Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#481 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2011 - 10:14 AM

Щом никой нищо не знае, как ли са се провели задължителните Учредителни Събрания на новите клубове :zz_218:

#482 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 10:16 AM

Показване на мнениетоdog.bg, в 15 December 2011 - 09:20 AM, написа:

Показване на мнениетоdeneva, в 15 December 2011 - 06:32 AM, написа:

Еееее! dog.bg, ама ти не разбрали за "северната коледна промоция", финансирана директно от Лапландия!?
Мисля, да направя един домешен кекс за чая на 22.12 Качена снимка

Хората са обидени, че това се прави зад гърба им, още по обидно е, че се прави от техни "колеги", все едно че не се познаваме, все едно че те не са бъдещите членове на този клуб, все едно че тях и техните кучета ... ги няма !

Казах им, че няма шанс и че всички е решено предварително. Казах им да не идват, че няма смисъл, че рискуват след това да ги изгонят само заради това, че не са съгласни друг да определя какво, как и къде, без дори и да ги попита. Казаха, че въпреки всичко - ще дойдат ! Качена снимка

Хубаво е освен всичко друго да предупредиш всички тези хора, че несреща си няма да имат страна с позиция. Насреща си ще имат стена от жлъч и хамство. Насреща си ще имат една нагло ухилена под мустак физиономия, която ще се поклаща заканително и толкоз. Нито ще бъдат чути, нито нито видяни."Я елате пиленца при дедко" - това ще е основният рефрен и толкоз. На входа на събранието ще има гавази, а някакъв адвокат в ролята си на новоизлюпил се нормотворец и правораздавател в българската кинология ще се опитва да менторства и да "раздава" права и задължения на самото ОС. Ако го оставите да го прави, естествено...

Всичко това е вече отдавна гледан филм. По този начин без всякаква процедура бе изритан като неудобен един стойностен член на УС, какъвто е г-н Христо Тотев - човек, осмелил се да потърси сметка на целия УС за вършените безобразия, така беша "замразена" и дейността на редовният член на БРФК - НГРетривър клуб - не ни допуснаха до ОС, за да приемат "добрия" клуб БГРК, с послушни момченца и момиченца, така на принципа на заплахата със "СПИРАНЕ ПРАВАТА НА КЛУБА" в НКРотвайлер отдавна се слуша дедковата дума при избор на председател или при други по-сериозни промени, касаещи по принцип единствено клуба ни ... мога още дълго да разказвам за дерибействата и безчинствата на тази нехаеща за кинологията шайка, но ще си спестя думите за когато и където трябва.

Всичко, случващо се тук в този форум има една единствена цел: да пробуди страхливите и заспали мозъци на една огромна маса хора, които довчера се правеха , че случващото се наоколо не ги касае, забравяйки, че като пламне плевнята на съседа, огънят скоро ще дойде и при тях самите ... никого не обвинявам и на никого не се сърдя, защото изпитвам истинско удовлетворение и радост от това да видя пробудена цялата тази "безразлична" маса "изложители и спонсори" на дедко ... кой по-малко, кой повече - няма лесно начало.

АДМИРАЦИИ за всички, които ни повярваха, че не ни интересуват ни дедкоото столче, ни касичката със заграбените от нас грошове. Сега го чакат харчове и то немалки, нека проявим разбиране и бъдем благородни...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#483 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 15 December 2011 - 10:33 AM

Показване на мнениетоdeneva, в 15 December 2011 - 10:14 AM, написа:

Щом никой нищо не знае, как ли са се провели задължителните Учредителни Събрания на новите клубове Качена снимка

Не знаем. Нито кой влиза в този клуб, нито кой е орд, нито какъв правилник има, нито с кои хора е учреден ...

Факт - почти всички развъдници за самоед не знаеха нищо, една жена с кучета се разплака, а аз стисках зъби, защото на въпроса и - Защо, защо е всичко това, как може да не ни попитат въобще, все едно че ни няма ... нямаше как да и отговоря. Много болка има, защото това са наши колеги, които дори и не са счели за нужно да ни кажат, въпреки че всички заедно членуваме в киноложки клуб.

Зад гърба ни е всичко това.

Какво ще правим - ще решат хората с самоед.

Но обидата и болката е повсеместна - от отношението, от предателството, от пренебрежението, от липсата на уважение, от липсата на добронамереност.

Този наложен насила клуб, какъвто и да е, няма да може да обедини хората с породата.
А това не е добре за нас и нашите кучета.

Хубавото е, че това ни обедини нас, хората с породата, това е най важното.

Хубавото е, че хората се пробуждат и не искат друг да определя кой какво.

Това не е малко, никак не е малко.

И дори само това, че хората надигат глава, не мълчат, интересуват се, имат позиция - това е много и е надежда в тъмните времена.

Надежда за българската кинология.

#484 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 10:40 AM

Показване на мнениетоdeneva, в 15 December 2011 - 10:14 AM, написа:

Щом никой нищо не знае, как ли са се провели задължителните Учредителни Събрания на новите клубове :zz_218:

Ми как...много лесно, как! С верните и правилни хора, г-жа Чаворска (като бъдещ председател на верен клуб на КОЙ-ОТ-КОЙ-ПО-ТОП нюф), г-жа Давидовска (и тя така), Хлебаров, Шанков, Христозов, брадатият послушко от Плевен - Краси, наскоро изгоненият и отскоро навъртащият се около лешта Самурай-бродник, лицето Пламен Митрев (довчера активен деятел на ръководен пост в алтернативната на БРФК федерация), цункодупът Адриян Минчев председател на клуба за Белгийски овчарки, заклел се във вечна вярност и гласуване по съвест на своя ОРД - г-на Литов ... все верни другари, изпълняващи всякакви поръчки ... да не забравяме, че вече си имаме и юридически съветник на повикване (съпругът на госпожата с ПО-и-НАЙ-нюфове) и заплата от заграбените от нас пари...от иначе празните каси на БРФК... каква забава, другари!

:flagbg:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#485 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 11:26 AM

Орлине, ти вчера леко ме обвини, че думите ми идват "прекалено късно"! Аз пък отговорих, че ако не се беше намесил онзи субект - Калоян Радомиров, още щях да си мълча! Сега дали става ясно защо, или да го кажа в прав текст - ЗАЩОТО ПРЕЗ ТЕЗИ ВЕЧЕ 6-7 ГОДИНИ, СЪМ РАЗБРАЛА, ЧЕ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! Извинете ме за тона, ама е така!
Айде, на мен ми е лесно - нямам развъдник, "бъдещи творчески планове", съдийски права, нямам и никакви амбиции...ама хора като теб, работили по 20 год. на кого да се оплачат?!
Ей го и сега - как се създава клуб - ми по телефона се създава!!! Или на маса!
Преди няколко години пак имаше идеи да се сваля Камен, ама не чистосърдечно както сега (надявам се!!!), ами, за да му се седне на местенцето! Тогава ме уговаряха и молиха мен, разни "приятели", аз да основа клуб "Френски булдог" - АЗ...с едно единствено, неродословно френчи!!!! Нали, таковата - не е важно кой е, важното е глас на ОС да има!!!
За какво да говорим сега?! Съжалявам, че хората със самоеди страдат, но не се учудвам въобще!
Аз и вчера ви го казах и ще го кажа пак - не е виновна Атноанета, Лидия и другите клонинги - виновен е Камен Литов!
С неговата тактика - разделяй и владей! С неговия нюх към корумпирани душички!
С неговото отношение към кучетата, като към стока и средство! Ако той беше по-почтен, по-морален и повече обичаше кучетата - нищо от това, което сега говорим нямаше да е факт! Нямаше да има болни нюфове, стафове и Бог знае още какви чистопордни кучета, нямаше да има "касички", спонсорства и незаконни строежи, нямаше да има разбити клубове и плачещи хора! Добре съзнавам, че тази теза е виртуалното ми самоубийство в бг. "кинология", но аз и не желая да имам нищо общо с нея в този й вид!!! А и това не е важно - ВАЖНО е да се мисли, рано или късно, когато това всичкото оттече в канала, КОЙ ще застане начело на БРФК (или както там ще бъде) - какъв човек трябва да е този, който да удържи напъна на парите и интересите, защото се оказа, че това, което за нас е хоби и любов към кучето, е всъщност златна мина с многолюдни интереси към нея. Кинологията е поле за изява на всякакви хора, не малка част от тях - комплексари и хора с определени емоционални и психически дефицити - какъв човек трябва да е този, който да налага ред в тази "тълпа" и то така, че да не се поддава на финансовите интереси в същото време?! Дай Боже да успеете и той да си плати дълговете най-общо казано - и моралните и материалните! А после?!
Аз лично, в интерес на истината, нищо лошо не съм видяла от Камен! Но съм видяла как действа през годините, което ме отказа от всякакъв кучкарлък, различен от имането на едно-две кучета, дом.любимци на дивана! А съм имала и възможностите и желанието за по-сериозни неща! Някъде дълбоко в мен и сега ги има, но трябва много вода да изтече, да отмие помията...много нови, непознати имена да дойдат отнякъде и чак тогава, да говорим за кинология, породно развъждане, изложби и т.н.!
Защото и сега, в тази тема има хора, които са действали под диктовката на този,срещу когото се борят! Те си се знаят кои са, не е моя работа да говоря с имена!
И без друго, съвсем скоро очаквам да ми бъде припомнено, че съм никой в казуса и това е точно така!!!

Успех на 22-ри, на хората отвън!!!
User's Signature

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.

#486 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 December 2011 - 12:43 PM

Какво значи, че си "никой", Ели!? Ако ще 3 куци кози да имаш, ако те интесерува доброто на животните, то това е въпрос, който засяга и теб. Номера от типа "това засяга само нас" няма как да минат.

Защото тук вече не става дума само за продаване на измислени шампионски сертификати, фалшификации на изложби, укриване на данъци.

Тук става дума за ЖЕСТОКОСТ и целенасочено развъждане на болни животни с цел ПЕЧАЛБА.

А това вече засяга всички приятели на животните.
User's Signature

Качена снимка

#487 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 December 2011 - 12:46 PM

Показване на мнениетоinsult, в 15 December 2011 - 12:43 PM, написа:

Тук става дума за ЖЕСТОКОСТ и целенасочено развъждане на болни животни с цел ПЕЧАЛБА.

Качена снимка

#488 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 12:57 PM

Показване на мнениетоinsult, в 15 December 2011 - 01:43 PM, написа:

Какво значи, че си "никой", Ели!? Ако ще 3 куци кози да имаш, ако те интесерува доброто на животните, то това е въпрос, който засяга и теб. Номера от типа "това засяга само нас" няма как да минат.

Защото тук вече не става дума само за продаване на измислени шампионски сертификати, фалшификации на изложби, укриване на данъци.

Ами никой съм, аз казах защо - нямам развъдник, "обиколих" откъде ли не кинологията - от секретар в ринг, член на сдружение, на клуб...и никъде не си намерих мястото! Аз ли не мога да работя в екип, "екипа" ли беше сбъркан...не знам, но факт е, че ме няма никъде и съм се "пенсионирала" в провинцията!
Но ти си права, Стела - боли ме за животните, повече отколкото за хората и затова реагирах!
User's Signature

#489 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 01:24 PM

Аз пък виждам нещо положително и обещаващо в цялата ситуация(имам предвид разделяне на клубове, правене на нови, бързи уговорки по телефоните, евентуално недопускане на хора до събранието , изместване на дати в последния момент и т.н).Щом почнаха през просото да действат и така неориентирано стрелят напосоки...значи им пуши под дупетата и усмивката на онзи мазния мустакат човекоподобен индивид, може и да се е поизкривила :md_064: ...Оставам с впечатление, че доста филми(се в стил "Кръстникът") е гледал въпросният, както и 'русото недоразумение' и въобще всички, които всеки момент ще се задавят в собствената си гнус :zz_020: , ама то в живота не винаги се получават нещата, баш баш, както на големия екран.Положителното е , че колкото повече се бърза от страх, толкова повече грешки се допускат и обикновено е 'началото на края' :md_064: .Само въпрос на време, постоянство и истинско желание за промяна.Има вариант и някои в отчаянието си(Il Padrino e famiglia :biggrin: ) , само да си удължи агонията, ама така е по интересно и удовлетворяващо после.

Успех от сърце на всички достойни хора, които съвсем открито казват СТИГА НА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ :rc_036: .Успех, в които аз лично съм убедена, че ще бъде постигнат.Успех в името на четириногите същества, които го заслужават.Успех в името да се изчисти донякъде името на Българската кинология и въобще да се даде шанс да просъществува такава.Аз за съжаление на 22-ри, няма да мога физически да присъствам, Но искам всички да знаят, че стоя на 1000% зад всичко с което сте се захванали хора :mg_062: .БЛАГОДАРЯ ВИ от сърце , време беше. :flagbg:

p.s.OFF...Ако цитирам мнението на Стела Раичева, след , което я заплашиха, че ше я съдят за морални щети и пропуснати ползи(това явно е неква тактика и метод, който е действал досега :dry: )...дали ще е достатъчно да го архивира госпойцата(Lidiya) и съответно да ме осъдят и мен или...да творя нещо ново още по от сърце??Не за друго, ама съм любопитна как ще стане точно и въобще тъй като ми стана жaл откъде ще намери средства да си купи не 2, 3 ако ще шоукласчета супер-мега председателката и незаменима супер-дупер-мега секретарка на нещо си...та нали ето на разположение съм. :gf_162:
Един съвет...И една срещу друга да тичате не можеш да я стигнеш Стела Раичева...не се напиняй, да не се наакаш..Таз летва е прекалено висока за теб, не ти е по възможностите..и на акъл, и на възможности, и на човечност, и на принципи , и на отдаденост, заслуги, вършене на работа по същество най вече и единствено в защита на кучетата, и твърдо взимане на справедлива и обективна позиция, без очакване потупване по рамо или нещо подадено под масата ...все неща, които са ти чужди.
Хайде със здраве ще чакам да архивираш и да действаме...само не ме призовавай на публичен дуел с ротвайлери :td_188: :ab_041:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#490 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 15 December 2011 - 02:01 PM

Едно птиченце ми просветли, че от профила на lidiya всъщност се публикуват мнения от бившата госпожа Попантонова. Което обяснява как пълната със слама глава на Лидия, която пише из форумите за "интериора на кучетата", "лечение с калции" и прочее дивотии изведнъж започна да ражда йезуитски и свързани изречения по най-тролския възможен начин, защо тази йорко-търговка изведнъж се оказа много веща в сюжетите на АСТ, на епаньол бретон...

Бре, бивша госпожо Попантонова, лошо няма, но защо е нужна тази анонимност - човек, който няма от какво да се срамува застава с името си зад това, което казва. Човек ще каже, че тук е форума на ЦРУ, не на кинолозите - всеки е агент 007... Няма нужда от такива конспирации - хората с радост ще ви зададат поне 1001 въпроса за дейността ви като развъдчик - гледам, че силно ги интересува, а вие ще се порадвате на новопридобитата си популярност, нали това търсите?

grigo009, много моля без такива топли думи за мен, я тут непричем. Само казвам какво мисля, че и даже изпростях... Аз наистина участвам само с мнение, за жалост нямам и грам ресурс да бъда активна в тази кампания, колкото и да ми се иска.

Гледам, че на 22ри ще се съберем все непослушни агънца.
Ужас, трябваше да излязат тези извращения на бял свят, че да се видя най-сетне със старите приятели... :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

#491 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 02:43 PM

Показване на мнениетоinsult, в 15 December 2011 - 01:01 PM, написа:

Едно птиченце ми просветли, че от профила на lidiya всъщност се публикуват мнения от бившата госпожа Попантонова. Което обяснява как пълната със слама глава на Лидия, която пише из форумите за "интериора на кучетата", "лечение с калции" и прочее дивотии изведнъж започна да ражда йезуитски и свързани изречения по най-тролския възможен начин, защо тази йорко-търговка изведнъж се оказа много веща в сюжетите на АСТ, на епаньол бретон...

Бре, бивша госпожо Попантонова, лошо няма, но защо е нужна тази анонимност - човек, който няма от какво да се срамува застава с името си зад това, което казва. Човек ще каже, че тук е форума на ЦРУ, не на кинолозите - всеки е агент 007... Няма нужда от такива конспирации - хората с радост ще ви зададат поне 1001 въпроса за дейността ви като развъдчик - гледам, че силно ги интересува, а вие ще се порадвате на новопридобитата си популярност, нали това търсите?

grigo009, много моля без такива топли думи за мен, я тут непричем. Само казвам какво мисля, че и даже изпростях... Аз наистина участвам само с мнение, за жалост нямам и грам ресурс да бъда активна в тази кампания, колкото и да ми се иска.

Гледам, че на 22ри ще се съберем все непослушни агънца.
Ужас, трябваше да излязат тези извращения на бял свят, че да се видя най-сетне със старите приятели... :mg_062:

Ми тъй като и аз дочух, че зад въпросния профил има някакво необяснимо раздвоение, че даже и разтроение на личността :ud_009: ...та нали...реших 3 в 1 да си кажа мнението :ab_041: .Иначе мдааа с удоволствие бих задала и аз няколко конкретни въпросчета на борсаджийката-председателка Антоанета някоя си(трудно е да се ориентира човек), която развъжда УМИШЛЕНО и само с цел печалба болни кучета. :zz_020:

p.s..Insult...По повод частта в която си позволих да те спомена..Ами в повече ми дойде наглостта на раздвоено-разтроения профил...а и си е чистата истина. :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#492 Потребителят е офлайн   airanuman Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:служебни, ловни кучета, котки,мишки и канарчета и други полезни растения и животни за хобито на човека.интересите са ми различни в области непостоянни и динамични :):):)

Публикувано: 15 December 2011 - 03:52 PM

Показване на мнениетоAdonis of Angel`s staff, в 14 December 2011 - 02:42 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 December 2011 - 03:29 PM, написа:

..с очите си съм виждал ветеринарните документи на кучето ти, само дето не знаех КОЙ в крайна сметка е този гений, досетил се, че едно "осеммесечно" кутре ще изглежда като великан до шестмесечните си братя и сестри ...

Досега си мълчах с години, по няколко причини - за датата на раждане на Адонис, бях поставена пред свършен факт! А аз исках и още го искам това куче!!! Гениалната идея НЕ е на нашата обща позната (и моя приятелка до ден днешен!)! Тази идея бе сведена свисше на една вечеря в дома на семейството! Не мога да го докажа, но вие четящите, ще се сетите за кого (в мъжки род!) говоря - умни момчета сте! А защо го казвам...., защото бях там и съм свидетел лично!

Не знам дали неговите документи си виждал (на Адонис), но има и други с променени дати и пак НЕ по "вина" на нашата позната! Тя няма нищо общо с това. Пък и при нашето кучило белята не е голяма, кучетата са родени в самия край на януари, а са писани на 1-ви март. На европейското тъй или иначе си бяха в "така важния" клас бебе.

За останалото си мълчах, защото по моите старомодни схващания, не е редно да плюеш там, където преди това си ял!

Здрасти, Ели!

Позволи ми като на човек, живял дълго с тази ваша обща на Орлин и теб приятелка, а именно д-р Гергана Чернева (ОРД и секретар в клуба за пойнтерите), та позволи ми да съм на малко по-друго мнение от теб.

Позволи ми да зням, че именно тя в съучастие със СЕМЕЙСТВОТО беше главно действащо лице в измамата с твоите , а и с други родословия. Същата Гергана е вече и съпруга на заместник прецедателя на клуб пойнтери - Веско Георгиев. Всички те одобрени и препоръчани от Добрия в ръководството на пойнтер клуба като верни и сигурни кадри. Кой сега ще познае от пръв път за кого и в чия угода ще гласува прецедателя на клуб ПОЙНТЕР?
Не разбирам с какви очи успяваш да се изтъпаниш тук и да напишеш:

Цитат

при нашето кучило белята не е голяма, кучетата са родени в самия край на януари, а са писани на 1-ви март. На европейското тъй или иначе си бяха в "така важния" клас бебе.

Аз съм се научил, че няма малки и големи измами. Има просто измами и товае положението Ели. Срамно е, да се оправдаваш със старомодните си схващания, когато си участвала активно в тази каша. Когато се наядеш с горчилка, все се налага да се изплюеш, па макар и на място, където доскороси се хранил . . Не става да си само малко искрена с нас, че и с Дедото. Затова като казваш А вземи, че кажи и Б

Като сме заразказвали кой какво знае, да ви разкажа и за още една друга подводница , наречена Киноложко дружество ВИТОША което вече гордо е закичило знаците на брфк на сайта си. Уж дружество за спорт и работа с кучета. Е да, ама НЕ! Това е дружество създадено да гласува ПРАВИЛНО!

Там основни подводничари са Георги Апостолов (Гопето от Димитровград - бивш смъртен враг на Дядо, на по-късен етап "стиснал си ръцете " с него, само и само да има легитимни ФЦИ родословия на кучилата си от немски овчарки) и старшата подлога на Добродушния - Венцеслав Дачевски с неговата послушна Деси Попова с лабрадорите - все верни джудженца от свитата на Добрия, наредили се за трохички от богатата му трапеза. Е сега познайте от един път дали ще ги приемат и тях, та да сме си съвсем бетон в това брфк. ВЕНЦЕРЕМУС ДРУГАРИ!

Румен Колев - редови член на клуб Белгийски овчарки и клуб Сириус

#493 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 04:40 PM

Понеже явно съм пропуснала, може ли някой да каже къде и в колко часа на 22.12 ще се съберат всички, които не са съгласни с действията или бездействията на БРФК?

#494 Потребителят е офлайн   mora Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog
  • Interests:Кучета

Публикувано: 15 December 2011 - 04:47 PM

Показване на мнениетоairanuman, в 15 December 2011 - 03:52 PM, написа:

Показване на мнениетоAdonis of Angel`s staff, в 14 December 2011 - 02:42 PM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 14 December 2011 - 03:29 PM, написа:

..с очите си съм виждал ветеринарните документи на кучето ти, само дето не знаех КОЙ в крайна сметка е този гений, досетил се, че едно "осеммесечно" кутре ще изглежда като великан до шестмесечните си братя и сестри ...

Досега си мълчах с години, по няколко причини - за датата на раждане на Адонис, бях поставена пред свършен факт! А аз исках и още го искам това куче!!! Гениалната идея НЕ е на нашата обща позната (и моя приятелка до ден днешен!)! Тази идея бе сведена свисше на една вечеря в дома на семейството! Не мога да го докажа, но вие четящите, ще се сетите за кого (в мъжки род!) говоря - умни момчета сте! А защо го казвам...., защото бях там и съм свидетел лично!

Не знам дали неговите документи си виждал (на Адонис), но има и други с променени дати и пак НЕ по "вина" на нашата позната! Тя няма нищо общо с това. Пък и при нашето кучило белята не е голяма, кучетата са родени в самия край на януари, а са писани на 1-ви март. На европейското тъй или иначе си бяха в "така важния" клас бебе.

За останалото си мълчах, защото по моите старомодни схващания, не е редно да плюеш там, където преди това си ял!

Здрасти, Ели!

Позволи ми като на човек, живял дълго с тази ваша обща на Орлин и теб приятелка, а именно д-р Гергана Чернева (ОРД и секретар в клуба за пойнтерите), та позволи ми да съм на малко по-друго мнение от теб.

Позволи ми да зням, че именно тя в съучастие със СЕМЕЙСТВОТО беше главно действащо лице в измамата с твоите , а и с други родословия. Същата Гергана е вече и съпруга на заместник прецедателя на клуб пойнтери - Веско Георгиев. Всички те одобрени и препоръчани от Добрия в ръководството на пойнтер клуба като верни и сигурни кадри. Кой сега ще познае от пръв път за кого и в чия угода ще гласува прецедателя на клуб ПОЙНТЕР?

Цитат

при нашето кучило белята не е голяма, кучетата са родени в самия край на януари, а са писани на 1-ви март. На европейското тъй или иначе си бяха в "така важния" клас бебе.

Аз съм се научил, че няма малки и големи измами. Има просто измами и товае положението Ели. Срамно е, да се оправдаваш със старомодните си схващания, когато си участвала активно в тази каша. Когато се наядеш с горчилка, все се налага да се изплюеш, па макар и на място, където доскороси се хранил . . Не става да си само малко искрена с нас, че и с Дедото. Затова като казваш А вземи, че кажи и Б

Като сме заразказвали кой какво знае, да ви разкажа и за още една друга подводница , наречена Киноложко дружество ВИТОША което вече гордо е закичило знаците на брфк на сайта си. Уж дружество за спорт и работа с кучета. Е да, ама НЕ! Това е дружество създадено да гласува ПРАВИЛНО!

Там основни подводничари са Георги Апостолов (Гопето от Димитровград - бивш смъртен враг на Дядо, на по-късен етап "стиснал си ръцете " с него, само и само да има легитимни ФЦИ родословия на кучилата си от немски овчарки) и старшата подлога на Добродушния - Венцеслав Дачевски с неговата послушна Деси Попова с лабрадорите - все верни джудженца от свитата на Добрия, наредили се за трохички от богатата му трапеза. Е сега познайте от един път дали ще ги приемат и тях, та да сме си съвсем бетон в това брфк. ВЕНЦЕРЕМУС ДРУГАРИ!

Съжалявам, г-н Колев, че ще трябва да Ви разочаровам и ще трябва да си измислите друга теза, но Киноложко Дружество Витоша е регистрирано като структура на БРФК и няма право да присъства на общите събрания на Федерацията, нито има право на глас.
П.П. Явно ме "познавате" толкова добре, че дори името ми не знаете.
Десислава Петкова

#495 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 December 2011 - 05:05 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 15 December 2011 - 04:40 PM, написа:

Понеже явно съм пропуснала, може ли някой да каже къде и в колко часа на 22.12 ще се съберат всички, които не са съгласни с действията или бездействията на БРФК?

И идея си нямаме ...

Тръгнах сам, а то се оказаха много хора, с които ще е чест да бъдем заедно.

Събранието е от 9, може би към 8 - 8,30 ?

#496 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 05:11 PM

Показване на мнениетоmora, в 15 December 2011 - 04:47 PM, написа:

Съжалявам, г-н Колев, че ще трябва да Ви разочаровам и ще трябва да си измислите друга теза, но Киноложко Дружество Витоша е регистрирано като структура на БРФК и няма право да присъства на общите събрания на Федерацията, нито има право на глас.
П.П. Явно ме "познавате" толкова добре, че дори името ми не знаете.
Десислава Петкова

Една добра новина за деня. Пекова, Попова - все тая...гледам познала се е ... Руманеееееее, Румане, как така обърка доброто момиче :dh_188:

А на всички мишоци, дето занимават Даниела Петкова - Председател на НКР с опити да вкарат някаква интрига помежду ни, искам да кажа: КОЛКОТО И ДА ВИ Е НЕПОНЯТНО НИКОГА НЕ СЪМ ИСКАЛ И НИКОГА НЯМА ДА ИСКАМ ДА СТАВАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НКР!

Ако имам нещо да кажа на Даниела Петкова ще и го кажа лично, както винаги съм го правел. Никога на никого не съм слугувал, няма и да се случи тая. Стоя до тази жена като приятел и колега и ми дреме за жалките ви опити да ни скарате. ТЪП*ЦИ!

Ако някой го сърби или го боли от факта, че Добрия дядо през последните години винаги е заплашвал и "диктувал" избора на председател в НКР, да ходи да се оплаква на Арменския поп. Това са простичките факти и толкоз.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#497 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 05:18 PM

Успех!! Ако не друго поне ще видят, че вече на хората им е писнало от тая анархия..

Защитничката на това безобразие в една тема спомена, че природата я била победила.. Случвало се.. :zz_020: Каква природа бе г-жо, не виждаш ли, че съвсем умишлено се плодят болни кучета и се пласират като "шоу" клас.. Те виждат снимките и въпреки това заплождат кучета, които едва ходят. Ужас! Трабва да си купим куче от същите тия измекяри ли, че да имаме право на мнение? Луда работа е това! Жалко за хората, които наистина се стремят да направят нещо..

#498 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 05:55 PM

Напълно подкрепям думите на Орлин Миланов,нашият председател Даниела Петкова не си я даваме на никой и я подкрепяме безрезервно.Между другото ,дълги години тормозех НКР под вещото ръководство и напътствия на Камен Литов.Според него това било форма на управление - разделяй и владей.

#499 Потребителят е офлайн   Adonis of Angel`s staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 06:23 PM

Показване на мнениетоairanuman, в 15 December 2011 - 04:52 PM, написа:

.......
Здрасти, Ели!

Цитат

.......

Здрасти, Румене! Не съм те виждала и чувала от години бе, човек! :smile:
Не си добре, обаче, с хронологията!
Първо беше моето запознанство и първите ми гостувания в дома на сем. Попантонови. В онзи период, докато Атина беше бременна, се обсъждаше там, предстоящото следващата пролет Евро`07 и евентуалните шансове на тези, за времето си наистина перспективни бебета на това първенство. По същото време бе подсказано, че родословията могат да се издадат с друга дата! По-ясно няма как да го кажа ("А"), пък ако има начин да го докажа("Б") - моля те да ме "светнеш"!
Според теб аз, за да спра това безобразие, трябваше да се откажа да си взема кучето и да сигнализирам....БРФК?!!!! Наистина ли мислиш, че е зависело нещо от мен?! Купувач на куче, без амбиции за каквото и да е???!!! Не ме разсмивай, моля те! И защо да нямам "очи" да кажа какво съм видяла лично?! Да не би да ме интересувало каква дата е вписана в родословието? Или пък някога да съм се възползвала от това "предимство"?! Каква шеметна "кариера" изградих аз, въз основа на това нарушение??!!! Интересуваше ме САМО Адонис и досега е така!
Не казвам, че да промениш една дата от 29.01. на 01.03. не е сериозно нарушение. Казвам, че в сравнение с други неща е невинно като детска песничка, още повече, че никой не е пострадал от това, а и никой не се е облагодетелствал кой знае колко! Това, обаче, беше началото на края - то показа, че когато се толерира от най-високо ниво, всичко е възможно и това нарушение, доведе след себе си други. Не само в този развъдник, както става ясно сега.
Освен това, аз споделям с аудиторията един факт, нито се оправдавам, нито имам причина да го правя.
Да продължа хронологично - в един по-следващ момент АЗ запознах Гери със сем.Попантонови, тя пък ме запозна с теб, ти пък пи уиски заедно с нас в деня, в който кученцата се родиха! Нали така?! Не вярвам да си забравил :r_181:
Минаха 10 месеца и от ноември 2007-ма година аз не живея в София, като контактите ми с хората там, станаха, съвсем естествено, по-редки, не толкова подробни и така - аз си промених живота изцяло. Какво си правил ти, не знам! Кога и как сте се разделили с Гери, нямам идея, а и не ме интересува, също както не съм запозната с житие-битието на сегашния й съпруг, клуба на Пойнтера и т.н. - ако щеш вярвай - не ме е интересувало, не ме интересува и сега!
Никога не съм се срамувала от приятелството си с д-р Чернева! Има доста факти за живота й, в последните години, които просто не знам, но аз и до ден днешен я ценя като човек и ветеринарен лекар! Не се изживявам като неин адвокат - казвам това, което знам! Ако има нещо, което тя да ти изясни, обърни се към нея.

Казваш да се наям с горчилка - не е така! Нямаше никакви проблеми в Ейнджъл стаф, по времето, когато аз бях близка с неговите тогавашни собственици, никаква горчилка, болни животни и предателства - това стана после, всъщност, съвсем наскоро! Затова казвам, че дълго време ми беше трудно да "плюя", там където доскоро съм "яла" - метафорично казано!
Аз не съм никаква, че да регулирам нарушения да спирам нарушения, или да се намесвам по какъвто и да било начин! И сега за нищо не се боря, да не вземеш да решиш, че искам да правя нещо след края на това управление. :ab_041:
Горчилката дойде в последната година, когато г-ца (вече) Пенкова произведе кучило с болни стафове! Какво-що е станало, даже вече не е от значение - едниственото важно са тези кучета и факта, че те НЕ БИВАШЕ да се раждат въобще!
Според теб, аз ли съм човека, който е можел да спре това заплождане?!!!! Та аз не знаех, че то е направено, докато не се потвърди бремеността!!! А и да съм знаела, какво от това - някой ми се е обадил да ми каже, че е направил заплождане...ми ще му честитя, ще стискам палци и това е! Не, по твоята логика, аз трябва да се емна, да изследвам изследванията дали са редовни и да "благословя" кучилото :re_037: :ab_041: .....
Не е сериозно да мислиш така, а и жестоко ме надценяваш!

Не виждам как всичко това се връзва с Пойнтерите, клуба им, ОРД-то им, гласуването им и т.н. неща, за които аз нямам никаква представа!!! Единственото, което разбирам от твоя постинг е, че Гери Чернева за нещо ти е "виновна" и, че според теб, в клуба на Пойнтера също има нарушения...ОК, няма да споря, просто, защото нищо не знам!

Със здраве, Румене!
И имай предвид, че говоря само това, което АЗ ЛИЧНО знам и съм видяла! В повечето случаи то е с почти 5-годишна давност!
За твое сведение, за тези 4 години, откакто не живея в София, съм се виждала с Гери, точно два пъти, последния - преди година и половина!
User's Signature

#500 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 December 2011 - 07:44 PM

По молба на д-р. Чернева - Георгиева / моя приятелка и доскоро доктор на кучетата ми / :rc_036: ,пиша следващите редове........

Господин Колев,
тъй като Гери има проблем да влезе в акаунта си от чужбина ме помоли да напиша следното:
В пойнтер клуба отвода на Веселин Георгиев е приет още на 05.09.2010 година, именно поради факта, че месец след това сключи брак с Гергана Георгиева!
Тя самата, отдавна не живее в България и официално е подала отвод лятото на тази година. Това, че имената им фигурират някъде като някакви не е по тяхна вина!
Ако някой има претенции към написаното може лично да се обърне към председателя на клуба!
Поздрави и лек ден
Лина Бойчева
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни