които съветвам.
Теб мога само да те презирам. По-големи чувства и внимание не ти се полагат.

#208 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 02:41 PM

Атанасов....медицината напредна значително през последните години.
Стискам ти палци....дано ти помогне/най после/ да оздравееш.
...и спри да разпространяваш невярна информация, или си смени източника :ae_085:
Мнооого си в грешка, ама мноооого :re_037:
---
И за да си полезен с нещо дай коментар по повдигнатите в предният ми пост въпроси касаещи "специалките" на БОГОК и Камен Литов.
http://forum.dog.bg/...post__p__988436
Ще ми е интересно :md_064:
...а и не само на мен, предполагам :ae_085:
User's Signature

#209 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 02:50 PM

Проблема е в системата, според мен целта е да се промени системата - заяждания на лична основа, застъпници и противници винаги ще има. Системата трябва да бъде променена по начин по който да работи за Българската Кинология не за отделни личности и да се отнеме възможността за злоупотреби!

Иначе хората в Кинологията то е ясно кой - какъв е...........................

Не е виновен този който яде баницата ...........................още много поговорки има!

#210 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 02:57 PM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 25 October 2011 - 02:50 PM, написа:

Проблема е в системата......

Кастро, ясно е че проблема е в системата.
Но нека не забравяме, че Атанасов е съучредител на тази система.
Учудваща за мен е наглостта му сега, след години да ни съветва
как да избършем това което той и приятелят му са изсрали и омазали.
И все пак смятам отново да приканя господина като един от главните герои в тази лайняна история да ми отговори на зададените по-горе въпроси.
Още повече, че ТЕ /въпросите ми/ :
http://forum.dog.bg/...post__p__988436
....имат пряко отношение към темата - БРФК - КАМЕН ЛИТОВ - БОГОК....ИЗМАМИ!!!!:

А ако от толкова спам някой е забравил каква беше ТЯ/темата/...ето:

http://forum.dog.bg/...post__p__987347
User's Signature

#211 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 06:08 PM

Похвално е, че се намери някой да ни осветли относно това кой е тайнственият <кангал-бг - Н.Атанасов> ... забавно е как довчерашния лизач на Дедовото медено дупе сега се покайва, че заедно срали и лъгали и към днешна дата от позицията си на вече чисто нова фурнаджийска лопата намира сили и наглост да говори за това как със стари ку@ви нов бардак не се прави ... драйфа ми се от такава мерзост Атанасов алиас "Умния"

Както и да е, нека всички здравомислещи хора се обединят около това в българската кинология да има ред и прозрачност. Който може нека помага, който иска да пречи ( новонасроченото ОС е около Коледа) да ходи да протегне ръчичка за подаръче, може пък и да го огрее ...

Нещо странно ми направи впечатление: защо за адрес на седалището на БРФК е посочена ул. Витоша, където е седалището на БЛРС, а не ул. Българска морава, където уж би трябвало да е по новата регистрация на федерацията? Някой има ли идея за какво иде реч?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#212 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 08:20 PM

Ужасно се разми темата, обаче трябва да се покаже на аудиторията кое е лицето Николай Атанасов, за да може да продължи дискусията по темата, а не около личността му. Хубаво беше изчезнал поне от този форум, ма от коя дупка изпълзя... :dh_188:
http://forum.bsv.bg/...e741&view=print Тук са основните документи. Все пак, нека се знае, че човека очевидно има многоличностно разстройство, за това говори и историята му във форума- получен бан, заради регистрирани 20тина ника, водещи диалози помежду си. :ab_041: Чудя се не трябва ли това да е достатъчна причина за бан вовеки на персоната му, че гледам по всички теми изказва компетентно нАучно мнение...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#213 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 10:04 PM

Показване на мнениетоshadow, в 25 October 2011 - 08:20 PM, написа:

Ужасно се разми темата, обаче трябва да се покаже на аудиторията кое е лицето Николай Атанасов, за да може да продължи дискусията по темата, а не около личността му. Хубаво беше изчезнал поне от този форум, ма от коя дупка изпълзя... :dh_188:
http://forum.bsv.bg/...e741&view=print Тук са основните документи. Все пак, нека се знае, че човека очевидно има многоличностно разстройство, за това говори и историята му във форума- получен бан, заради регистрирани 20тина ника, водещи диалози помежду си. :ab_041: Чудя се не трябва ли това да е достатъчна причина за бан вовеки на персоната му, че гледам по всички теми изказва компетентно нАучно мнение...

На калпав ... вълната му пречи.

На вас проблема не ви е кучкарлъка. На вас проблема ви е злобата за мястото ми в кинологията.

Един мъдър човек е казал: "И да ме мразите и да ме обичате е еднаква чест за мене. В единия случай ме носите в сърцето си, в другия в главите си."

Силата ви е в анонимността, като приказката за петела и двете кучета.

Вървели едно голямо и едно малко куче. Минали покрай един стобор, на който бил кацнал един петел. Петела, като видял голямото куче започнал да крещи по него обидни думи. Малкото кученце, уплашено едва промълвило на голямото: "Леле-е-е, тоя петел много смел".

Погледнало го голямото куче и казало: "Грешиш, петела е страхливец. Смело е мястото, на което е застанал."

#214 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2011 - 06:55 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 25 October 2011 - 10:04 PM, написа:

На вас проблема не ви е кучкарлъка. На вас проблема ви е злобата за мястото ми в кинологията.
... Погледнало го голямото куче и казало: "Грешиш, петела е страхливец. Смело е мястото, на което е застанал."

Добре! А сега изчезвай оттук, смелчага! :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#215 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2011 - 08:35 AM

"Нещо странно ми направи впечатление: защо за адрес на седалището на БРФК е посочена ул. Витоша, където е седалището на БЛРС, а не ул. Българска морава, където уж би трябвало да е по новата регистрация на федерацията? Някой има ли идея за какво иде реч?"

Иде реч за това, на кого всъщност са дадени правата от FCI - на БЛРС или на БРФК :re_037:

#216 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2011 - 08:54 AM

Показване на мнениетоdeneva, в 26 October 2011 - 08:35 AM, написа:

"Нещо странно ми направи впечатление: защо за адрес на седалището на БРФК е посочена ул. Витоша, където е седалището на БЛРС, а не ул. Българска морава, където уж би трябвало да е по новата регистрация на федерацията? Някой има ли идея за какво иде реч?"

Иде реч за това, на кого всъщност са дадени правата от FCI - на БЛРС или на БРФК :re_037:

Ами пишете и разисквате, а до момента никой не се е обърнал към МФК.
Преди години, още преди Камен да оглави БРФК, когато получавах писма от МФК, винаги са ме насочвали към адреса на БЛРС на бул. Витоша.

#217 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 October 2011 - 09:06 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 21 October 2011 - 09:43 PM, написа:

Дотук 16 544 прегледа на темата - ето това е истинската полезност на случващото се във форума.

Със сигурност не е останал човек в България, незапознат със случката............................

Хах представяш ли си да се намешат и господарите, някой май ще грабне скункса :rc_036:

P.S. Ебаси колко свинщина има в тая федерация :zz_020:
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#218 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2011 - 12:00 PM

Показване на мнениетоdeneva, в 26 October 2011 - 08:35 AM, написа:

Прикачени файлове

User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#219 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2011 - 12:55 PM

Добре де, кое последно е вярно?

Възможно ли е да заблуждаваме и FCI по темата и ако да, с каква цел в крайна сметка? Изобщо някой виждал ли е оргиналното и последно валидно съдебно решение на родната ни федерация?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#220 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2011 - 01:30 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 26 October 2011 - 10:55 AM, написа:

Добре де, кое последно е вярно?

Възможно ли е да заблуждаваме и FCI по темата и ако да, с каква цел в крайна сметка? Изобщо някой виждал ли е оргиналното и последно валидно съдебно решение на родната ни федерация?

Простете за невежеството, кой - кого ще надарява с тези договори?

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни