Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#581 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 25 December 2011 - 10:10 PM

Приятел ми изпрати тази картичка, с това толкова хубаво пожелание. И послание от друг ...

Нека те стигнат до сърцето на всички добри хора, които обичат животните !

Вярата прави всички неща възможни,
Надеждата ги кара да се случват,
Любовта ги прави красиви.

Желая от цялато си сърце,
на всички добри хора и техните любимци
всичките три - Вяра, Надежда, Любов !

Честита Коледа и Щастлива Нова Година на всички хора и животни !

С пожелание 2012 година да с по-малко бездомници, повече осиновени кучета, по-добра българска кинология и по-добри хора сред кучетата!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#582 Потребителят е офлайн   KaiZen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Маркетинг, Реклама, Компютри, Котки и Кучета...
Публикувано: 29 December 2011 - 08:23 AM

И с това ли свършва всичко?
Апропо, аз сега след Нова година, къде да си платя членския внос?
User's Signature

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!

#583 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2011 - 10:56 AM

Показване на мнениетоKaiZen, в 29 December 2011 - 08:23 AM, написа:

Това беше само началото :cd_045:

Директно на Ам Гъл плащаш :flagbg:

Прикачена снимка

Той амка после гълка.

#584 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 29 December 2011 - 11:36 AM

Показване на мнениетоMushrooom, в 29 December 2011 - 08:56 AM, написа:

Директно на Ам Гъл плащаш :flagbg:

Прикачен файл The-Lord-of-the-Rings-lord-of-the-rings-113105_1280_1024.jpg

Той амка после гълка.

Уникални сте! Качена снимка Това е супер изобретателен колаж!

#585 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2011 - 03:24 PM

Файдата от цялата работа - никаква!

#586 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 December 2011 - 04:39 PM

Показване на мнениетоKaiZen, в 29 December 2011 - 08:23 AM, написа:

С това започва всичко, нищо не е свършило, а няма и изгледи да свърши скоро. Ще свърши тогава, когато победи доброто, истинската кинологията, а в момента тя загуби - останаха ненаказани кражбите, педофилията, умишленото развъждане на болни кучета, търговията, безочието и наглостта. Това няма да спре, не мисли че ще спре - няма как да спре, това е един порочен кръг, в който се въртят безнаказаност, пари и кучета.

Ако търсиш отговор на въпроса какво следва - ще ти кажа ... ще изпълзят змиите, които ще ти се правят на приятели и ще съскат тихо как не са искали, как са добри и принцинпни, но той "лошия" ги накарал и как ей сега ще се оправи всичко, какво толкова е станало, само и само да отидеш при тях, за да станеш като тях, верните слуги на мрака. Забравили всичко човешко, забравили че пред очите им се гаврят с деца, с техни уж довчерашни познати и приятели, те ще говорят скверните си слова, ще те търсят, ще те убеждават да забравиш, ще обещават безпроблемно съществуване, само и само да станеш като тях, да затвориш очи пред кражбите, пред гаврата с малолетни деца, пред наглостта и безочието, пред търговията с кинологията и нейните символи и любовта на човека към кучето. Запомни го - змиите нямат приятели, те имат само интереси.

След това ще дойдат орките с заплахи, гонене от изложби, третиране като чужденец в собствената ти държава, само защото си отказал да бъдеш член на клуб, за който никой не те е питал и никой не ти е искал мнението. Ако си позволиш да работиш през чужбина, целия послушен хор ще реве - той не е легитимен, ама той развъжда през чужбина, повярвай - ще видиш как змиите и орките са в едно, независимо че иначе не се понасят и къде явно, къде тихо се посбутват под погледа на Мордор в спора за това кой е по по най велик "кинолог".

За членския внос не зная ... никаква идея. Моя милост си е член на клуб Северни кучета, ако има възможност да се развива секцията за самоед заедно с останалите - ще бъда там, дори и да не може да развъжда през нея. В клуба останаха други приятели с други породи, които ще имат нужда от помощ, а аз не изоставям приятелите си в труден момент, така че ще бъда на тяхно разположение - ако те решат, ще имат моята помощ за каквото и да е, за да могат поне те да продължат да работят нормално, в приятелска атмосфера. Така че аз съм си в клуба, надявам се след Нова година той най после да се отърси от летаргията и да се съберем, за да видим кой, какво и как. До сега винаги съм странял от това, но щом се налага и няма друг кой - трябва да се помогне на хората, които останаха там, да помогнем на клуба да стъпи на краката си и да продължи да работи, за да бъде в полза на северните породи кучета и техните приятели.

За самоед имаш възможности - може да се запишеш в новия клуб, може да не се запишеш - решението си е твое, то е лично и е въпрос на избор. Иначе има идеи, така че и това ще се прави през новата година - било то през секцията в клуб "Северни кучета", било то нов клуб за любимата порода, въпреки че ще ни забранят да развъждаме през него - не могат да ни спрат да бъдем приятели, не могат да ни спрат да се уважаваме, не могат да ни вземат любовта към кучетата.

Това никой не може да ни отнеме, а от това - по важно няма, повярвай.

#587 Потребителят е офлайн   danny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 December 2011 - 06:11 PM

Отново ще задам вече задаван въпрос - къде в българското законодателство пише, че е легитимно да се развъжда единствено, ако членуваш в БРФК. Лично според мен, пагубен е монополът. По принцип. А в случая е фалшив. Защото какво пречи да се създадат клубове (по породи или не), тези клубове да приемат правила за развъдна дейност и по отделно или заедно (създавайки организация с нестопанска цел) да си организират срещи, изложби и каквото решат? Е, няма да имат контактите и средствата по линия на БРФК, но нали не ставаше дума за пари? В крайна сметка, ако с годините натрупа/т авторитет и по-голяма членска маса, могат да се направят постъпки за приемане в FCI вместо една корумпирана и неавторитетна в страната структура. Или за някакъв тип сътрудничество с FCI. Варианти - бол, ако не става дума за изгода. Дори и никъде да не членуваш, никой закон не ти пречи да развъждаш по правилата на FCI. И междувременно да затрупваш с писма FCI защо точно има нова организация, която постъпва по този начин. Не можеш да бутнеш един олигарх с чисти идеи и светли идеали. Можеш единствено отвън да му издърпаш килимчето (или поне да се опиташ, ако това ти е целта).
User's Signature

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.

#588 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 December 2011 - 07:03 AM

По принцип :) имах план сега януари да я регистрирам малката. Към кой да се обърна за повече информация ? Кой държи клуба ни, за какво ще плащам членски внос към новия клуб, ще организира ли редовно изложби и т.н. ... И някой, ако може да ми обясни как така НИКОЙ не знае кой е "главният" ? Кой е този който мълчи и за какво мълчи ?
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#589 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2011 - 08:10 AM

Показване на мнениетоnadety90, в 30 December 2011 - 08:03 AM, написа:

По принцип :) имах план сега януари да я регистрирам малката. Към кой да се обърна за повече информация ? Кой държи клуба ни, за какво ще плащам членски внос към новия клуб, ще организира ли редовно изложби и т.н. ... И някой, ако може да ми обясни как така НИКОЙ не знае кой е "главният" ? Кой е този който мълчи и за какво мълчи ?

Начетох се на глупости и толкова много празнословия от хора, които тук могат единствено да упражняват сълзливото си псевдо красноречие.БРФК си съществува работи и постига и дай боже да пребъде, защото ако се осъществят кухите мечти на по-горе изказвалите се "конец фильма" за кинологията в България, както казват японците от Курилските острови. Развъждайте, участвайте и живейте с киноложкия живот на страната разбира се с правилата на БРФК, а не с тези на някой, комуто се иска той да е главен пък се крие като мишок и бута напред други да му вадят кестените. Жалко че му се подведоха хора, които не очаквах и че между тях има такива, които не биваше да допускат да ги манипулира един човек, на когото ако сменим двете обувки ще си обуе дясната на левия крак, а лявата на десния. Между другото на Общото Събрание се видя как пелтечи и не можа да защити нито една своя прещявка. Не казвам "ИДЕЯ" защото е абсолютно празен от към такива и всички присъстващи го разбраха, че освен голям ръст е само един голям праз. Мързелив, простичък и най-облагодетелстван, а пък най-недоволен. А бре бате, да беше си седял под крушата! Та ти там беше най-добре от всички!!! По-добре и от първите! А Камен е бачкьор. Ти какво направи бре БАТЕ като беше на толкова постове? Посочи поне едно нещо свършено от теб! БРФК ще остане и ще пребъде защото освен теб и други сме от самото начало и виждаме огромното развитие, което направи, особенно през последните години, откакто Камен пое кормилото и това е единствената причина всички да го подкрепят. От щуротиите, които драскате и вършите и на малките деца им стана ясно че искате само да краднете вече готова работа, но НЕ ЧЕ! При вас не се е появил нито един мениджър, нито една личност че да замените някого. Айде посочете го! Посочете един и ще се съглася с вас! Отговорете ми ясно : кой? Айде посочете го! Да ви видя кудорета! Ама не ми шикалкавете ами бъдете мъже и хора. Имайте доблест! :ea_103:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#590 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2011 - 08:17 AM

Аман от несъстояли се революционери! Аман!!! :re_037:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#591 Потребителят е офлайн   vonpav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 January 2012 - 09:08 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 31 December 2011 - 08:10 AM, написа:

Начетох се на глупости и толкова много празнословия от хора, които тук могат единствено да упражняват сълзливото си псевдо красноречие.БРФК си съществува работи и постига и дай боже да пребъде, защото ако се осъществят кухите мечти на по-горе изказвалите се "конец фильма" за кинологията в България, както казват японците от Курилските острови. Развъждайте, участвайте и живейте с киноложкия живот на страната разбира се с правилата на БРФК, а не с тези на някой, комуто се иска той да е главен пък се крие като мишок и бута напред други да му вадят кестените. Жалко че му се подведоха хора, които не очаквах и че между тях има такива, които не биваше да допускат да ги манипулира един човек, на когото ако сменим двете обувки ще си обуе дясната на левия крак, а лявата на десния. Между другото на Общото Събрание се видя как пелтечи и не можа да защити нито една своя прещявка. Не казвам "ИДЕЯ" защото е абсолютно празен от към такива и всички присъстващи го разбраха, че освен голям ръст е само един голям праз. Мързелив, простичък и най-облагодетелстван, а пък най-недоволен. А бре бате, да беше си седял под крушата! Та ти там беше най-добре от всички!!! По-добре и от първите! А Камен е бачкьор. Ти какво направи бре БАТЕ като беше на толкова постове? Посочи поне едно нещо свършено от теб! БРФК ще остане и ще пребъде защото освен теб и други сме от самото начало и виждаме огромното развитие, което направи, особенно през последните години, откакто Камен пое кормилото и това е единствената причина всички да го подкрепят. От щуротиите, които драскате и вършите и на малките деца им стана ясно че искате само да краднете вече готова работа, но НЕ ЧЕ! При вас не се е появил нито един мениджър, нито една личност че да замените някого. Айде посочете го! Посочете един и ще се съглася с вас! Отговорете ми ясно : кой? Айде посочете го! Да ви видя кудорета! Ама не ми шикалкавете ами бъдете мъже и хора. Имайте доблест! :ea_103:

Каква прекрасна словесна диярия...Браво Стефчо,браво Попов :af_089:

#592 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2012 - 12:53 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 31 December 2011 - 08:10 AM, написа:

Показване на мнениетоnadety90, в 30 December 2011 - 08:03 AM, написа:

Г-н Стефане,
известен още като крадец на кучета, лъжец ееее и певец, на събранието бяхте ли информирани от "вожда", че има 14 акта издадени на БРФК за финансови злоупотреби?! Още доколкото знам някой чобани ви издирват да ви трепат!

Вие готов ли сте да влезете заедно с вожда в панделата, като член на УС на БРФК?! И защо плюете по човека - "бате" които застана твърдо срещу омаскаряването на кинологията?!

Прикачена снимка

На това събрание бяхте ли информирани за финансовото състояние на БРФК?

http://www.facebook....02498603109596/

всеки който иска нека се присъедини в групата ни във фейсбук!

#593 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2012 - 01:04 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 31 December 2011 - 08:17 AM, написа:

Аман от несъстояли се революционери! Аман!!! :re_037:

Аман от тъпаци! За това сме на това дередже! Аман!!!

#594 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2012 - 01:35 PM

Ще видим,Стефчо ще видим.

#595 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2012 - 05:19 PM

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Ето как изглежда един шампионски сертификат!

А вместо това на нас ни прожектират ето тези филми

Тук ще забележите не само, че няма номер, но е объркано и българското знаме
:flagbg:
Прикачена снимка

Прикачена снимка

и от тези също

Прикачена снимка

#596 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2012 - 03:17 PM

Я, кой тук говорел за кудорет, шикалкавене, мъжественост, доблест и човещина!

Все си мислех досега, че моралът си е нещо което си го носим, както си носим задниците и винаги си е с нас...сега научих, че за някои хора нещата не са такива. Всъщност, такива хора могат да бъдат много полезни, като се замисли човек ... днес с един наложен и следван морал ... утре с друг, според това накъде повее ветрецът... Браво, Стефане!

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 31 December 2011 - 09:06 AM, написа:

Ники, благодаря ти за подкрапата за българското овчарско куче, за името на овчарското куче на България и за твоята честна и патриотична позиция по въпроса! Аз не съм ангажиран с научни разработки, но винаги съм ги приветствал! И по-горе бях обяснил че съм само един слуга на овчарското куче и го защитавам и развивам със своите методи и възможности. Все пак имам някакво име в света на кинологията не само на национално, но и на международно ниво. Снимките показани във форума недвусмислено подкрепят това твърдение. Всеки работи това, което умее и е по силите му. В рамките на БРФК, НК БОК и FCI ще продължавам да търся развитие въпреки многото несвършени от мен задачи! Колкото до БРФК аз съм член на УС на Федерацията и трябва да следвам морала, който тя ми налага и за това те моля ако имаш нещо, което да питаш във връзка с организационни въпроси питай когато се видим- тук е друг форум и не смятам за правилно да занимавам аудиторията, интересуваща се от съвсем други неща във форум със съвсем друга насоченост. Иначе съм ти на разположение при всяка една възможност. Весели празници на теб, на семейството и на всички приятели на нашата прекрасна порода!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#597 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2012 - 07:28 PM

Малко новини от групата във ФБ: http://www.facebook....=group_activity

Изплува новия клуб за Нюфаундледи - ТОП ГЪЗ! Същия с насрания ГОРД, сега той ще ви научи как се развъждат здрави, без дисплазия нюфчета - ЧЕСТИТО!

#598 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2012 - 07:41 PM

Показване на мнениетоMushrooom, в 06 January 2012 - 07:28 PM, написа:

Малко новини от групата във ФБ: http://www.facebook....=group_activity

Изплува новия клуб за Нюфаундледи - ТОП ГЪЗ! Същия с насрания ГОРД, сега той ще ви научи как се развъждат здрави, без дисплазия нюфчета - ЧЕСТИТО!

А ? Вие се шегувате ...

Това верно ли е ????

#599 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2012 - 08:59 PM

Няма значение какви и кои са съдиите, не ходете на тези изложби, не пълнете гнусните джобчета на К.Литов, Пенкова и други подобни индивиди, титлата шампион на България е съвсем без никаква стойност благодарение на гореизброените и с помощта на Хлебаров, Христозов, Попов и всички останали гъзолизци!

Хората ги е срам вече да кажат, че кучетата са им Български Шампиони!

Цитат

*С две титли CAC, получени на две изложби в една седмица имате възможност да вземете сертификат за титла Шампион на България. Сощото е валидно и за кучета в клас млади - Млад Шампион на България

да вземете СЕРТИФИКАТ........................ :flagbg:

смях, безхаберие, селения, без капка грамотност....................АЛЧНОСТ, СРАМОТА! Промоцията продължава, всяка година вече е ЮБИЛЕЙНА за мръсния крадец и измамник!

Прикачена снимка

#600 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2012 - 09:10 PM

Ееееййй приеха ги тия :zz_020: :zz_020: :zz_020: Баси наглеците, баси чудото..Оная лудата изведнъж спря да хленчи, да се жалва и да пуска неадекватни теми.. Цял свят видя сакатото куче, дето едва се влачи по ринга, не ги е срам.. И тва "кинолози" се наричат, да им е.... :wb_052:

Добре, че показахте на хората за какво става дума :ba_025:

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема