Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#521 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 December 2011 - 10:50 AM

Показване на мнениетоTemida, в 21 December 2011 - 10:03 AM, написа:

Като гледам кои са "лицата на промяната", жална и майка на българската кинология.
Та наистина ми е чудно това ли са хората, които ще донесат промяна в българската кинология? Не дай Боже някой от тези да наследи Литов.

Ние всичките гореизброени психопати с вождистки амбиции твърдо стоим на позиция, че не желаем нито поста, нито омазаните с кал парици на г-на К. Литов.

Ето защо си вършим спокойно работата, пък каквото трябва да се случва - ще се случи. Нескопосаните опити на клакьори като теб да спрат задвижилото се колело на промяната, ще си останат дотук - хората спират да се страхуват и с радост ще се погрижат да изринат анонимната смрад на досегашното статукво. Кой с каквото може , дето се вика - помалко, но от сърце...ТЕМИДА :zz_020:

И като си започнал да задаваш "НЕУДОБНИ" въпроси, я ми кажи защо г-на К. Литов все още фигурира в списъка на управляващите на "АЛТЕРНАТИВНАТА" БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ със седалище в г. Пловдив ... ако можеш ни осветли същото и за лицата Христозов и Чолаков, мъдрещи се до най-страшните душмани на О-ВЕЛИКИЯ СЕГАШЕН О-ПРЕДСЕДАТЕЛ на БРФК ...:tb_195: ... ако можеш да ни осветлиш и по въпроса отщо довчерашният активист на IKU - лицето П. Митрев се държи под ръка с нашия добър О-Председател ... айде , че се уморих вече от мизерия ... :tb_195:

СДРУЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ"

07.04.1993Данни от регистър БУЛСТАТ
Код по БУЛСТАТ: 160105291
Фирма, правна форма: СДРУЖЕНИЕ "БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ"

Сдружение, юридическо лице, неправителствена организацияФирмено дело: 3158/1993

Адрес на седалище: ГР. ПЛОВДИВ, общ. ПЛОВДИВ, бул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ № 132 ет.1 ап.1
Тел.: (32)679627Статус: развиващ дейност

Управители:

Име: Борис Александров Велев ЕГН: член на УС
Име: КАМЕН ГЕОРГИЕВ ЛИТОВ ЕГН: член на УС:ea_103:

Име: ГЕОРГИ КОЛЕВ ХРИСТОЗОВ ЕГН: член на УС
:ea_103:
Име: ЕВГЕНИ ИВАНОВ РАДЕВ ЕГН: член на УС
Име: НИКОЛАЙ АТАНАСОВ АТАНАСОВ ЕГН член на УС (лицето КАНГАЛ_БГ :ae_085:)
Име: ПЛАМЕН ТОМОВ ЧОЛАКОВ ЕГН: член на УС
Име: ВЕНЕЛИН АТАНАСОВ ДИНЧЕВ ЕГН: управляващ

Днес ще се покажем пред хората с нашите си лица за разлика от теб...ако ти стиска да ни разобличиш заповядай в БТА на една ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ на ВЛАСТЖАДУЮЩИТЕ от 13:00 часа. Ще ти се порадваме и на теб...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#522 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 11:13 AM

Цитат

П О К А Н А

Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел “ БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ”- БФК на основание чл.26 от ЗЮЛНЦ свиква общо отчетно-изборно събрание на 04.04.2009 г. от 9.00 часа в град Пловдив, в зала “Хебър” на хотел Марица – гр. Пловдив, при следния дневен ред:
1. Отчет на председателя на сдружението.
2. Изключване на Камен Георгиев Литов, за съставяне на документи с невярно съдържание, професионална търговия с кучета и жестоко отношение към животните и Николай Атанасов Атанасов, за съставяне на документи с невярно съдържание, подправка на подпис, плагиатство и клевета.
3. Промяна на Устава на сдружението.
4. Избор на нов Управителен съвет.
5. Разни
Поканват се членовете на сдружение с нестопанска цел “БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ” - БФК – гр. Пловдив или упълномощени техни представители да присъстват на събранието. Регистрация на присъстващите – 8.30 часа.
При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе на същия ден в 10.00 часа на същото място и при същия дневен ред.

Мисля, че е изключен, но това си е самата истина, тия построени кучкарници с какво са пълни според вас, може би кокошки и пилета?!

http://www.karakacha...index.php/topic,306.0.html

Както и в един друг пост казах, Камен Литов ръководи най-голямата ферма за кучета в България, продава кучета чрез няколко развъдника, Красини, Фон Александър и други!

Цитат

По този повод г-н Литов разви в мое присъствие следната мисъл - "В България живеят 8 милиона души. Нека да излъжа всеки с по 1 лев, пък те нека си ме наричат мошеник."

Ето за какво говорим!

#523 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 11:18 AM

Веднага отговарям на Темида Попантонова
Ефтимов -НЕ ИСКА ДА ЗАМЕНИ КАМЕН ЛИТОВ,И ПОСТОВЕ В БРФК.
Ефтимов за разлика от тебе се яви на изпит за съдия пред комисия.
Ефтимов никога не е имал развъдник при лицето -Литов,поради простата причина,че за едно или две кучета това не е необходимо.
Ефтимов спря да прави изложби заради алчноста на Камен Литов,и много хора помнят тези изложби като единствените направени както трябва и за кинолозите,а не за лично облагодеталстване.
Камен Литов не позволи Столично киноложко дружество да има официален статут и право на глас.
Станах председател на БКК по молба на Камен Литов,за да гласувам на ОС за него,в клуба имаме 16 кучета ,10 члена и 4 кучила.
Надявам се да съм ти бил полезен Попантонова.
Чао и хайде,че бързам за пресконференция пред БТА,на тема финансови и други злоупотреби на Камен Литов

#524 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 04:02 PM

Пресконференцията пред БТА на тема:Финансовите и др. злоупотреби, и нарушения на Камен Литов,премина много добре.
В 15,25 ч. получих поредната заплаха,този път по телефона,уведомил съм компетентните органи и по специално ГДБОП.
Също така разбрах че заплануваната от 14;30 ч. пресконференция пред София прес от Камен Литов не се е състояла,чудно защо ли?

#525 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 04:37 PM

Показване на мнениетоTemida, в 21 December 2011 - 10:03 AM, написа:

Неговия развъдник не беше ли в имота, който Литов стопанисва?

Познайте развъдника HAUS KALIA, и породата - Temida

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#526 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 05:01 PM

14.30 часа:

Камен Литов - Председател на Българската републиканска федерация по кинология

Тема: Отговор на неоснователните обвинения на членове на федерацията във връзка с недоказани злоупотреби

НАЦИОНАЛЕН ПРЕСКЛУБ СОФИЯ ПРЕС
ул. Славянска №29, ет.7
София
България
1000
office@sofia-press.com
02/986 76 21; 02/988 28 78
0879/ 036 507; 0879/ 036 509; 0879/ 036 513
http://www.sofia-press.com

http://www.sofia-pre...86%D0%B8%D0%B8/

#527 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 05:03 PM

дублиран пост

#528 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 05:18 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 21 December 2011 - 10:50 AM, написа:

Име: НИКОЛАЙ АТАНАСОВ АТАНАСОВ ЕГН член на УС (лицето КАНГАЛ_БГ :ae_085:)

Нещастен комплексар, когато боравиш с информация проверявай дали е вярна, защото може да се наложи да я доказваш някъде и тогава ще ти се спече форумната смелост.

#529 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 December 2011 - 05:33 PM

Още в началото на темата когато видях,че е цялата на между-личностна основа се отказах от всякакъв коментар и заемането на страна. И я следях от чисто любопитство.Да не говорим и за манипулацията точно в тази тема и триенето на много постове, даже не цели страници, нощем.И дори изтритите постове четяхме и се съмнявахме в тях.Но като изчезнаха започнахме да си задаваме въпросите- Дали бе ажаба и тези неща не са верни, щом ги изтриха? Та да останат само упреците.Без всякакво предложение за конструктивни промени. Само кой с кого спал и кой на кого е....л жената. Та хората като мен дето искат да видят и двете страни на монетата, нямаха тази възможност. А и пишат 5 човека с 20 профила. Щото на някой не му изнася.Цялата борба е толкова опорочена ,че думи нямам.

Показване на мнениетоAssassinrott, в 21 December 2011 - 04:02 PM, написа:

Пресконференцията пред БТА на тема:Финансовите и др. злоупотреби, и нарушения на Камен Литов,премина много добре.
Също така разбрах че заплануваната от 14;30 ч. пресконференция пред София прес от Камен Литов не се е състояла,чудно защо ли?

Та,.... цялата пресконференция приличаше на темата тук. Много разочароваща.Пак нищо конструктивно,без никакво смислени предложения. Някой хора ви гледахме на живо.....Той бил такъв ,онакъв и едно голямо Нищо.
Предполагам имате запис.Прегледай те си го пак. И после твърдете колко добре е минала. И журналистите не заинтересувахте с въпроси. Това са техни коментари, особено на един ,който утре ще присъства в моя пресконференция.От любопитство поисках коментар. Вероятно за това се е отменила и другата,щото е нямало какво да опровергават,чудно защо ли?.

Р.Р. Сага очаквам купища упреци и обиди за това,че съм си позволила да изкажа мнение, без дори да съм заела страна.
Първата ще бъде като тази от преди 2-3 страници, дето нападнахте една девойка,че била нова и проста и нищо не разбирала.
А за другите фантазията ми е бедна, но пък никак не ми пука. Щот аз от баничката не съм яла ,няма и да ям. Като някой хора тук. Дето много се пънат ама точно техните кучета са тези с дисплазията, борцелозата, демодекоза и нахапани изплашени още в развъдника. С фалшиви рождени дати......... Е няма нужда да изброявам, мисля, че ще се разпознаете, разни рогати и не рогати животни
Не всички сме като вас, може би наистина трябва да дадете път на новите. Както обичате да се изразявате със стари к....ви, нов бардак не се прави.

#530 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 06:20 PM

Показване на мнениетоIA---, в 21 December 2011 - 03:33 PM, написа:

Още в началото на темата когато видях,че е цялата на между-личностна основа се отказах от всякакъв коментар и заемането на страна. И я следях от чисто любопитство.Да не говорим и за манипулацията точно в тази тема и триенето на много постове, даже не цели страници, нощем.И дори изтритите постове четяхме и се съмнявахме в тях.Но като изчезнаха започнахме да си задаваме въпросите- Дали бе ажаба и тези неща не са верни, щом ги изтриха? Та да останат само упреците.Без всякакво предложение за конструктивни промени. Само кой с кого спал и кой на кого е....л жената. Та хората като мен дето искат да видят и двете страни на монетата, нямаха тази възможност. А и пишат 5 човека с 20 профила. Щото на някой не му изнася.Цялата борба е толкова опорочена ,че думи нямам.

Показване на мнениетоAssassinrott, в 21 December 2011 - 04:02 PM, написа:

Та,.... цялата пресконференция приличаше на темата тук. Много разочароваща.Пак нищо конструктивно,без никакво смислени предложения. Някой хора ви гледахме на живо.....Той бил такъв ,онакъв и едно голямо Нищо.
Предполагам имате запис.Прегледай те си го пак. И после твърдете колко добре е минала. И журналистите не заинтересувахте с въпроси. Това са техни коментари, особено на един ,който утре ще присъства в моя пресконференция.От любопитство поисках коментар. Вероятно за това се е отменила и другата,щото е нямало какво да опровергават,чудно защо ли?.

Р.Р. Сага очаквам купища упреци и обиди за това,че съм си позволила да изкажа мнение, без дори да съм заела страна.
Първата ще бъде като тази от преди 2-3 страници, дето нападнахте една девойка,че била нова и проста и нищо не разбирала.
А за другите фантазията ми е бедна, но пък никак не ми пука. Щот аз от баничката не съм яла ,няма и да ям. Като някой хора тук. Дето много се пънат ама точно техните кучета са тези с дисплазията, борцелозата, демодекоза и нахапани изплашени още в развъдника. С фалшиви рождени дати......... Е няма нужда да изброявам, мисля, че ще се разпознаете, разни рогати и не рогати животни
Не всички сме като вас, може би наистина трябва да дадете път на новите. Както обичате да се изразявате със стари к....ви, нов бардак не се прави.

Не знам какво и как сте гледали, но пресконференцията започна с раздаване на комплект документи уличаващи председателя на БРФК, след което бяха изложени всички факти потвърдени от ПРЕДИ ТОВА РАЗДАЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ
следваха изказвания от всички хора ангажирани и представени на пресконференцията, след това имаше 1 зададен въпрос от медия пул, след което всички останали заявиха, че всичко е пределно ясно и няма въпроси. Пресконференцията беше окачествена като - МНОГО УСПЕШНА - журналистите бързаха за прескоференцията обявена от К.Литов във София прес, но уви - тяхното бързане е било напразно.

#531 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2011 - 06:21 PM

:tb_195:

Скандали раздират киноложката федерация
Шефът на организацията обвинен в кражба за милиони

Председателят на Българската републиканска федерация по кинология (БРФК) Камен Литов бе обвинен в сряда в укриване на данъци в особено големи размери и кражба от постъпленията от изложби. За целта бе свикана нарочна пресконференция ден преди Общото събрание на федерацията, на което Литов очаква да остане на власт. Стилът му на управление бе остро разкритикуван от настоящия заместник-председател на БРФК Иван Димитров и бившия член на управителния съвет Христо Тотев.
Основната част от обвиненията за финансовите злоупотреби бе изнесена от съдията по киноложки изложби Георги Ефтимов. Той информира журналистите, че само за 26 от събитията в календара за 2011 година, федерацията е генерирала приходи от 1.428 млн. лева от събрани такси от участниците.

Срещу това обаче организацията, ръководена от Литов, не е платила и един лев данъци, разказа Ефтимов. Общият брой на организираните изложби през година е 43, а прогнозните приходи са между 2-2.5 милиона лева. Ефтимов заяви, че участниците в изложбите получават срещу парите си единствено "хвърчащи бележки", а след подаването на сигналите срещу Литов, таксите се отчитат като "дарение".

Според опозицията на председателя тези пари отиват единствено в неговия джоб, а Иван Димитров добави как Литов си ги е прибирал в чували. Протестиращите заявиха, че са сезирали всички възможни институции в държавата за "кражбите", но държавата реагира мудно. Те предоставиха документи за решението на строителния контрол за събарянето на кучкарниците на Литов, построени върху земя, собственост на Селскостопанската академия.

"Камен Литов си е чист крадец. Всички действия на федерацията след 2004 година са незаконни. Всички пари отиват в неговия джоб. Няма никаква отчетност", разказа Христо Тотев, който обясни, че е успял да отмени в съда решението за избора на Литов за председател през тази година. Иван Димитров обяви своите подозрения, че Литов плаща "солидни суми", за да не го закачат. Думите му бяха подкрепени от изявлението на Иван Ефтимов, че Литов "се разплаща по всички институции".

Опозицията в киноложката федерация заяви още, че Камен Литов е издал множество грамоти за "кучета-шампиони" срещу заплащане от 200 евро, което води до подвеждане на купувачите на тяхното потомство. "80% от некачествените кучета в Русия са шампиони в България", заяви водещият пресконференцията Орлин Миланов.

от ТУК

#532 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 06:30 PM

Цитат

Този Кастро ми е малко неясен, но като пуснах в търсачката видях, че той също е започнал с ротвайлери (явно любителите на тази порода са с повишени властови амбиции), след това е започнал да се занимава с лабрадори (почина на Миланов и Евтимов, но поне си е взел куче от тази порода) Влязъл в един клуб, изпокарал се с всички, разрушил всичко и отишъл в друг клуб, където пак има много дразги и караници само и само да се задоволят вождистките амбиции на този г-н.

Тонка,
радвам се от факта, че най-накрая си намерила сродна душа ( след много лутане из киноложките среди) в лицето на Камен Литов, желая дълголетие и щастие на новото семейство - ГОРЧИВО.... :ae_085: :ae_085: :ae_085:

По отношение на всичко друго написано от теб - не желая да коментирам, хората които трябва - знаят, какво, колко и как съм направил :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#533 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 06:41 PM

Едно питане във връзка с този абзац:

"Камен Литов си е чист крадец. Всички действия на федерацията след 2004 година са незаконни. Всички пари отиват в неговия джоб. Няма никаква отчетност", разказа Христо Тотев, който обясни, че е успял да отмени в съда решението за избора на Литов за председател през тази година. Иван Димитров обяви своите подозрения, че Литов плаща "солидни суми", за да не го закачат. Думите му бяха подкрепени от изявлението на Иван Ефтимов, че Литов "се разплаща по всички институции"."

Сега е края на 2011. Къде бяха тези господа (в случая Х. Тотев, с когото мисля че не се познаваме и Иван Димитров, с когото много добре се познаваме) през всичките тези 7 години ?!

И тъй като с г-н Димитров се познаваме, държа той да отговори на въпроса ми.

А аз после мога да допълня къде бяха през това време и Жоро Христозов, и Антоан Хлебаров - все хора от най-тясното обкръжение на Камен Литов.

Някак си не върви да се правиш на "борец за правда", при условие, че само допреди броени месеци правдата за теб е била друга.
И тогава възниква резонния въпрос, който вече няколко души безуспешно повдигат: дали наистина тези хора се борят за принципна, честна и истинска кинология или просто изпаднаха от софрата, от която и те ядяха.

Има една много точна и хубава мисъл, казана от човек, чието Рождество скоро ще празнуваме: "Всичките вкупом сгрешиха, всичките вкупом излишни станаха". Или казано по-простичко, както вече някой го бе написал по-горе: "нов бардак със стари к...и не се прави".

Така ли в тази изпразнена от съдържание организация няма поне дузина свестни МЛАДИ, които да застанат на мястото на старата смет ?!

И умната с отговорите, защото още помня думите на един от каменовото обкръжение, търсещ нов подслон: "Литов си заминава, дайте да видим какво ще правим". само че на Литов нещо му се размина и той отново се присламчи към човека за когото ми е казвал "ако не е той, аз нямам от какво да живея".

Интригите и мръсотията в тази федерация са толкова много, че наистина се чудя как може да има стойностни хора (а не претендиращи за такива) още да седят безучастно, ръсещи единствено форумна "гениалност".

#534 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2011 - 06:51 PM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 21 December 2011 - 06:20 PM, написа:

Не знам какво и как сте гледали, но пресконференцията започна с раздаване на комплект документи уличаващи председателя на БРФК, след което бяха изложени всички факти потвърдени от ПРЕДИ ТОВА РАЗДАЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ
следваха изказвания от всички хора ангажирани и представени на пресконференцията, след това имаше 1 зададен въпрос от медия пул, след което всички останали заявиха, че всичко е пределно ясно и няма въпроси. Пресконференцията беше окачествена като - МНОГО УСПЕШНА - журналистите бързаха за прескоференцията обявена от К.Литов във София прес, но уви - тяхното бързане е било напразно.

ОО, гледах я още от настаняването ви по местата. От обявяването на имената и закъснението на колегата ви, до учудването ми ,че на мястото на обявената Стела застана Милена. С нея започнахте, после с Нанко и така нататък.Трябва да ви я преразказвам ли? Тя се излъчваше и директно, още преди да е почнала..Даже съм пратила линк на много хора. Които бяха с различно мнение,но вече с едно. Страшно не подготвени бяхте.Нормално е от Пресклуба да ви кажат,че е минала прекрасно,щот и за друга ще ви вземат парите. На мен ми вземат 260 лв, не е голям келепир.Всеки и всеки ден може да поръчва пресконференции на различна тема.Кой за каквото го сърби и боли.

Но коментари от рода на - Какво очакваш от кучкари?- Мен лично ме обиждат, а точно така излезе. Що не изпринтихте и не цитирахте цялата тема.Така щеше да изглежда дори по добре.

Мен обаче не ме касае и интересува вече. Защото ми прави няколко пъти лошо впечатление опорочената кампания. И друго, че явно се страхувате от нови хора, щот виждаш ли нещата наистина може да се променят. За мен обаче въпроса приключва до тук. Направих си необходимите заключения, дори в последният момент.Каква всъщност е била целта. Така ,че със здраве останете, и дано пръстите ви не изпреварват мозъка.

Р.Р. До всички хора за които кинологията е страст и хоби,както за мен. Пожелавам Весели Празници.Много успехи в новата година. Сбъднати мечти. И здрави и щастливи кучовциКачена снимка

#535 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 December 2011 - 07:04 PM

Съгласна съм, че изложенията не бяха структурирани и липсваше подготовка.
Донякъде се разми и главният проблем, заради който поне аз бях дошла: В България кинология няма, тя не изпълнява функциите си, отблъсква хората и дава път на неграмотността, а оттам на съседското плодене, безогледната търговия и като последствие - на жестокостта към животни.
Лично аз съжалявам, че всичко се концентрира върху лицето Камен Литов. Порочна е цялата схема, иначе той не би могъл да просперира.
Подкрепям промяна на статуквото, независимо кой какви мотиви има за нея.

#536 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 07:05 PM

Показване на мнениетоIA---, в 21 December 2011 - 04:51 PM, написа:

Показване на мнениетоКАСТРО, в 21 December 2011 - 06:20 PM, написа:

ОО, гледах я още от настаняването ви по местата. От обявяването на имената и закъснението на колегата ви, до учудването ми ,че на мястото на обявената Стела застана Милена. С нея започнахте, после с Нанко и така нататък.Трябва да ви я преразказвам ли? Тя се излъчваше и директно, още преди да е почнала..Даже съм пратила линк на много хора. Които бяха с различно мнение,но вече с едно. Страшно не подготвени бяхте.Нормално е от Пресклуба да ви кажат,че е минала прекрасно,щот и за друга ще ви вземат парите. На мен ми вземат 260 лв, не е голям келепир.Всеки и всеки ден може да поръчва пресконференции на различна тема.Кой за каквото го сърби и боли.

Но коментари от рода на - Какво очакваш от кучкари?- Мен лично ме обиждат, а точно така излезе. Що не изпринтихте и не цитирахте цялата тема.Така щеше да изглежда дори по добре.

Мен обаче не ме касае и интересува вече. Защото ми прави няколко пъти лошо впечатление опорочената кампания. И друго, че явно се страхувате от нови хора, щот виждаш ли нещата наистина може да се променят. За мен обаче въпроса приключва до тук. Направих си необходимите заключения, дори в последният момент.Каква всъщност е била целта. Така ,че със здраве останете, и дано пръстите ви не изпреварват мозъка.

Р.Р. До всички хора за които кинологията е страст и хоби,както за мен. Пожелавам Весели Празници.Много успехи в новата година. Сбъднати мечти. И здрави и щастливи кучовциКачена снимка

Темата която е иницирана тук в този форум и пресконференцията са едно и също нещо :ud_009:
Разликата единствено е в хората които не присъстват тук във форума да могат да изкажат своето мнение пред много по голяма публика, Вие какво очаквахте, слон ли да изведем!? Или Камен Литов окован във вериги!?

#537 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2011 - 07:17 PM

Показване на мнениетоmil_, в 21 December 2011 - 07:04 PM, написа:

+1
User's Signature

Качена снимка

#538 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2011 - 07:20 PM

Какво очаквам ли? Като Мил, да анализирате правилно нещата. Не да размивате главният проблем. А проблема не е само Литов, а и вие до някъде. Или ще отречете? .Бивша и настояща генерация. Със задни помисли. Мисля ,че ви отделих достатъчно време. А то ми е ценно, не искам да го губя с обречени каузи.

Показване на мнениетоmil_, в 21 December 2011 - 07:04 PM, написа:

Съгласна съм, че изложенията не бяха структурирани и липсваше подготовка.
Донякъде се разми и главният проблем, заради който поне аз бях дошла: В България кинология няма, тя не изпълнява функциите си, отблъсква хората и дава път на неграмотността, а оттам на съседското плодене, безогледната търговия и като последствие - на жестокостта към животни.

Мил, всеки е за промяна, не зависимо в какво.Промяната в някой случаи е нещо хубаво.
Но, мен ме интересува, кой ще я внесе и какви ще са му мотивите. Защото от мотив до мотив има бълкан разлика.
Да не стане монопол,както се гласи всъщност. И тогова нещата да са още по зле.
Иначе няма смисъл......

#539 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 December 2011 - 07:45 PM

Не мисля, че е възможно да бъде по-зле.

#540 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2011 - 07:59 PM

Цитат

Какво очаквам ли? Като Мил, да анализирате правилно нещата. Не да размивате главният проблем. А проблема не е само Литов, а и вие до някъде. Или ще отречете? .Бивша и настояща генерация. Със задни помисли. Мисля ,че ви отделих достатъчно време. А то ми е ценно, не искам да го губя с обречени каузи.

Е, госпожо,
Вие откъде знаете кой е със задни помисли ?
Откъде знаете, че каузата е обречена?
Ако сте чели темата от самото начало, щяхте да видите, че хората не искат промяна на статуквото , не искат постове и пр., а искат смяна на кликата, която омаскари и разби българската кинология...
Искат мандатност на председателя , искат прозрачност на паричните движения , съответно изрядност към държавата откъм данъци.
Искат парите да не влизат в джоба на един човек- К,Литов, а да влизат в джоба на федерацията , която би могла да направи много положителни промени с тези средства , а не както сега - обрана и с ужасна слава пред цял свят ?
Какъв монопол , госпожо???
Вие явно не сте съвсем наясно?
Сегашното положение си е абсолютен монопол на един човек!
Какви мотиви?
Вас Ви касаят мотивите?
Вие говорихте ли с някои хора, помислихте ли малко преди да пишете?
Пишете - всички са за парче от баницата...
Ами как според Вас държавата да реагира на този казус ? Държавата и хабер си няма от кинология , единственият начин държавата да се заинтересува от него е паричните потоци ( укриване на данъци , злоупотреби , кражби и пр ) Затова се започва от именно парите , другите неща едва ли касаят държавата.
" Достатъчно време Ви отделих " - пишете.
Вие като каква се идентифицирате - като английската кралица може би ...

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни